tribedo tribedo

Toimihenkilöitä Vahinkokäsittelyn tuen tiimiin Tampereelle

Pohjola Vakuutus on osa OP finanssiryhmää ja tarjoaa monipuolisia vakuutuspalveluita niin henkilö- kuin yritysasiakkaillekin. Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee Tampereella OP:n ja Pohjolan toimintoja monipuolisten tausta- ja asiakaspalvelutehtävien osalta.

Haemme Vahinkokäsittelyn tuen tiimiin toimihenkilöitä Tampereelle, toistaiseksi voimassaoleviin ja osa-aikaisiin (22,5h/vko) työsuhteisiin Opsetille. Olet tarvittaessa valmis työskentelemään myös lauantaisin.

Toimihenkilön tehtävä pitää sisällään monipuolisesti erilaisia taustatehtäviä, eri vakuutuslajien korvaushakemusten esikäsittelyä, sekä monikanavaisesti tapahtuvaa asiakaspalvelua. Tehtävään kuuluu esimerkiksi yhteissähköpostin hoitamista, asiakirjojen kohdistamista työnjakolistojen mukaisesti, laskujen maksamista ja asiakaspalvelua puhelimitse sekä sähköisten kanavien kautta.

Tulet työskentelemään osana noin 30 hengen tiimiä, jossa työtäsi on tukemassa kollegat sekä palveluohjaaja ja -esimies.

Tiimin vahvuuksiin lukeutuu monipuolinen osaaminen ja kokemustausta, joten voit olla työuran alkuvaiheessa oleva tai jo kokemusta kartuttanut osaaja. Kokemusta merkityksellisempää on kuitenkin avoin ja tavoitteellinen asenne työtä kohtaan. Etsimällämme henkilöllä on tarkka ja laadukas itseohjautuva työote yhdistettynä tiimipelaajan asenteeseen. Sinulla on lisäksi hyvät sosiaaliset taidot ja olet avulias, ja aktiivinen vuorovaikuttaja. Haluat kehittää sekä omia että tiimin työskentelytapoja. Kehität omaa osaamistasi nähden muutoksen mahdollisuutena.

Työ on tietokoneella tehtävää taustatyöskentelyä, joten edellytämme hyviä IT-taitoja.

Tarjoamme sinulle mielekkään ja monipuolisen työn mukavassa tiimissä sekä mahdollisuuden kehittyä kanssamme. Opset tarjoaa myös työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut.
Työtä on tarjolla osa-aikaisesti ja tiimin palveluajat sijoittuvat ma-la klo 6-18 väliselle ajalle. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hakuaikaa on 14.2.2020 asti, mutta täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kaipaatko lisätietoa? Palveluesimies Juho Saarikoski vastaa kysymyksiisi 5.2 klo 14-16 & 7.2 klo 13-15 numerosta 050 478 0070, tai sähköpostilla: juho.saarikoski(at)pohjola.fi

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin.

Hae alla olevan linkin kautta.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Toimihenkilöitä Vahinkokäsittelyn tuen tiimiin Tampereelle
Sijainti: Tampere
Toimeksiantaja: Pohjola Vakuutus
Työ alkaa: Heti sopivien henkilöiden löydyttyä
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Osa-aikainen
  22,5h/vko
Haku alkoi: 29.01.2020
Haku päättyy: 14.02.2020


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki