tribedo tribedo

Toimihenkilöitä Vesannolle

Opset Oy etsii Vesannon OPlle määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen

TOIMIHENKILÖITÄ rahoituspuolen projektiin

Tehtävät

Työtehtäviin kuuluu pääasiassa rahoitusasiakirjojen käsittelyä ja niiden arkistointia sekä asiakkaiden kontaktointia.

Odotamme

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää rutiininsietokykyä, tarkkuutta ja huolellisuutta. Rahoituspalveluiden ja -asiakirjojen ymmärtäminen sekä Osuva-ympäristön tunteminen katsotaan eduksi. Työhön perehdyttäminen on nopeaa, jonka vuoksi työhön pääsee pikaisesti käsiksi.

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi täytyy olla kunnossa.

Tarjoamme

Tehtävään haetaan kahta toimihenkilöä. Projektin on arvioitu kestävän kaksi kuukautta tai kunnes projekti on valmis. Työn aloitus on toukokuun alussa ja työsopimukseen kirjattava työaika on 20-37,5 h/vko. Työaika määräytyy konttorin aukioloajan mukaan, ja työpaikka sijaitsee Vesannon OPn konttorilla. Tarjoamme sinulle myös asuntomahdollisuuden.

Mikäli kiinnostuit paikasta, haethan paikkaa oheisen linkin kautta HETI. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten haethan tehtävään mahdollisimman pian. Hakuaika päättyy 30.3.2018.

Lisätietoja tehtävästä voi kysyä sähköpostitse: Elina Malinen, 040 6578078, opset.rekrytointi@op.fi.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Toimihenkilöitä Vesannolle
Sijainti: Vesanto
Toimeksiantaja: OP Asiakaspalvelut Oy
Työ alkaa: toukokuussa 2018
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 2 kk tai kunnes projekti on valmis
Työaika: Osa-aikainen
  20-37,5 h/vko
Haku alkoi: 30.01.2018
Haku päättyy: 30.03.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki