tribedo tribedo

Työvuorosuunnittelija Pankki- ja varainhoitopalveluihin

Haemme Pankki- ja varainhoitopalveluihimme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Kuopioon

Työvuorosuunnittelijaa

 

Tehtävät

Työvuorosuunnittelijana suunnittelet työvuorot usealle tiimille hyödyntäen tehokkaasti käytettävissä olevia toimitiloja sekä työpisteitä. Edistät yhteistyössä esimiesten ja yhteistyökumppaneiden kanssa palveluiden kasvua sekä tuloksellisuutta. Vastaat erityisesti vastuualueesi työvuorosuunnittelusta edistäen asiakaskokemusta ja palvelutuotannon tehokkuutta.

 

Odotamme

Menestyt tehtävässä, kun suuntaat katseesi tulevaisuuteen ja haet uusia, toimivia ja tuloksellisia ratkaisuja. Tunnet ja olet valmis oppimaan työvuorosuunnittelussa käytettävät eri työvälineet sekä tukemaan niiden kehitystä ja käyttöönottoa. Rakennat tiivistä yhteistyötä esimiestiimin ja asiakkaiden asiantuntijoiden kesken. Suunnittelet ja toteutat resursointia kohti vahvaa tehokkuutta ja tuloksellisuutta. Tunnistat Opsetin resursoinnin kehittämistarpeet maailmassa, jossa yhdistyvät digitaalisuus ja henkilökohtaisuus.

Sinulla on kokemusta ja vahvoja näyttöjä asiantuntijatehtävästä, tunnet palvelutuotannon resursoinnin erityisesti digitaalisissa asiakaspalvelukanavissa. Kokonaisuuksien hahmottaminen sekä looginen työskentely ovat vahvuuksiasi ja nautit numeroiden parissa työskentelystä. Yhteistyö- ja vuorovaikutustaitosi ovat erinomaiset ja työaikasi joustaa palvelutarpeen mukaisesti.

 

Tarjoamme

Tehtävän aloitus tapahtuu mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen. Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen työnkuvan mukavien työkavereiden ympäröimänä.

Hae tehtävää viimeistään 19.12.2017 kertomalla motivaatiostasi ja osaamisestasi.  Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä saat asiakkuuspäällikkö Miitri Sivoselta puhelimitse to 07.12. klo 15.00 – 16.00 ja ti 12.12. klo 9.00-10.00, puh. 010 252 4754.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Työvuorosuunnittelija Pankki- ja varainhoitopalveluihin
Sijainti: Kuopio
Toimeksiantaja:
Työ alkaa: Mahdollisimman pian sopimuksen mukaan
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 04.12.2017
Haku päättyy: 19.12.2017


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki