tribedo tribedo

Vakuutuskäsittelijä henkilöasiakkaiden vakuutuspalveluihin Tampereelle

Palvelumme kasvaessa haemme Henkilöasiakkaiden vakuutuspalveluihin Tampereelle määräaikaista vakuutuskäsittelijää

Tehtävät

OPn Vakuutuskäsittelijä huolehtii henkilö- ja yritysasiakkaiden sopimusten vastuunvalinnasta sekä siihen liittyvistä muutoksista ja toimeksiannoista itsenäisesti annettujen ohjeiden mukaisesti. Tehtävässä on keskeinen rooli uusien henkilövakuutuksien ratkaisuissa.

Vakuutuskäsittelijänä vaikutat siihen, että asiakkaiden sopimusten sisältötiedot ovat oikein, ajantasaiset ja viranomaismääräysten ja/tai lain mukaiset. Pääasiallinen tehtäväsi on ulkoisten ja sisäisten toimeksiantojen tuloksellinen hoito. Erinomainen asiakaskokemus on palvelun keskiössä ja se tuotetaan ammattiosaamisella sekä ajan tasaisilla ohjeilla. Tärkeänä tehtävänäsi on sen vuoksi ylläpitää ja laajentaa omaa vakuutustuntemustasi ja -osaamistasi. Tässä tehtävässä erinomainen asiakaskokemus tuotetaankin ajan tasalla olevilla ohjeilla ja ammattiosaamisella.

Odotamme

Tehtävässä onnistuminen edellyttää itsensä johtamisen taitoja sekä oma-aloitteista ja itseohjautuvaa asennetta ja valmiutta tarttua haasteisiin. Tehtävässä on erittäin tärkeää tarkka ja järjestelmällinen työote sekä kyky työskennellä paineen alla. Kepassa toimitaan palveluketjun mukaisesti, mikä edellyttää kykyä toimia joustavasti eri tehtävissä.

Korostamme valintakriteereissä:

·       tehtävään soveltuvaa koulutusta
·       kykyä arvioida kriittisesti omaa tekemistään ja tehokkuuttaan
·       kykyä tehdä itsenäisiä päätöksiä haastavissa tilanteissa
·       hyviä suullisia ja kirjallisia viestintätaitoa
·       esiintymistaitoa ja -halua
·       joustavuutta ja muutosvalmiutta
·       sekä digiajan teknisiä taitoja

Tehtävässä edellytetään englannin kielen osaamista. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväalueen sekä kattavan perehdytyksen työtehtäviin. Asiantuntevat ja innostuneet työkaverit auttavat ja tukevat alati kehittyvässä työympäristössä.

Vuokratyösuhde solmitaan Opset Oy:n kanssa. Työ alkaa 17.9.2018 ja on vuoden määräaikainen työsuhde. Työtunnit tehtävässä ovat joko 20h/vko tai 37,5h/vko.

Opsetilla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietojesi täytyy olla kunnossa.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi 15.8.2018 mennessä linkin kautta. Huomioithan, että vain hakuportaalin kautta jätetyt hakemukset huomioidaan. Lisätietoja tehtävästä saat osoitteesta opset.rekrytointi@op.fi


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Vakuutuskäsittelijä henkilöasiakkaiden vakuutuspalveluihin Tampereelle
Sijainti: Tampere
Toimeksiantaja: OP Vahinkovakuutuksen palvelut
Työ alkaa: 17.9.2018
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 17.9.2018-30.9.2019
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 03.08.2018
Haku päättyy: 15.08.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki