tribedo tribedo

Viestintäasiantuntija Opsetille

Haemme osaavaan joukkoomme

VIESTINTÄASIANTUNTIJAA

Päävastuunasi on toteuttaa strategiamme mukaista sekä liiketoimintaa tukevaa sisäistä ja ulkoista viestintää. Toimenkuvasi on itsenäinen ja monipuolinen. Tehtävissäsi vastaat mm. sisäisen viestinnän kokonaisuudesta sekä tuet ulkoisen markkinoinnin kehittämistä. Hallitset sujuvan sisällöntuotannon ja ymmärrät erilaisten sähköisten kanavien sekä sosiaalisen median toiminnallisuuksia ja kohderyhmiä.

Olet aktiivinen ja oma-aloitteinen viestinnän osaaja, joka vastaa yhtiössä määriteltyjen tavoitteiden ja projektien toteutumisesta. Sinulla on positiivinen, ulospäin suuntautunut ja ratkaisuhakuinen työote.

Toivomme sinulta viestintään liittyvää koulutustaustaa sekä edellytämme vahvaa kokemusta yrityksen sisäisen ja ulkoisen viestinnän tehtävistä. Omaat kyvyn viestiä asioista selkeästi ja johdonmukaisesti erinomaisella suomen kielellä. Sinulla on visuaalista näkemystä ja graafista osaamista: valokuvaat ja käsittelet kuvia sekä videoita.

Tuot mukanasi positiivisuutta ja ammattimaista otetta, on kyse sitten  viestintäkoulutusten pitämisestä tai keskustelutilaisuuksin järjestelyistä. Osaat huomioida eri sidosryhmien näkökulmia viestintää suunniteltaessa ja toteutettaessa sekä organisoida ja priorisoida tekemistäsi nopeastikin vaihtuvissa tilanteissa.

Teet jatkuvaa yhteistyötä niin johtoryhmän, liiketoimintojen, HR:n kuin rekrytoinnin yhteyshenkilöiden kanssa. Olet myös ammattimainen keskustelukumppani OP:n viestinnän suuntaan ja osallistut erilaisiin projekteihin liittyen esim. uusien sähköisten työkalujen käyttöönottoon. Työssäsi matkustat jonkin verran.

Me Opsetissa vauhditamme OP:n menestystä tuottamalla ketteriä, kehittyviä ja tuloksellisia palveluratkaisuja asiakaspalvelu- ja asiantuntijatehtäviin. Tule mukaamme rakentamaan kirkkaasti parasta palvelutuotantoa sekä muutosmyönteistä ja dynaamista yrityskulttuuria.

Tarjoamme sinulle mukavaa seuraa energisten ja rohkeiden kollegojen parissa, kehittymisen ja kehittämisen mahdollisuudet, joustavat työskentelytavat, sekä hyvinvointia tukevat  henkilöstöedut. Työpisteesi sijaitsee Helsingissä, Tampereella tai Kuopiossa.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi ja cv:si oheisen linkin kautta 28.2. mennessä.

Haastattelemme hakijoita maaliskuun alkupuolella.

Lisätietoja saat toimitusjohtaja Outi Kauppiselta, puh. 050 588 3747. Tavoitat Outin parhaiten 14.2. klo 12-13 sekä 25.2. klo 12-13.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Viestintäasiantuntija Opsetille
Sijainti: Helsinki, Kuopio tai Tampere
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 12.02.2019
Haku päättyy: 28.02.2019


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki