tribedo tribedo

Toimihenkilöitä Tampereelle

Haemme nyt toimihenkilöitä vuokratyöntekijöiksi OP Prosessipalvelut Oy:lle Tampereelle henkilöasiakkaiden maksuliikenne- ja päivittäispalveluihin.

Tehtävät

Tehtävä sisältää monipuolisia henkilöasiakkaiden pankkipalveluihin liittyviä taustatyötehtäviä sekä asiakaspalvelua eri kanavissa, kuten puhelimitse ja verkkoviestein. Tiimissä tehdään monipuolisia taustatyötehtäviä ja työtehtäväsi voivat sisältää muun muassa Osuuspankkien asiakkaiden saldo- ja korkotodistusten tekemistä, arkistointitunnuskyselyiden tekoa, virheellisten maksujen selvittelyä ja niiden korjausta sekä asiakkaiden verkkoviestien käsittelyä. Olethan valmis työskentelemään myös puhelimitse.

Odotamme

Tavoitteenamme on tehokas ja laadukas palvelu, joka vastaa asiakkaittemme tarpeita. Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista ja innostunutta otetta kehittyä kanssamme. Soveltuva kaupallinen koulutus sekä mahdollinen pankkipalveluista hankittu työkokemus katsotaan eduksi. Toivomme sinulta rutiininsietokykyä, asiakaspalveluhenkisyyttä ja joustavaa työotetta. Olet oma-aloitteinen, tarkka ja huolellinen. Odotamme sinulta myös erinomaista suomen kielen kirjallista taitoa.

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi täytyy olla kunnossa.

Tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväalueen sekä kattavan neljän viikon perehdytyksen työtehtäviin. Asiantuntevat ja innostuneet työkaverit auttavat ja tukevat sinua alati kehittyvässä työympäristössä. Määräaikainen vuokratyösuhde solmitaan Opset Oy:n kanssa 31.5.2018 asti. Työt alkavat elokuussa heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työtunnit tehtävässä vaihtelevat joustavasti välillä 20-37,5h/vko. Työsuhteen alussa järjestetään neljän viikon perehdytys, jolloin edellytämme sinulta sitoutumista täyteen tuntimäärään (37,5h/vko). Työajat sijoittuvat arkipäiviin.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi 3.7.2017 mennessä ohessa olevan linkin kautta. Haethan tehtävää pian, sillä saatamme aloittaa haastattelut jo hakuajalla.

Lisätietoja sähköpostitse osoitteesta opset.rekrytointi@op.fi.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Toimihenkilöitä Tampereelle
Sijainti: Tampere
Toimeksiantaja: OP Prosessipalvelut Oy
Työ alkaa: Elokuussa
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.5.2018 asti
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 21.06.2017
Haku päättyy: 03.07.2017


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki