tribedo tribedo

Toimihenkilöitä projektiluontoiseen työhön Kymenlaaksoon

Haemme kahta vuokratyöntekijää tammikuun lopussa alkavaan projektityöhön vuokratyösuhteeseen Kymenlaakson OP:lle.

Tehtävät

Työtehtävät pitävät sisällään asiakirjojen turvapussitusta, turvapussien koodien viemistä sovellukseen sekä inventointia.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää rutiininsietokykyä, tarkkuutta ja huolellisuutta. Työhön perehdyttäminen on nopeaa, jonka vuoksi työhön pääsee pikaisesti käsiksi.

Aika ja kesto

Työviikkojen tuntimäärät vaihtelevat 20- 37,5 h/vko ja projektin aloitus sijoittuu maanantaille 29.1. Projektityön kesto on arvioitu kestävän noin kaksi viikkoa tai kunnes projekti on valmis.

Paikka

Työtä tullaan tekemään eri lähipaikkakuntien konttoreissa Kymenlaakson alueella. Pääpaikkana toimii Kouvolan konttori. Muita toimipisteitä ovat Inkeroinen, Kotka, Hamina ja Virolahti. Etäisyyksien ja siirtymien vuoksi oma auto on välttämätön.

Huom. Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi täytyy olla kunnossa.

 


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Toimihenkilöitä projektiluontoiseen työhön Kymenlaaksoon
Sijainti: Kymenlaakso
Toimeksiantaja: Kymenlaakson OP
Työ alkaa: 29.1.2018
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: n. 2 viikkoa, projektityö
Työaika: Osa-aikainen
  20-37,5 h/vko
Haku alkoi: 03.01.2018
Haku päättyy: 11.01.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki