tribedo tribedo

Toimihenkilöitä rahoituspalveluihin Helsinkiin

Haemme OP Asiakaspalvelut Oy:n Pankkitoiminnan palveluiden Henkilöasiakkaiden rahoituspalvelut -yksikköön määräaikaisiin vuokratyösuhteisiin Helsinkiin aktiivisia ja reippaan asiakaspalveluasenteen omaavia

Toimihenkilöitä

 

Tehtävät

Toimihenkilön työtehtäviin kuuluvat OPn henkilöasiakkaiden luotto- ja vakuuspalvelun erilaiset ja itsenäisesti suoritettavat päivittäiset back office -tehtävät sovittujen toimintamallien ja luottopolitiikan mukaisesti.

Odotamme

Tekijältä odotetaan aktiivista ja innostunutta työotetta. Lisäksi työntekijältä odotetaan reipasta asiakaspalveluasennetta ja kykyä oppia nopeasti uusia asioita.

Lisäksi odotamme:

– Tarkkuutta ja huolellisuutta
– Tavoitteellista työskentelyä
– Kiireen- ja paineensietokykyä
– Oma-aloitteisuutta ja joustavaa työotetta
– Ryhmätyöskentely- ja vuorovaikutustaitoja

Kaupallinen koulutus sekä englannin ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Eduksi katsotaan myös aiempi kokemus rahoitus- ja pankkitoiminnasta.

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietojesi täytyy olla kunnossa.

Tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväalueen sekä kattavan perehdytyksen työtehtäviin. Asiantuntevat ja innostuneet työkaverit auttavat ja tukevat alati kehittyvässä työympäristössä.

Määräaikainen vuokratyösuhde Opset Oy:n kanssa solmitaan 31.3.2019 asti. Työaika on 37,5 h/vko tai 20 h/vko. Toivomme, että pystyt tekemään mahdollisimman paljon työtunteja. Työt alkavat syyskuun 2018 puolivälissä.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää alla olevan linkin kautta heti, kuitenkin viimeistään 29.7.2018. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuajan aikana.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Toimihenkilöitä rahoituspalveluihin Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Asiakaspalvelut Oy
Työ alkaa: syyskuun 2018 puolivälissä
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.3.2019
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 11.07.2018
Haku päättyy: 29.07.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki