tribedo tribedo

Vaatimusmäärittelijä Helsinkiin

Haemme nyt OPn Tiedonhallinta ja Ydintietopalveluihin innokasta ja uuden oppimiseen panostavaa vaatimusmäärittelijää. Työllistyt Opsetin kautta vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen ja työsuhde alkaa mahdollisimman pian.

Tehtävät

OPn Tietopääoma ja Finanssiäly -yksikössä olet mukana kehittämässä tietopääomaa entistä kohdennetummaksi ja tehokkaammaksi. Tavoitteesi on aina toimia asiakkaiden, työntekijöiden ja sidosryhmien parhaaksi. Sinulla on rinnallasi asiantunteva tiimi ja saat työnohjausta kokeneemmilta kollegoilta.

Toivomme, että

  • ymmärrät asiakastiedon, prosessien ja integraatioiden päälle
  • osaat arvioida kokonaisuuksia ja kehittää prosesseja liiketoiminnan tehostamiseksi
  • ymmärrät liiketoiminnan tarpeet, tekniset ratkaisut ja regulaatiot
  • olet kiinnostunut järjestelmäkehityksestä ja haluat oppia lisää

Koulutustaustasi voi olla vaikkapa kaupallinen tai tekninen, tärkeintä on, että sinulla on jo vähän kokemusta ja soveltuvia näyttöjä. Sinulla on innostavaa oppimiskykyä ja intohimoa kasvaa asiantuntijaksi. Olet pitkäjänteinen ja motivoitunut yhteen hiileen puhaltaja, ja omalla panoksellasi rakennat entistä parempaa tiimiä.

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.

Tarjoamme

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. OPn Kehittäminen ja Teknologiat toimintoalueella on yli 900 ohjelmisto- ja palvelukehittämisen osaajaa. Finanssialan muuttuessa kiihtyvällä vauhdilla OP:n palvelukanavat on yksi kiinnostavimmista paikoista olla töissä.

Onko sinulla jo jonkin verran kokemusta rahoitusalan tehtävistä ja olet kiinnostunut myös järjestelmäkehityksestä? Tarjoamme motivoituneelle henkilölle erinomaisen tilaisuuden kehittyä pankkitoiminnan asiantuntijaksi. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja työsuhde solmitaan vakituiseksi ja kokoaikaiseksi.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen krista.merikanto@op.fi tai alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian viimeistään 23.4.2018. Haethan tehtävää pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Krista Merikanto p. 040 585 7960 pe 13.4. klo 14-15 ja ti 17.4. klo 9-10.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Vaatimusmäärittelijä Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Kehittäminen ja Teknologiat
Työ alkaa: Mahdollisimman pian sopimuksen mukaan
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 09.04.2018
Haku päättyy: 23.04.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki