tribedo tribedo

Toimihenkilöitä projektityöhön Ouluun

Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee Oulussa OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiakaspalvelutehtävien osalta.

Meillä Oulun tiimi työskentelee monipuolisissa finanssialan taustatehtävissä, sekä erilaisissa asiakaspalvelun ja myynnin projekteissa. Työtä tehdään moderneilla työkaluilla, viihtyisissä tiloissa ja hyvällä oululaisella meiningillä! Meillä on todistetusti tiimeissä hyvä yhteishenki; tsemppaamme ja kannustamme toisiamme, ja työkaveria autetaan aina.

Käynnistämme lokakuussa henkilö- ja yritysasiakkaiden taustatehtäviin liittyvän projektin Opsetin pankkitoiminnan palveluissa. Projektissa käsitellään rutiininomaisesti OP Ryhmän järjestelmistä koottavia laina-asiakirjojen loppuselvitystehtäviä sekä todistuksia, joita toimitetaan asiakkaille postitse. Tarpeen tullen kontaktoimme myös asiakkaita asioiden selvittämiseksi. Tehtävässä noudatetaan yhteisesti sovittuja toimintamalleja ja ohjeita, ja projektityössä on myös omat volyymi-, laatu-, ja tulostavoitteet.

Meillä viihdyt ja pärjäät kun olet kiinnostunut finanssialasta, olet työotteeltasi tavoitteellinen ja sinulta löytyy erinomaiset tiimityötaidot sekä nautit rutiininomaisista työtehtävistä. Tehtävässä käytetään useita eri järjestelmiä, joten olet näppärä erilaisten ohjelmien ja sovellusten kanssa. Aikaisempi back office kokemus on aina plussaa, samoin pankki-  ja vakuutusalan tuntemus, vaikkakaan nämä eivät ole pakollisia.

Työt alkavat 1.11.2019. Solmimme työsuhteet 29.02.2020 saakka. Työtä tehdään ma-la kahdessa vuorossa ja työtunteja tarjoamme vähintään 30 h/vko. Mahdollisuus myös täysiin tunteihin.

Meillä pääset tutustumaan finanssialan mielenkiintoisiin työtehtäviin!

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta pikaisesti, kuitenkin viimeistään 15.10.2019. Haastattelemme hakijoita ja teemme valintoja jo hakuajalla.

Kaipaatko lisätietoa?

Pirauta tiimin esimiehelle tai palvelutuotantopäällikölle: Anna-Kaisa Mustaparta, puh: 040 769 4804 tai Anna-Maria Jussila, puh: 040 185 1103

Tavoitat meidät myös sähköpostitse: opset.rekrytointi@op.fi

Tervetuloa Opset infoon kuulemaan työpaikoistamme perjantaina 11.10.2019 klo 13:00 Oulun TE-palveluihin osoitteeseen Torikatu 34-40, 90100 Oulu

Tehtävään valituille henkilöille teetetään finanssialan taustatarkistukset: luottotiedot ja huumausainetesti.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Toimihenkilöitä projektityöhön Ouluun
Sijainti: Oulu
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: 1.11.2019
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 29.2.2020
Työaika: Osa-aikainen
  30 h/vko
Haku alkoi: 01.10.2019
Haku päättyy: 15.10.2019


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki