tribedo tribedo

Vaasaan asiakasneuvojia henkilöasiakkaiden puhelin- ja verkkopalveluun

Haemme OP-Prosessipalveluille Vaasaan määräaikaisiin vuokratyösuhteiseen osa-aikaisia asiakasneuvojia henkilöasiakkaiden puhelin- ja verkkopalveluun.

Tehtävät

Työtehtäviin kuuluu pääasiallisesti henkilöasiakkaiden neuvominen ja opastaminen pankkiasioissa, asiakkaan tarpeiden kartoitus ja päivittäminen. Lisäksi työtehtäviin kuuluu asiakkuuksien kehittäminen eri palvelukanavien kautta suomen ja ruotsin kielellä.

Edellytämme
  • Erinomaista suomen kielen taitoa
  • Hyvää suullista ja kirjallista ruotsin kielen taitoa
  • Asiakaspalveluhenkisyyttä
Odotamme
  • Aktiivisuutta ja reippautta
  • Tehokkuutta ja tarkkuutta
  • Tavoitteellisuutta
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja
  • Tietoteknistä osaamista

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi täytyy olla kunnossa.

Työt alkavat noin neljän viikon perehdytysjaksolla. Perehdytys toteutetaan suomeksi. Työvuorot sijoittuvat arkisin klo 7.50 – 22.05 väliselle ajalle, joten toivomme sinulta valmiutta työskennellä myös iltaisin.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 08.09.2017. Hae paikkaa heti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajalla.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Vaasaan asiakasneuvojia henkilöasiakkaiden puhelin- ja verkkopalveluun
Sijainti: Vaasa
Toimeksiantaja:
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan, syyskuun aikana
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 1 v
Työaika: Osa-aikainen
  20-37,5h/vko, perehdytysajan tuntimäärä 37,5h/vko
Haku alkoi: 09.08.2017
Haku päättyy: 08.09.2017


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki