tribedo tribedo

Vakuutuksen verkkoasiakasneuvojia Tampereelle

Haemme chat-palveluihin Tampereelle toistaiseksi voimassa olevaan, kokoaikaiseen ja osa-aikaiseen työsuhteeseen asiakasneuvojia.

Verkkoasiakasneuvojat palvelevat chat-kanavan kautta OP:n vakuutusten verkkopalvelun asiakkaita, sekä opastavat ja selvittävät vakuutuksiin ja korvauksiin liittyvissä asioissa. Lisäksi työtehtäviin kuuluvat muu vakuutuspalveluihin liittyvä kokonaisvaltainen asiakaspalvelu, asiakkaiden tarpeiden kartoittaminen sekä heidän tilanteeseensa sopivien kokonaisratkaisuiden tarjoaminen etäkanavien välityksellä.

Palvelualttiutesi ja myyntihenkisyytesi huokuu jokaisessa asiakaskohtaamisessa. Teemme töitä tavoitteellisesti, tiimin yhteisten ja henkilökohtaisten tavoitteiden eteen, toivomme että olet valmis antamaan kaikkesi, jotta tiimi yltää huipputuloksiin. Oma-aloitteisuus, kyky sisäistää tietoa nopeasti, idearikkaus ja näppärät konekirjoitustaidot ovat menestyksen eväät tässä tehtävässä.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväalueen vakuutusten parissa, sekä kattavan perehdytyksen työtehtäviin. Asiantuntevat ja innostuneet työkaverit auttavat ja tukevat sinua alati kehittyvässä työympäristössä. Opset tarjoaa työntekijöilleen myös mukavat työsuhde-edut, kuten: lounasedun, vakuutukset ja kattavan työterveyshuollon.

Työ alkaa 13.5.2019 ja työajat sijoittuvat joustavasti arkisin klo 8-22, lauantaina klo 10-18 sekä sunnuntaina klo 10-22 välille.

Lisätietoja voit kysyä tiimin esimieheltä Katja Rerkoniukselta puh: 0401858159 torstaina 18.4 klo 15-15:30 ja keskiviikkona 24.4 klo 10-11 tai sähköpostilla opset.rekrytointi@op.fi

Haku päättyy 28.4, joten hae heti oheisen linkin kautta!

Opsetissa työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa. Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Vakuutuksen verkkoasiakasneuvojia Tampereelle
Sijainti: Tampere
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: 13.5.2019
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Osa-aikainen
  15-20h/vko tai kokoaikainen
Haku alkoi: 15.04.2019
Haku päättyy: 28.04.2019


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki