tribedo tribedo

Toimihenkilöitä Tampereelle

Haemme aktiivisia ja reippaan asiakaspalveluasenteen omaavia toimihenkilöitä OP Ryhmäpalveluiden Pankkitoiminnan palveluiden Henkilöasiakkaiden rahoituspalvelut -yksikköön määräaikaisiin vuokratyösuhteisiin Tampereelle.

Tehtävät

Työtehtäviin kuuluu OPn henkilöasiakkaiden luotto- ja vakuuspalvelun erilaiset ja itsenäisesti suoritettavat päivittäiset back office -tehtävät sovittujen toimintamallien ja luottopolitiikan mukaisesti.

Odotamme

Tekijältä odotetaan aktiivista ja innostunutta työotetta. Lisäksi työntekijältä odotetaan reipasta asiakaspalveluasennetta ja kykyä oppia nopeasti uusia asioita.

Lisäksi odotamme:

– Tarkkuutta ja huolellisuutta
– Tavoitteellista työskentelyä
– Kiireen- ja paineensietokykyä
– Oma-aloitteisuutta ja joustavaa työotetta
– Ryhmätyöskentely- ja vuorovaikutustaitoja

Kaupallinen koulutus sekä englannin ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Eduksi katsotaan myös aiempi kokemus rahoitus- ja pankkitoiminnasta.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväalueen sekä kattavan perehdytyksen työtehtäviin. Asiantuntevat ja innostuneet työkaverit auttavat ja tukevat alati kehittyvässä työympäristössä. Työvuorot sijoittuvat arkipäiville ja päiväaikaan.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajalla.

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi täytyy olla kunnossa


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Toimihenkilöitä Tampereelle
Sijainti: Tampere
Toimeksiantaja: OP-Prosessipalvelut Oy
Työ alkaa: syyskuussa 2017
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.08.2018 asti
Työaika: Osa-aikainen
  20-37,5h/vko
Haku alkoi: 21.08.2017
Haku päättyy: 03.09.2017


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki