tribedo tribedo

Vakuutusreskontrakäsittelijä Helsinkiin

Haemme Taloushallintopalveluihin, Laskutus- ja rahaprosessit ryhmään määräaikaiseen osa-aikaiseen vuokratyösuhteeseen vakuutusreskontrakäsittelijää

Tehtävät

Työtehtäviin kuuluu vakuutuksen sähköiseen laskutukseen liittyvät käsittelytehtävät ja taidoista riippuen mahdollisesti muut vakuutusten rahaliikenteeseen liittyvät tehtävät. Työ soveltuu hyvin esimerkiksi opiskelijoille, työajat joustavat tarpeen mukaan.

Odotamme

Työ vaatii erityistä tarkkuutta ja aikataulusidonnaisuudesta johtuen paineensietokykyä. Sinulle tavoitteiden tuloksellinen saavuttaminen on kunnia asia, osaat tehdä päätöksiä perustuen omaan harkintakykyysi, suhtaudut työhön oma-aloitteisesti ja olet valmis ottamaan vastuuta.

Edellytämme aiempaa kokemusta toimisto- tai taloushallinnon tehtävistä sekä hyvää englannin kielen taitoa. Toivomme että sinulle on tuttua MS Office -ohjelmien käyttö ja katsomme eduksi OP Vakuutuksen järjestelmien tuntemuksen.

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Vakuutusreskontrakäsittelijä Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Taloushallintopalvelut
Työ alkaa: Mahdollisimman pian
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.1.2019
Työaika: Osa-aikainen
  20 h/vko + mahdollisuus lisätyöhön
Haku alkoi: 14.09.2018
Haku päättyy: 21.09.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki