tribedo tribedo

Toimihenkilöitä rahoituspalveluihin Tampereelle

Haemme nyt OP Asiakaspalveluiden Pankkitoiminnan palveluiden Yritysasiakkaiden pankkipalvelut -yksikköön vuokratyösuhteeseen

Toimihenkilöitä (4 henkilöä)

Tehtävät

Työtehtäviin kuuluu OPn yritysasiakkaiden luotto- ja vakuuspalvelun itsenäisesti suoritettavat päivittäiset back office -tehtävät sovittujen toimintamallien ja luottopolitiikan mukaisesti. Tehtävä sisältää pääasiassa OPn yritysasiakkaiden lainojen vakuussovelluksen hälytyslistojen hoitoa. Listalle saapuu erilaisia hälytyksiä esimerkiksi puuttuvista tai vanhentuvista asiakirjoista. Asiakirjoja pyydetään tilanteen mukaan suoraan asiakkailta, pankilta tai vakuutusyhtiöltä. Tämän lisäksi hälytyslistalle saattaa tulla hälytyksiä myös esimerkiksi takauksien vanhentumisesta.

Odotamme sinulta

Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista ja innostunutta otetta kehittyä kanssamme. Kokemus pankkityöstä katsotaan eduksi. Tavoitteenamme on tehokas ja laadukas palvelu, joka vastaa asiakkaidemme tarpeita.

Odotamme sinulta lisäksi:

– Kykyä oppia nopeasti uusia asioita
– Tarkkuutta ja huolellisuutta
– Rutiininsietokykyä
– Oma-aloitteisuutta
– Ryhmätyöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
– Joustavaa työotetta
– Kaupallinen koulutus katsotaan eduksi

Huom. Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi täytyy olla kunnossa.

Tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväalueen sekä kattavan perehdytyksen työtehtäviin. Asiantuntevat ja innostuneet työkaverit auttavat ja tukevat alati kehittyvässä työympäristössä.

Määräaikainen vuokratyösuhde solmitaan Opset Oy:n kanssa vuodeksi. Työsuhde voi jatkua myös määräaikaisuuden jälkeen. Työt alkavat helmikuun 2018 alussa. Tuntimäärä työsopimuksella on 20-37,5h/vko. Toivomme valittujen henkilöiden pystyvän tekemään mahdollisimman paljon työtunteja. Työvuorot sijoittuvat arkipäiville ja päiväaikaan.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 21.1.2018. Aloitamme hakijoiden haastattelun jo hakuajalla ja teemme valintoja sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä sähköpostitse osoitteesta opset.rekrytointi@op.fi.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Toimihenkilöitä rahoituspalveluihin Tampereelle
Sijainti: Tampere
Toimeksiantaja: OP Asiakaspalvelut Oy
Työ alkaa: Helmikuun 2018 alussa
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 12 kuukautta
Työaika: Osa-aikainen
  20-37,5 h/vko
Haku alkoi: 08.01.2018
Haku päättyy: 21.01.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki