tribedo tribedo

Vaatimusmäärittelijäksi OP ryhmään Helsinkiin

Haluatko sinä vaatimusmäärittelijänä toiminnan keskiöön, missä näet kuinka palvelut toimivat, miten asiakkaille myydään tai kuinka ICT toimii mahdollistajana? Tai miten regulaatio ja riskit pitää huomioida finanssitoimialan tuota- ja palvelukehityksessä? Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä organisaatiossa, joka saa asioita valmiiksi riittävillä resursseilla, parhailla työkaluilla ja menetelmillä sekä ennen kaikkea loistavalla yhteishengellä. Tämä on se iso kuva – seuraavaksi lisää roolistasi ja työskentelystäsi meillä.

Polkusi Opsetilta OP Ryhmään

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään OPn Tiedonhallinta ja Ydintietopalvelut -yksikössä. Opsetin kautta tulet työllistymään asiantuntijana aluksi vuoden loppuun kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen. Huolehdimme sinun hyvinvoinnistasi ja menestymisestäsi työssäsi.

OP panostaa vahvasti kehitystyöhön, ja niinpä moni opsetlainen on päätynyt jatkossa OPlle vakituiseen työsuhteeseen. Tämä on tavoitteemme myös sinun kanssasi, ja kauttamme pääset rauhassa tutustumaan OPn kulttuuriin ja talossa työskentelyyn. Tällä hetkellä meitä työskentelee OPn eri projekti- ja kehitystehtävissä lähes 70 osaajan joukko. Olemme OPn sisarjoukkue, ja osaamisellamme varmistamme heille riittävät resurssit ja osaamisen tuote- ja palvelukehityksessä.

”Tiedät onnistuneesi työssäsi, kun selvittämäsi liiketoimintatarpeen ja siitä edelleen tekemiesi määrittelyjen pohjalta järjestelmäkehityksessä koodattu palvelu tai tuote on juuri liiketoiminnan ja asiakkaiden odotusten mukainen.”

Vaatimusmäärittelijänä OPlla olet suoraan finanssialan digitalisaation keskellä. Työskentelet kehityspäällikön oikeana kätenä, ja tiiviissä yhteistyössä palveluiden hyödyntäjien sekä muiden sidosryhmien kanssa. Vastuullasi on analysoida ja työstää liiketoiminnan kehitystarpeita ideasta arvoa tuottaviksi kehitysaihioiksi, sekä siitä eteenpäin pienemmiksi ominaisuuksiksi, joita kehitystiimit voivat lähteä pilkkomaan edelleen toteutuksen tasolle. Varmistat, että vaatimusmäärittelyt vastaavat liiketoiminnan vaatimuksia, ja että vaatimusten dokumentointi, ajantasaisuus ja yhteensopivuus ovat oikealla tasolla.

Kulttuurimme tukee kehittymistäsi eikä töissä ole tylsää!

Tässä tehtävässä pääset ennen kaikkea kasvattamaan omaa osaamistasi. Työskentely tapahtuu uusimmilla välineillä ja parhailla ketterillä menetelmillä. SAFen käytössä olemme jo pitkällä, ja kaiken kaikkiaan pääset kerryttämään osaamispääomaa, jota hyödynnät myös myöhemmin työurallasi. Tulet myös saattamaan asioita maaliin saakka, sillä ketteränä ja kehitysmyönteisenä talona OPlla saadaan asioita aikaiseksi. Työsi tulokset näet suoraan asiakkaiden arjessa.

Tämä kaikki tapahtuu loistavan yhteishengen siivittämänä yhteisössä, jossa sinulla on lupa haastaa työkaverisi ja tehdä itsenäisiä, luoviakin ratkaisuja. Porukassa, johon tulet, on mukaansatempaava yhdessä tekemisen meininki ja vauhti. Voit luottaa siihen, että roolissasi sinua tukee joukko kehittämisen ammattilaisia, joilla on vahva näkemys siitä, mihin olemme menossa, ja vankka halu kehittää ja saada paljon aikaan.

Millainen osaaja istuu joukkoomme?

Tämä rooli edellyttää sinulta analyyttistä työskentelyotetta. Sinulla on taito ymmärtää dataa – ymmärrät, miten se jäsentyy ja miten tietoa käsitellään tai miten sitä järjestelmissä hallitaan. Sinulla saattaa olla jo enemmänkin tietoteknistä ymmärrystä, jolloin tietokannat ja rajapinnat eivät ole sinulle hepreaa.

”Vaatimusmäärittelijän työ on itseasiassa luovaa työtä. Se on yleensä aina jonkin uuden asian speksaamista, uusien asioiden keksimistä. Pitää uskaltaa kysyä, kyseenalaistaa, tehdä ratkaisuja ja ylittää rajoja.”

Kaikista tärkeintä menestymisesi kannalta on kuitenkin se kuuluisa oikea asenne. Meille se tarkoittaa oma-aloitteista työskentelyotetta, joka on rohkeutta selvittää asioita ja kysyä kun ei tiedä. Se on myös proaktiivista tarttumista tilaisuuksiin eri tilanteissa sekä reippautta ja avointa mieltä oman osaamisen laajentamiseen.

Miltä kuulosti?

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä ja OPlla tai Opsetilla työskentelystä, Krista Merikanto antaa sinulle mielellään lisätietoja. Kristan tavoitat puhelimitse p. 040 585 7960 24.8.18. klo 14-15 ja 28.8.18 klo 9-10. Voit myös laittaa Kristalle sähköpostia, krista.merikanto(at)op.fi

Hakuaika tehtävään päättyy 10.9.18. Olisi kuitenkin hienoa kuulla sinusta mahdollisimman pian, joten älä suotta odota hakuajan viimeiseen päivään saakka. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Lähetäthän hakemuksesi linkin https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=28579&jc=1 kautta tai sähköpostitse OPSET.Agile@op.fi


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Vaatimusmäärittelijäksi OP ryhmään Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OPn Tiedonhallinta ja Ydintietopalvelut
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.12.2018
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 22.08.2018
Haku päättyy: 10.09.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki