tribedo tribedo

Vakuutuskäsittelijöitä OP Henkivakuutuspalveluille Helsinkiin

Haemme kahta vakuutuskäsittelijää vakuutuksen hoitotehtäviin määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen OP Henkivakuutuspalveluille

Tehtävä

Vakuutuskäsittelijän päätehtävänä on säästö-, sijoitus- ja eläkevakuutusten myöntämis- ja muutoskäsittelyprosessien hoitoa sekä muita back office -tehtäviä itsenäisesti, monipuolisesti ja tuloksellisesti. Tehtävänkuva voi laajentua koskemaan myös puhelinpalvelua sen jälkeen, kun hallitset muita tehtäviä laajemmin.

Odotamme

  • Tulosten aikaansaaminen ja asiakkaan odotuksiin vastaaminen on sinulle tärkeää
  • Ohjeiden ja menettelytapojen seuraaminen tulee sinulta luonnostaan
  • Omaan työhön liittyvien tavoitteiden ja päämäärien saavuttaminen on sinulle kunnia asia
  • Vuorovaikutus- ja yhteistyötaitosi ovat huippuluokkaa
  •  Suullinen ja kirjallinen viestintäsi on sujuvaa

Odotamme alalle sopivaa koulutustaustaa, kuten tradenomi tai muu kaupallinen koulutus. Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa. Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen

Tarjoamme

Tarjoamme kahta erilaista työsuhdetta, kerrothan hakemuksessasi, kummasta työsuhteesta olisit kiinnostunut.

  1. osa-aikainen (20 h/vko) ja määräaikainen työsuhde heti – 30.4.2019 saakka. Tämän jälkeen toiveena olisi jatkoa touko-elokuun ajalle koko-aikaisesti
  2. kokoaikainen (37,5 h/vko) ja määräaikainen työsuhde heti – 30.9.2019 saakka.

Haethan tehtävää heti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja molemmat tehtävät täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Työsuhde solmitaan Opset Oy:n kanssa.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Vakuutuskäsittelijöitä OP Henkivakuutuspalveluille Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Vakuutus
Työ alkaa: mahdollisimman pian
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 30.4. tai 30.9.2019 asti
Työaika: Osa-aikainen
  37,5h/vko tai 20 h/vko + lisätyö
Haku alkoi: 06.02.2019
Haku päättyy: 20.02.2019


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki