tribedo tribedo

IT-tukihenkilö projektiluontoiseen tehtävään Helsinkiin

Haemme OP-Palveluille vuokratyösuhteeseen projektiluontoiseen tehtävään Helsinkiin

IT-tukihenkilöä.

Tehtävät

IT-tukihenkilönä pääasialliset työtehtäväsi ovat työpistelaitteistojen tarkistus- ja vaihtotyöt, esimerkiksi näyttöjen ja näppäimistöjen toiminnallisuuden tarkistus sekä mahdollinen uusiminen. Työ tapahtuu yritysympäristössä.

Odotamme

Toivomme sinulta kokemusta vastaavista asennustehtävistä sekä kiinnostusta teknisiin tukitoimintoihin. Odotamme hakijalta myös vastuullisuutta, tehokkuutta, kykyä suoriutua tehtävistä nopeasti sovitussa aikataulussa sekä asiakaspalveluhenkisyyttä ja työympäristön käyttäjien huomiointia.

Tarjoamme

Työ alkaa sopimuksen mukaan huhtikuussa. Työtehtävä on projektiluontoinen ja sen arvioitu kesto on noin kolme viikkoa. Työtä tehdään osa-aikaisesti, ja kohteessa voidaan sopia joustavasti työn tekemisestä arkipäivisin, iltaisin ja/tai viikonloppuisin.

Lisätietoja sähköpostitse osoitteesta opset.rekrytointi@op.fi. 


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: IT-tukihenkilö projektiluontoiseen tehtävään Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP-Palvelut Oy
Työ alkaa: Huhtikuussa 2018, sopimuksen mukaan
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: Noin kolme viikkoa/projektin kesto
Työaika: Osa-aikainen
  Osa-aikainen
Haku alkoi: 06.03.2018
Haku päättyy: 21.03.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki