tribedo tribedo

Yritysasiakasneuvojia pankkitoiminnan palveluihin

Onko urahaaveesi pankki- ja vakuutusalalla? Oletko työntekijänä aktiivinen, tavoitteellinen ja asiakaspalveluhenkinen sekä koet myyntityön omaksesi? Kuuluuko iloinen asiakaspalveluasenteesi äänestäsi ja olet kiinnostunut palvelemaan asiakkaita kokonaisuutena? Omaatko hyvät vuorovaikutustaidot ja tietojärjestelmätaidot sekä omaksut nopeasti uusia asioita ja hallitset hyvin kokonaisuuksia? Mikäli tunnistit itsesi, olet etsimämme henkilö.

Haemme nyt vuokratyösuhteeseen asiakkaallemme OP-Prosessipalvelut Oy:lle yritysasiakkaiden pankkitoiminnan palveluihin Kuopioon

Yritysasiakasneuvojia

Tehtävässä palvelet asiakkaita kokonaisvaltaisesti puhelimitse ja verkon välityksellä. Osallistut pankkituotteiden myyntiin ja tunnistat myyntipotentiaalin. Teet laadukkaita tarvekartoituksia ja opastat ja tuet asiakkaita oikean ja tehokkaimman palvelukanavan käyttöön.

Asiakasneuvojana hallitset yritysasiakkaan maksuliikkeen palvelut ja tuotteet erinomaisesti. Tunnet yritysasiakkaiden rahoitus- ja sijoitustuotteiden sekä vakuutuspalveluiden perusteet ja osaat tarvittaessa ohjata asiakkaan eteenpäin asiantuntijalle. Haemme moniosaajia, jotka ovat valmiita tekemään myös maksuliikkeen taustatehtäviä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää myyntihenkisyyttä sekä positiivista ja tavoitteellista asennetta. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja tietojärjestelmätaidot, ymmärrystä finanssialasta ja pystyt omaksumaan nopeasti uusia asioita sekä hallitsemaan kokonaisuuksia. Uskallat tehdä päätöksiä ja edustat OPta kaikissa asiakaskontakteissa. Eduksi katsomme ruotsin ja englannin kielen taidon.

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.

Vuoden määräaikainen työsuhde solmitaan Opset Oy:n kanssa. Sopimuksen työtunnit 20 – 37,5h/vko. Ajalla 1.9.2017-30.9.2017, sopimuksen tunnit 37,5h/vko. Työsuhde alkaa 1.9.2017.

Mikäli kiinnostuit paikasta, haethan paikkaa heti oheisen linkin kautta, sillä haastattelemme ja teemme valintoja jo ennen hakuajan päättymistä. Hakuaika päättyy 27.8.2017


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Yritysasiakasneuvojia pankkitoiminnan palveluihin
Sijainti: Kuopio
Toimeksiantaja: OP-Prosessipalvelut Oy
Työ alkaa: 1.9.2017
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 12 kk
Työaika: Osa-aikainen
  20-37,5 h/vko
Haku alkoi: 31.07.2017
Haku päättyy: 27.08.2017


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki