tribedo tribedo

Varallisuudenhoidon toimihenkilöitä Tampereelle

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. OP ryhmässä työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista. Tribedo on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta ympäri Suomen.

Haemme nyt OP Vähittäispankille varallisuudenhoidon palveluihin Tampereelle

Toimihenkilöitä back office – tehtäviin

Tulet työskentelemään varallisuudenhoidon palveluiden tehtävissä itsenäisesti, monipuolisesti ja tuloksellisesti yleisohjeiden, sovittujen toimintamallien ja sääntelyn mukaisesti. Työsi pitää sisällään kaupankäynnin tehtäviä eli rahasto- ja osaketoimeksiantoja sekä joukkovelkakirjakauppaa. Toivomme, että myös sinulle OP Ryhmän arvot – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen – ovat tärkeitä.

Odotamme sinulta tarkkuutta, hyviä Excel-taitoja, keskittymiskykyä ja paineensietokykyä. Työ on vaativaa, mutta samalla erittäin palkitsevaa. Odotamme sinun työskentelevän huolellisesti ja vastuullisesti ohjeita noudattaen. Uusien asioiden omaksuminen ja niiden rohkea hyödyntäminen työssä on arkipäivää. Sinulla on vahvat tietotekniset valmiudet sekä hyvät vuorovaikutus- että tiimityötaidot.

Etsimämme henkilö haluaa kehittyä pankkialan ammattilaiseksi kanssamme. Kokemus pankkitoiminnasta sekä APV1 -tutkinto katsotaan eduksi, mutta eivät ole pakollisia.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja tavoitteellisen työn varallisuudenhoidon tehtävien parissa. Asiantunteva ja innostunut tiimi tukee työssä kehittymistäsi. Tämän lisäksi tarjoamme työhyvinvointia tukevat henkilöstöetumme käyttöösi. Työpiste sijaitsee Tampereen Hermiassa.

Työt alkavat mahdollisimman pian sopivien henkilöiden löydyttyä ja työsuhde solmitaan määräaikaisena 31.12.2021 saakka. Etsimme tekijöitä täysille työtunneille 37,5h/vko. Työaika sijoittuu joustavasti arkipäiviin maanantaista perjantaihin klo 8-17.30 välille. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin osana valintaprosessia.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 16.9.2021 saakka. Edistämme rekrytointia jo hakuajalla.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Varallisuudenhoidon toimihenkilöitä Tampereelle
Sijainti: Tampere
Toimeksiantaja: OP Vähittäispankki
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan mahdollisimman pian
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.12.2021
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 06.09.2021
Haku päättyy: 16.09.2021


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki