tribedo tribedo tribedo

Esittelyssä Joensuun päivittäispalveluiden Team Lead

Julkaistu 21 helmikuun, 2023

Tässä kirjoituksessa pääset tutustumaan uuteen Joensuun päivittäispalveluiden Team Lead Maijuun. Millainen Tribedon tuore vahvistus onkaan ja millaisia odotuksia hänellä tehtävää kohtaa on?

Esittelyssä Joensuun päivittäispalveluiden Team Lead

Joensuun päivittäispalveluihin avautui joulukuussa Team Leadin paikka. Haasteeseen tarttui Etelä-Suomesta Joensuuhun muuttanut Maiju.

Maiju odottaa tehtävältä yritykseen ja ihmisiin tutustumista, laaja-alaisia työtehtäviä ja itsensä haastamista.  ”Uudessa työporukassa minut on otettu avosylin vastaan ja joukkoon on ollut helppoa sulautua. Tällä hetkellä fiilis on, että olen oikeassa tehtävässä ja paikassa. Työtehtävät ovat vastanneet odotuksiani. Olen saanut vastuulleni huippu tiimin, sekä kollegani, Team Leadit, ovat olleet tukena heti alkumetreistä lähtien” toteaa Maiju tyytyväisenä.

Aikaisemmin Maiju on työskennellyt asiakasvastaavan, asiakaskokemuksen, palveluohjauksen ja -johtamisen parissa. Team Leadin tehtävässä häntä houkutteli erityisesti hr-asiakaspalvelu ja tehtäväkentän monipuolisuus. Myös kiinnostus työntekijöiden hyvinvointiin on läsnä Maijun tekemisessä.

Maiju
Lentopallotaustasta vauhtia työtapoihin

Energisen Maijun vapaa-aika kuluu koiran kanssa harrastaessa, kuntosalilla treenaten, sekä kirjoittamisen parissa. Yli 13 vuotta lentopalloa pelanneena, arvostaa Maiju hyvää joukkuehenkeä.

”Koen että joukkuehenki on avain yhdessä menestymiseen, ja sama pätee myös työelämässä.”

Uuteen työyhteisöönsä hän haluaakin tuoda lisää yhdessä tekemistä sekä osallistamista ja tavoitteena on tukea tiimiä työtehtävien suoriutumisessa positiivisen kannustamisen kautta. ”Yhdessä tekeminen oivalluksien kautta”, on Maijun mukaan yksi keskeisimpiä kulmakiviä.

Persoonana Maiju on ihmisläheinen, sosiaalinen ja kannustava. Hän arvostaa ratkaisukeskeistä asennetta ja sitä, että katseet suunnataan eteenpäin. Esihenkilönä Maiju pyrkii olemaan helposti lähestyttävä, ja sellainen, jolle voi antaa palautetta asiasta kuin asiasta.

”Asioihin mietitään ratkaisu yhdessä. Työelämän mottona minulla toimii ajatus siitä, että oikeudenmukaisesti ja lämpimästi ihmisiä kohtelemalla myös lopputulos on paras mahdollinen” avaa Maiju ajatuksiaan.

Yksi Maijun salaisista haaveista on tehdä stand uppia. Hän omaakin erinomaisen tilannetajun. Lisäksi vapaa-ajalla Maiju kirjoittaa paljon erilaisia tekstejä. Hänen kirjoittamia blogitekstejä löytyykin OP mediasta ja vaihtelevia teemoja ovat mm. joukkuehenki, esiintymisjännitys ja palautteen antaminen. Maiju vinkkaakin, että kannattaa lukaista läpi erityisesti kirjoitus esiintymisjännittämisestä ja miten sen voi voittaa.

Lämpimästi tervetuloa Tribedon sekalaiseen joukkoon Maiju!

 

Kirjoittanut: Tribedon viestintälähettiläs Alexandra Lemmetti


Tutustu keihin tribedolaisiin voit törmätä meille hakiessasi, osa 2

Julkaistu 13 toukokuun, 2024

Tribedossa työskentelee yhteensä viisi henkilöstökonsulttia, sekä kaksi rekrytointikonsulttia. Heihin kaikkiin saatat törmätä meille töihin hakiessasi. Tässä 2-osaisen juttusarjan 2 .osassa selviää, mitä rekrytointikonsulttiemme Heidin ja Nellyn sekä henkilöstökonsulttiemme Emmin ja Saran työpöydille kuuluu, sekä millaisia henkilöitä he ovat.
Lue lisää

Tutustu keihin tribedolaisiin voit törmätä meille hakiessasi, osa 1

Julkaistu 30 huhtikuun, 2024

Tribedossa työskentelee yhteensä viisi henkilöstökonsulttia, sekä kaksi rekrytointikonsulttia. Heihin kaikkiin saatat törmätä meille töihin hakiessasi. Tässä 2-osaisessa juttusarjassa selviää mitä henkilöstö- ja rekrytointikonsulttiemme työpöydille kuuluu, sekä millaisia henkilöitä he ovat. Tässä kirjoituksessa käydään läpi henkilöstökonsulttiemme työnkuvaa, sekä pääset tutustumaan hiukan paremmin tribedolaisistamme Jaanaan, Kaisuun ja Tanjaan.
Lue lisää

Tutustu Vuoden 2023 tribedolainen -äänestyksen sijojen 4–10 tribedolaisiin

Julkaistu 8 helmikuun, 2024

Kärkikymmenikön palautteissa korostuivat erityisesti toisten kohtaaminen arjessa, auttamisen halu ja ratkaisukeskeisyys sekä vastuullinen tapa tehdä töitä, huumoria unohtamatta. Mitalikolmikkoon olet päässyt tutustumaan tarkemmin joulukuun blogikirjoituksesta, ja nyt esittelyvuorossa ovatkin sijoilla 4–10 olevat mahtavat tribedolaiset.
Lue lisää

Avoimet työpaikat

Katso kaikki