tribedo tribedo

Vakuutusneuvottelijoita Tampereelle

Toimintamme laajentuessa haemme nyt vakituisiin ja kokoaikaisiin työsuhteisiin Tampereelle uusia vakuutusneuvottelijoita.

Tehtäviin kuuluvat vakuutuspalveluiden henkilöasiakkaiden aktiivinen kontaktointi ja tapaamisaikojen sopiminen vakuutusmyyjämme kalenteriin. Käytät työssäsi sekä puhelinta että sähköpostia, ja teet tiivistä yhteistyötä vakuutusmyyjien kanssa.

Toivomme Sinulta kiinnostusta asiakaspalvelu- ja myyntityötä, sekä vakuutusalaa kohtaan. Olet tavoitteellinen ja sinulla on hyvät neuvottelutaidot, sekä pidät asiakasrajapinnassa työskentelystä. Omaat erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Työssäsi hyödynnät positiivista asennettasi, päättäväistä tyyliäsi – ehkä elämänkokemustasikin. Pystyt työskentelemään muuttuvassa toimintaympäristössä, olet innostunut digiajasta sekä uskallat ottaa vastuuta omasta sekä tiimin tekemisestä ja kehittymisestä.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työtehtävän ja mahdollisuuden kehittyä vakuutusalan ammattilaiseksi. Panostamme perehdytykseesi ja meillä on myös mahdollisuus suorittaa Finanssialan Ammattitutkinto. Työtä tehdään joustavasti ja osan työstä voit tehdä myös etänä. Palveluaikamme ovat ma-pe 9.00-20.30 sekä la 10-18. Tule kehittymään kanssamme!

Työt alkavat Tampereen Hervannassa 22.10.2018.

Mikäli kiinnostuit paikasta, haethan paikkaa oheisen linkin kautta.

Haastattelemme hakijoita jo mahdollisesti hakuajalla, joten saatamme palata sinulle jo pikaisellakin aikataululla.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Vakuutusneuvottelijoita Tampereelle
Sijainti: Tampere
Toimeksiantaja:
Työ alkaa: 22.10.2018
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 17.09.2018
Haku päättyy: 10.10.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki