tribedo tribedo tribedo

Esittelyssä Oulun joustavan asiakaspalvelun floor manager

Julkaistu 14 maaliskuun, 2023

Kirjoituksessa itsestään ja taustoistaan avaa Anna. Kuinka neljän lapsen äiti esimerkiksi hallitsee työn, arjen ja yrittäjyyden kombinaation? Entä mitä hänen tehtäviinsä Tribedolla kuuluu?

Esittelyssä Oulun joustavan asiakaspalvelun floor manager

Kymenlaaksosta kotoisin oleva Anna työskentelee joustavassa asiakaspalvelussa floor managerina sekä tekee asiakasneuvojan tehtäviä. Taloon hän on löytänyt vuonna 2018 alun perin myyntineuvottelijaksi. 

”Sukuni on tullut joskus muinoin Karjalan evakkoina Suomeen. Minut tuotiin äidin mukana Ouluun joskus ihan naperona 90-luvun alussa ja tänne olen asettunut.” 

”Olen neljän lapsen äiti, opiskelen tällä hetkellä tradenomin tutkintoa, työskentelen kausittain yrittäjänä ja osa-aikaisesti Tribedolla” listaa Anna.  

Myyntineuvottelijan tehtävän jälkeen Anna siirtyi asiakasneuvojaksi. Kyseisessä tehtävässä hän hoitaa päivittäisiä pankkipalveluita, rahoitusta sekä kuolinpesäasioita. Asiakasneuvojan tehtävän lisäksi Anna toimii tiimin floor managerina, minkä myötä tehtäviin kuuluu myös muiden opastaminen ja auttaminen heidän työssään.  

”Olen luonnostaan muita kannustava työkaveri ja tuon työyhteisöömme hyvää energiaa. Kollegani joskus kuvasikin minun olevan tiimimme aurinko. Tämä aurinko säteilee toisinaan niin kirkkaasti, että se voi olla muista jopa ehkä epämukavaakin, siitä siis joko tykkää tai sitten ei” Anna toteaa naurahtaen iloisesti.  

Anna kertoo, että työssä pärjää muutosmyönteisyydellä ja paineensietokyvyllä, sillä ala muuttuu jatkuvasti ja asiakasneuvojan työ on tuloshakuista. 

”Työssäni vaaditaan myös tiettyä epämukavuuden sietokykyä, sillä asiakaspalvelu ei aina ole pelkkää herkkua. Tykkään kuitenkin haastavista asiakaskohtaamisista, sillä kun asiakkaan ongelman saa lopulta hoidettua ja asiakkaalle jää kohtaamisesta hyvä mieli, on se palkitsevaa.”  

Anna mielestä työyhteisössä tärkeintä on yhteisöllisyys sekä se, että kaikki voivat olla työpaikalla täysin omia itsejään. ”Tietty innokkuus on myös hyvästä, ja se myös mielestäni näkyy meillä Tribedolla arjessa päivittäin.” 

Annan etätyöpiste sijaitsee kodin ulkovarastossa, mistä käsin töitä voi tehdä mainiosti rauhallisessa ympäristössä.
Keskiössä työtuntien ja -tavan joustavuus 

”Olen saanut aina joustavasti sovittua työsopimukseni tunnit sen mukaan, miten olen voinut missäkin elämäntilanteessa töitä tehdä. Kun aloitin Tribedolla, tein töitä esimerkiksi osa-aikaisesti, sillä nuorimmainen lapseni oli silloin vasta parivuotias.” 

”Sittemmin olen työskennellyt myös kokoaikaisesti, mutta tällä hetkellä, kun tekemiseni pääpaino on tradenomin tutkinnon purkkiin saamisessa, olen saanut sovittua itselleni osa-aikaisen työsopimuksen” Anna kertoo.  

”Itse haluan tehdä työni hyvin ja tehokkaasti ja siitä meillä Tribedossa myös palkitaan. Olenkin saanut kahteen otteeseen yhtiötasoisen palkkion ahkerasta tavoitteet ylittävästä tekemisestäni” toteaa Anna ylpeänä.  

Oulun vahvistus kertoo olevansa kiitollinen myös mahdollisuudesta tehdä työt etänä kotoa käsin. Tämä mahdollistaa Annan kouluikäisten lapsien tulemisen kotiin niin että hän on siellä vastassa, eikä koulusta tarvitse tulla tyhjään kotiin. Etätyön toisen edun hän kertoo olevan itsensä johtamisen taitojen kehittyminen. 

”Vapaa-ajalla harrastan paljon liikuntaa, hiihdän, rullaluistelen ja juoksen pitkää matkaa. Olen juossut lukuisia puolimaratoneja ja yhden kokonaisen maratonin. Vapaa-aika kuluu siis urheillessa, lasten kanssa leipoessa ja puuhastellessa” Anna avaa lopuksi.  


Tutustu keihin tribedolaisiin voit törmätä meille hakiessasi, osa 2

Julkaistu 13 toukokuun, 2024

Tribedossa työskentelee yhteensä viisi henkilöstökonsulttia, sekä kaksi rekrytointikonsulttia. Heihin kaikkiin saatat törmätä meille töihin hakiessasi. Tässä 2-osaisen juttusarjan 2 .osassa selviää, mitä rekrytointikonsulttiemme Heidin ja Nellyn sekä henkilöstökonsulttiemme Emmin ja Saran työpöydille kuuluu, sekä millaisia henkilöitä he ovat.
Lue lisää

Tutustu keihin tribedolaisiin voit törmätä meille hakiessasi, osa 1

Julkaistu 30 huhtikuun, 2024

Tribedossa työskentelee yhteensä viisi henkilöstökonsulttia, sekä kaksi rekrytointikonsulttia. Heihin kaikkiin saatat törmätä meille töihin hakiessasi. Tässä 2-osaisessa juttusarjassa selviää mitä henkilöstö- ja rekrytointikonsulttiemme työpöydille kuuluu, sekä millaisia henkilöitä he ovat. Tässä kirjoituksessa käydään läpi henkilöstökonsulttiemme työnkuvaa, sekä pääset tutustumaan hiukan paremmin tribedolaisistamme Jaanaan, Kaisuun ja Tanjaan.
Lue lisää

Tutustu Vuoden 2023 tribedolainen -äänestyksen sijojen 4–10 tribedolaisiin

Julkaistu 8 helmikuun, 2024

Kärkikymmenikön palautteissa korostuivat erityisesti toisten kohtaaminen arjessa, auttamisen halu ja ratkaisukeskeisyys sekä vastuullinen tapa tehdä töitä, huumoria unohtamatta. Mitalikolmikkoon olet päässyt tutustumaan tarkemmin joulukuun blogikirjoituksesta, ja nyt esittelyvuorossa ovatkin sijoilla 4–10 olevat mahtavat tribedolaiset.
Lue lisää

Avoimet työpaikat

Katso kaikki