tribedo tribedo

Toimihenkilöitä varallisuudenhoidon projektityöhön Kuopioon

Haemme vuokratyösuhteeseen asiakkaallemme OP Asiakaspalvelut Oy:lle, Varallisuudenhoidon palvelut yksikköön, Kuopioon

Toimihenkilöitä projektityöhön

Tehtävät

Tehtävät sisältävät pääsääntöisesti varallisuudenhoidon Back Office -tehtäviä sekä asiakkaan kontaktointia. Työ edellyttää itsenäistä ja tarkkaa otetta. Osuva osaaminen sekä APV1-tutkinto katsotaan eduksi, mutta ne ei ole välttämättömiä.

Aika ja kesto

Viikkotuntimäärä 37,5 h/vko tai 20 h/vko (lisätyö mahdollisuus).  Projektin kesto 28.2.2019 saakka. Jätäthän hakemuksesi heti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajalla. Teemme valinnat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Opsetilla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi täytyy olla kunnossa


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Toimihenkilöitä varallisuudenhoidon projektityöhön Kuopioon
Sijainti: Kuopio
Toimeksiantaja: OP Asiakaspalvelut Oy
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 28.2.2019
Työaika: Osa-aikainen
  37,5h/vko tai 20 h/vko (lisätyö mahdollisuus)
Haku alkoi: 22.10.2018
Haku päättyy: 02.11.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki