tribedo tribedo

Toimihenkilöitä sijoittamisen Back Office -tehtäviin Tampereelle

Haemme vuokratyösuhteeseen asiakkaallemme OP Asiakaspalvelut Oy:lle toimihenkilöitä Privaten ja Sijoittamisen palvelut yksikön taustatukitehtäviin.

Tehtävä sisältää Privaten ja Sijoittamisen palvelut -tiimin erilaisia varainhoitoon ja sijoittamiseen liittyviä Back Office -tehtäviä. Tehtävässä korostuu rutiiniensietokyky, itsenäinen työskentely ja tehokas työote.

Työtehtävä on kokoaikainen 37,5 h/vko ja määräaikainen huhtikuun 2019 loppuun. Työajat sijoittuvat joustavasti arkipäiville klo 8 -19 välille.

Käymme läpi hakemuksia jo hakuajalla, joten jätäthän hakemuksesi pian!

Opsetissa työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa. Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Toimihenkilöitä sijoittamisen Back Office -tehtäviin Tampereelle
Sijainti: Tampere
Toimeksiantaja: OP Asiakaspalvelut Oy
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 30.4.2019
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 15.01.2019
Haku päättyy: 27.01.2019


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki