tribedo tribedo

Vaatimusmäärittelijä Helsinkiin

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. OPn Kehittäminen ja Teknologiat toimintoalueella on yli 900 ohjelmisto- ja palvelukehittämisen osaajaa. Finanssialan muuttuessa kiihtyvällä vauhdilla OPn palvelukanavat on yksi kiinnostavimmista paikoista olla töissä.

Onko sinulla jo jonkin verran kokemusta rahoitusalan tehtävistä ja olet kiinnostunut myös järjestelmäkehityksestä?

Haemme nyt OPn Tiedonhallinta ja Ydintietopalveluihin innokasta ja uuden oppimiseen panostavaa, vaatimusmäärittelijää. Työllistyt Opsetin kautta konsultiksi aluksi määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2018 asti. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian.

OPn Tietopääoma ja Finanssiäly -yksikössä olet mukana kehittämässä tietopääomaa entistä kohdennetummaksi ja tehokkaammaksi. Tavoitteesi on aina toimia asiakkaiden, työntekijöiden ja sidosryhmien parhaaksi. Sinulla on rinnallasi asiantunteva tiimi ja saat työnohjausta kokeneemmilta kollegoilta.

Tule mukaan kehittymään ja kasvamaan pankkitoiminnan asiantuntijaksi!

Toivomme, että

  • ymmärrät asiakastiedon, prosessien ja integraatioiden päälle
  • osaat arvioida kokonaisuuksia ja kehittää prosesseja liiketoiminnan tehostamiseksi
  • ymmärrät liiketoiminnan tarpeet, tekniset ratkaisut ja regulaatiot
  • olet kiinnostunut järjestelmäkehityksestä ja haluat oppia lisää

Koulutustaustasi voi olla vaikkapa kaupallinen tai tekninen, tärkeintä että sinulla on jo vähän kokemusta ja soveltuvia näyttöjä. Sinulla on innostavaa oppimiskykyä ja intohimoa kasvaa asiantuntijaksi. Olet pitkäjänteinen ja motivoitunut yhteen hiileen puhaltaja, joka omalla panoksellasi rakennat entistä parempaa tiimiä.

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.

Käy tutustumassa OPn uratarinoihin www.op-ura.fi/

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta tai sähköpostitse OPSET.Agile@op.fi mahdollisimman pian viimeistään 25.6.2018. Haethan tehtävää pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa 14.6. klo 14-15 ja 18.6. klo 13-14 palvelupäällikkö Krista Merikanto p. 040 585 7960


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Vaatimusmäärittelijä Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Tiedonhallinta ja Ydintietopalvelut
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.12.2018
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 13.06.2018
Haku päättyy: 25.06.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki