tribedo tribedo

Toimihenkilöitä projektityöhön Kuopioon

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta ympäri Suomen.

Käynnistämme huhtikuun alussa OP:n asiakkaiden taustatehtäviin liittyviä projekteja Opsetin pankkitoiminnan palveluissa Kuopiossa ja Joensuussa ja haemmekin nyt osaavaan joukkoomme

Toimihenkilöitä

Tehtävässä noudatetaan yleisesti sovittuja toimintamalleja ja ohjeita, ja projektityössä on myös omat volyymi-, laatu- ja tulostavoitteet. Työssä onnistuaksesi toivomme sinun olevan tarkka ja huolellinen tekijä, joka kykenee itsenäiseen ja tavoitteelliseen työskentelyyn. Eduksesi katsomme hyvät tietotekniset taidot (Office-ohjelmat, Outlook, Osuva) soveltuvan koulutuksen sekä aiemman kokemuksen pankkityöstä.

Työsopimus laaditaan Opset Oy:n kanssa 30 tunnin viikkotunneilla. Tarjoamme sinulle lisäksi mahdollisuuden työskennellä enemmän. Työsuhde on määräaikainen ajalla 1.4.-31.5.2020 ja työajat asettuvat arkipäiville klo 8-18.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin.

Jos sinulla on kysyttävää tehtävään liittyen, lisätietoja saat osoitteesta opset.rekrytointi@op.fi.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta heti, kuitenkin viimeistään 29.3.2020.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Toimihenkilöitä projektityöhön Kuopioon
Sijainti: Kuopio
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: 1.4.2020
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.5.2020 saakka
Työaika: Osa-aikainen
  30 tuntia/viikko, mahdollisuus myös lisätunteihin
Haku alkoi: 20.03.2020
Haku päättyy: 29.03.2020


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki