tribedo tribedo

Viestinnän asiantuntija OP:lle Helsinkiin

Haemme nyt OP:lle Helsinkiin viestinnän asiantuntijaa. Työsuhde solmitaan OP:n kumppanin Opsetin kanssa ja tehtävä on 6kk määräaikaisuus. Me Opsetilla varmistamme, että arkesi sujuu, ja etumme tukevat hyvinvointiasi.

Tässä tehtävässä vastaat asiakasviestinnän sisällön suunnittelusta, kehittämisestä ja tuottamisesta monikanavaisesti vahinkovakuutuksen eri kanaviin.

Viestintäasiantuntijana vastaat asiakasviestinnän tuotantotyöstä sekä viestinnän osaamisen laajentamisesta. Varmistat sisältöjen laadun ja ajantasaisuudesta monikanavaisesti. Olet ajan tasalla sisäisen ja ulkoisen viestinnän kanavista ja keinoista, sekä toimit tiiviissä yhteistyössä liiketoiminnan tuoteasiantuntijoiden kanssa.  Huomioit kaikessa tekemisessäsi liiketoiminta- ja tulostavoitteet ja näin lisäät myyntiä ja parannat asiakaskokemusta.

Kaiken keskiössä on ketterä tekeminen. Tulevaisuudessa tulemme työskentelemään entistä vahvemmin yhdessä ja päämääränämme on tuottaa mahdollisimman paljon lisäarvoa asiakkaalle. Tämä edellyttää jokaiselta pelaajaltamme itseohjautuvuutta, läpinäkyvyyttä ja vastuullisuutta. Näet tämän tavoitteen kirkkaana mielessäsi, jokaista työtehtävää tehdessäsi. Odotamme lisäksi käytännön kokemusta viestinnän suunnittelusta, toteutuksesta ja seurannasta, sekä vahvoja suullisia ja kirjallisia esiintymistaitoja. Katsomme erityisesti eduksi kokemusta 360-viestinnästä.

Täällä sinua kollegaksi odottaa hyvällä yhteishengellä varustettu asiantuntijaporukka, jolta vanhojen mallien murtuessa ei uudistumishalukkuutta puutu!

Viemme toimintaamme kohti tulevaisuuden markkinointia ja digimyyntiä kunnianhimoisesti ja työhömme sitoutuneesti ja toivommekin, että myös sinä haluat olla mukana jatkuvassa muutoksessa. Kanssamme pääset aitiopaikalle luomaan uudenlaista asiakaslähtöistä viestintää, haastamaan itsesi joka päivä ja oppimaan uutta. Haemme joukkuepelaajaa, joka on valmis laittamaan itsensä likoon yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi, ja näet esimiehen roolin enemmän valmentajana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Terhi Wimmer p. 050 532 6974 25.3 klo 14-16 ja 29.3 klo 12-14. Otamme huomioon vain hakujärjestelmämme kautta tulleet hakemukset, joten lähetäthän hakemuksesi meille viimeistään 7.4.2019


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Viestinnän asiantuntija OP:lle Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Vakuutus
Työ alkaa: Huhtikuussa 2019
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 6kk
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 19.03.2019
Haku päättyy: 07.04.2019


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki