tribedo tribedo

Vakuutuskäsittelijä Helsinkiin

Vakuutuskäsittelijä Helsinkiin

Haemme OP Henkivakuutuksen varallisuudenhoitotiimiin määräaikaiseen kokoaikaiseen vuokratyösuhteeseen vakuutuskäsittelijää

Tehtävät

Vakuutuskäsittelijän päätehtävänä on vakuutusten myöntämis- ja muutoskäsittelyprosessien tehtävien sekä muiden back office –tehtävien hoito itsenäisesti, monipuolisesti ja tuloksellisesti.

Odotamme

– Tulosten aikaansaaminen ja asiakkaan odotuksiin vastaaminen on sinulle tärkeää

– Ohjeiden ja menettelytapojen seuraaminen tulee sinulta kuin luonnostaan

– Sopeudut muuttuvaan työympäristöön

– Omaan työhön liittyvien tavotteiden ja päämäärien saavuttaminen on sinulle kunnia asia

– Vuorovaikutus- ja yhteistyötaitosi ovat huippuluokkaa

– Suullinen ja kirjallinen viestintäsi on sujuvaa

Odotamme allalle sopivaa koulutustaustaa, kuten tradenomi tai muu kaupallinen koulutus. Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa. Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen

Tarjoamme

Tarjoamme 31.12.2019 asti kestävän määräaikaisen työsuhteen, joka solmitaan Opset Oy:n kanssa.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Vakuutuskäsittelijä Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Henkivakuutus
Työ alkaa: 1.10.2018
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.12.2019 asti
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 12.09.2018
Haku päättyy: 20.09.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki