tribedo tribedo

Toimihenkilöitä talouspalvelut tiimiin Helsinkiin

Vahvistamme talouspalveluiden tiimiämme nyt sekä kokoaikaisella että osa-aikaisella toimihenkilöllä.

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään pääasiassa tilinpäätösoikaisujen parissa. Tämän lisäksi työtehtävät voivat koostua myös tiimin muista työtehtävistä kuten ostolaskujen käsittelystä.

Työtehtävän hoitaminen edellyttää huolellisuutta, tarkkuutta sekä aiempaa tuntemusta kirjanpidosta, tilinpäätöksistä ja niiden ymmärtämistä.

Arvostamme aikaisempaa toimistotyökokemusta, oma-aloitteisuutta, tiimihenkisyyttä ja positiivista sekä tavoitteellista työskentelyotetta

Eduksi katsomme aiemman kokemuksen tilinpäätösoikaisujen parista. Edellytämme sujuvaa suomen sekä englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taidon katsomme eduksesi.

Työ alkaa 3.1.2022 ja työsuhde solmitaan toistaiseksi voimassa olevaksi. Työtunnit sopimuksessa ovat joko 37,5h/vko tai 20h/vko + suostumus lisätyöhön, jolloin työtunnit voi vaihdella 20 ja 37,5 viikkotunnin välillä palvelutilanteen mukaan. Odotamme, että pystyt työtilanteen vaatiessa työskentelemään myös täysin viikkotunnein. Kokoaikaisella työntekijällä on käytössä työaikaliukuma ja osa-aikaisella työntekijällä työvuorot sijoittuvat arkipäivisin klo 6-18 välille. Työssä on etätyömahdollisuus.

Huomaathan, että tehtävään valittavilta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi oheisin linkin kautta 23.12.2021 mennessä. Huomioithan kuitenkin, että edistämme rekrytointia jo hakuajalla.

Kaipaatko lisätietoja? Ota yhteyttä Lauraan laura.maunula@op.fi


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Toimihenkilöitä talouspalvelut tiimiin Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: Tribedo Oy
Työ alkaa: 3.1.2022
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 10.12.2021
Haku päättyy: 23.12.2021


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki