tribedo tribedo

Toimihenkilöitä Tampereelle

Palvelujen voimakkaasti laajentuessa haemme toimihenkilöitä taustatöihin OP Ryhmäpalveluiden Varainhoidon ja sijoittamisen palvelut -yksikköön Tampereelle määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen.

Työtehtävät
Tehtävä sisältää Privaten ja sijoittamisen palveluiden -tiimin erilaisia varainhoitoon ja sijoittamiseen liittyviä taustatyötehtäviä, esimerkiksi sopimusten hallintaa. Työ vaatii tekijältä nopeaa oppimiskykyä, tarkkuutta ja huolellisuutta sekä kykyä hoitaa rutiininomaisia tehtäviä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista ja innostunutta otetta kehittyä kanssamme. Kokemus pankkityöstä katsotaan eduksi. Tavoitteenamme on tehokas ja laadukas palvelu, joka vastaa asiakkaidemme tarpeita.

Odotamme
– Kykyä oppia nopeasti uusia asioita
– Tarkkuutta ja huolellisuutta
– Rutiininsietokykyä
– Tavoitteellista työskentelyä
– Kiireen- ja paineensietokykyä
– Oma-aloitteisuutta ja joustavaa työotetta
– Ryhmätyöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
– Kaupallinen koulutus katsotaan eduksi (esim. tradenomi)

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväalueen sekä kattavan perehdytyksen työtehtäviin. Asiantuntevat ja innostuneet työkaverit auttavat ja tukevat alati kehittyvässä työympäristössä.

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietojesi täytyy olla kunnossa.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajalla. Teemme valinnat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Tiedot
Haku päättyy: 23.10. mennessä
Työ alkaa: Mahdollisimman pian
Työsuhde: 31.12.2017 saakka
Työaika: 37,5h/vko. Työvuorot sijoittuvat arkipäiville ja päiväsaikaan.
Toimeksiantaja: OP Asiakaspalvelut
Työpaikan osoite: Hervanta, Tampere

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi alla olevan hakulinkin kautta viimeistään 23.10.2017 mennessä.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Toimihenkilöitä Tampereelle
Sijainti: Tampere
Toimeksiantaja: OP Asiakaspalvelut
Työ alkaa: mahdollisimman pian.
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.12.2017 saakka
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 16.10.2017
Haku päättyy: 23.10.2017


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki