tribedo tribedo

Vakuutuksen verkkoasiakasneuvoja Tampereelle

Haemme chat-palveluihin Tampereelle vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen asiakasneuvojaa.

Verkkoasiakaspalvelijat palvelevat chat-kanavan kautta OP:n vakuutusten verkkopalvelun asiakkaita, sekä opastavat ja selvittävät vakuutuksiin ja korvauksiin liittyvissä asioissa. Lisäksi työtehtäviin kuuluvat muu vakuutuspalveluihin liittyvä kokonaisvaltainen asiakaspalvelu, asiakkaiden tarpeiden kartoittaminen sekä heidän tilanteeseensa sopivien kokonaisratkaisuiden tarjoaminen verkon välityksellä.

Palvelualttiutesi ja myyntihenkisyytesi huokuu etäkanavia pitkin, jokaisessa asiakaskohtaamisessa. Teemme töitä tavoitteellisesti, tiimin yhteisten ja henkilökohtaisten tavoitteiden eteen, toivomme että olet valmis antamaan kaikkesi jotta tiimi yltää huipputuloksiin. Oma-aloitteisuus, kyky sisäistää tietoa nopeasti ja näppärät konekirjoitustaidot ovat menestyksen eväät tässä tehtävässä.

Tarjoamme mielenkiintoisen vakituisen tehtävän vakuutusten parissa. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työaikoihin, ja voit tehdä töitä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Joustava työyhteisö ja mahtava tiimi tukevat kehittymistäsi arjessa.

Opsetissa työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa. Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Vakuutuksen verkkoasiakasneuvoja Tampereelle
Sijainti: Tampere
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 25.01.2019
Haku päättyy: 03.02.2019


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki