tribedo tribedo

Toimihenkilöitä Toimitilapalveluille Helsinkiin

Opset Oy etsii OPn Toimitilapalveluille määräaikaisiin vuokratyösuhteisiin Helsinkiin

TOIMIHENKILÖITÄ (4 henkilöä)

Tehtävät

Työtehtäviin kuuluu projektiluontoista tilankäytöntehokkuusmittausta.

Odotamme

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää rutiininsietokykyä, tarkkuutta ja huolellisuutta. Työhön perehdyttäminen on nopeaa, jonka vuoksi työhön pääsee pikaisesti käsiksi.

Tarjoamme

Teemme kanssasi määräaikaisen työsopimuksen ajalle 14.-27.5.2018. Tuntimäärä työtehtävässä on noin 4h/päivä. Työaika tehtävässä sijoittuu ma-pe klo 9.30-11.30 ja 13.30-15.30 ja työpaikka sijaitsee OPn Helsingin Vallilan toimitiloissa.

Opsetilla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi täytyy olla kunnossa.

Mikäli kiinnostuit paikasta, haethan paikkaa oheisen linkin kautta heti. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten haethan tehtävään mahdollisimman pian. Hakuaika päättyy 27.4.2018.

Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse palvelupäällikkö Anu Jormanaiselta (anu.e.jormanainen@op.fi).


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Toimihenkilöitä Toimitilapalveluille Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Toimitilapalvelut
Työ alkaa: 14.5.2018
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 27.5.2018 asti
Työaika: Osa-aikainen
  Noin 4 h/pvä
Haku alkoi: 12.04.2018
Haku päättyy: 27.04.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki