tribedo tribedo tribedo

Kuin muuttolintu, joka lentää syksyllä lämpimään

Julkaistu 7 kesäkuun, 2023

Kesän myötä Tribedolla on aloittanut kesätyöntekijöitä ympäri toimipaikkakuntiamme. Tämän kirjoituksen kautta pääset tutustumaan Kuopiossa työskentelevään Miiaan. Mikä toi hänet kesätöihin taloon ja millaiset ovat olleet fiilikset alkumetreillä?

Kuin muuttolintu, joka lentää syksyllä lämpimään

Itseään sosiaaliseksi ja iloiseksi persoonaksi kuvaileva Miia aloitti Tribedolla kesätyöntekijänä toukokuun alussa. Työskentelemään hän tuli asiakasneuvojaksi yritysasiakkaiden puolelle.

”Kuulin, että entinen kollegani oli siirtynyt OP:lta Tribedolla ja laitoin hänelle viestiä. Sen jälkeen rekrytointi käynnistyi virallisen protokollan mukaisesti. Työnkuvaani kuuluu yritysten pankkiyhteysvaltuuksien hoitamista” kertoo Miia.

Ennen Tribedoa Miia työskenteli 11 vuotta OP:lla. Viimeisimmäksi kotipesä löytyi maksuliikkeen myyjän tuesta. ”Voisi sanoa, että aika vahva osaaminen maksuliikeasioista siis löytyy” toteaa Miia.

Nykyisessä kesätyössä vaaditaankin yrityksen maksuliikkeen ymmärtämistä ja erilaisten järjestelmien hallitseminen on keskiössä. Koska osaamista maksuliikeasioista löytyy ennestään, kokee Miia haastavimmaksi työnkuvassa uusien toimintatapojen oppimisen.

Miia Espanjan auringon alla
Muuttolinnut lentävät syksyllä lämpimään 

Miia kertoo inhoavansa talvea, pakkasta, pimeyttä, lunta ja talvivaatteita. Sen sijaan hän haaveilee kesämekkoihin pukeutumisesta vuoden ympäri.

”Vuoden 2021 syksyllä halusin elämääni muutosta. Tästä syystä johtuen irtisanoin itseni vakituisesta työsuhteestani ja otin hypyn tuntemattomaan.”

”Pakkasimme mieheni kanssa kimpsut ja kampsut kasaan, ja muutimme koiramme kanssa Espanjaan aurinkorannikolle. Työpaikasta ei siinä vaiheessa ollut tietoa, mutta jo 1.11. aloitin työt Espanjassa. Etelän auringon alla asuimme vuoden ja seitsemän kuukautta, kunnes muutimme takaisin Suomeen” avaa Miia taustoistaan.

Tribedo pystyy tarjoamaan joustavia työsuhteita, jolloin töitä voi tehdä osa-aikaisesti tai määräaikaisesti.  ”Työpaikka vastaa toiveisiini ja pääsen talveksi aurinkoon ja lämpimään. Kesätöiden päätyttyä, on haaveissa muuttaa talveksi Thaimaahan Koh Samuille” jakaa Miia suunnitelmistaan.

Ennen syksyn saapumista nauttii Miia kuitenkin pankissa työskentelystä tauon jälkeen. ”Työt ovat lähteneet käyntiin mainiosti, ja maksuliikeasiat tulivat nopeasti takaisin mieleen. Lisäksi meidän tiimi vaikuttaa tosi mukavalta ja entinen kollegani, joka toimii tiimin esihenkilönä, on ihan huippu tyyppi” hehkuttaa Miia.


Tutustu keihin tribedolaisiin voit törmätä meille hakiessasi, osa 2

Julkaistu 13 toukokuun, 2024

Tribedossa työskentelee yhteensä viisi henkilöstökonsulttia, sekä kaksi rekrytointikonsulttia. Heihin kaikkiin saatat törmätä meille töihin hakiessasi. Tässä 2-osaisen juttusarjan 2 .osassa selviää, mitä rekrytointikonsulttiemme Heidin ja Nellyn sekä henkilöstökonsulttiemme Emmin ja Saran työpöydille kuuluu, sekä millaisia henkilöitä he ovat.
Lue lisää

Tutustu keihin tribedolaisiin voit törmätä meille hakiessasi, osa 1

Julkaistu 30 huhtikuun, 2024

Tribedossa työskentelee yhteensä viisi henkilöstökonsulttia, sekä kaksi rekrytointikonsulttia. Heihin kaikkiin saatat törmätä meille töihin hakiessasi. Tässä 2-osaisessa juttusarjassa selviää mitä henkilöstö- ja rekrytointikonsulttiemme työpöydille kuuluu, sekä millaisia henkilöitä he ovat. Tässä kirjoituksessa käydään läpi henkilöstökonsulttiemme työnkuvaa, sekä pääset tutustumaan hiukan paremmin tribedolaisistamme Jaanaan, Kaisuun ja Tanjaan.
Lue lisää

Tutustu Vuoden 2023 tribedolainen -äänestyksen sijojen 4–10 tribedolaisiin

Julkaistu 8 helmikuun, 2024

Kärkikymmenikön palautteissa korostuivat erityisesti toisten kohtaaminen arjessa, auttamisen halu ja ratkaisukeskeisyys sekä vastuullinen tapa tehdä töitä, huumoria unohtamatta. Mitalikolmikkoon olet päässyt tutustumaan tarkemmin joulukuun blogikirjoituksesta, ja nyt esittelyvuorossa ovatkin sijoilla 4–10 olevat mahtavat tribedolaiset.
Lue lisää

Avoimet työpaikat

no jobs

Pahoittelut!

Valitettavasti meillä ei juuri nyt ole tarjolla avoimia työpaikkoja.

Uusia paikkoja kuitenkin avautuu varsin usein, joten tulethan pian uudelleen.

Katso kaikki