tribedo tribedo tribedo

Bravedo Opsetin toiseksi omistajaksi

Julkaistu 27 toukokuun, 2021

Monialayhtiö Bravedo Oy on ostanut ISS Palvelut Oy:n aiemmin omistaman osake-enemmistön OP Ryhmälle asiantuntija- ja tukipalveluita tuottavasta Opsetista. 

Bravedo Opsetin toiseksi omistajaksi

Bravedo tarjoaa uutena omistajana ja kumppanina Opsetille uusia kehitysnäkymiä sekä auttaa laajentamaan palvelutarjoamaa. Yhteistyön tavoitteena on kehittää Opsetista aiempaa monipuolisempi palveluyhtiö, joka kykenee tarjoamaan OP Ryhmälle täysin uusia palveluratkaisuja.  Olemassa olevan osaamisen vahvistaminen sekä uuden luominen  synnyttävät uutta kilpailukykyä.

Yrityskulttuurit kohtaavat   

– Uuden omistajamme Bravedon osaaminen kirittää ja sparraa meitä entistä parempiin suorituksiin.  Ensitapaamisista lähtien yhteisymmärrys on ollut hyvä. Bravedolaisten suoruus ja rehellisyys on meille tuttua, ja yrityskulttuurit tuntuvat menevän helposti yksiin. Näen alkavassa yhteistyössä valtavasti potentiaalia, joka siivittää meitä avaamaan seuraavan luvun Opsetin menestystarinassa, Opsetin toimitusjohtaja Outi Kauppinen sanoo.

Opset jatkaa nykyisten palvelujen tuottamista, operatiivista toimintaa sekä OP-yhteistyötä kuten tähänkin saakka. Yrityskauppa ei aiheuta muutoksia Opsetin työsuhteisiin, eikä kauppa näin ollen aiheuta meillä henkilöstövähennystarpeita.

– Opset on hienosti johdettu ja ketterä yritys, joka on kyennyt kehittymään vuosien saatossa. Bravedon henkilöstöosaamisella, liiketoimintaratkaisuilla ja teknologiayritystemme kyvykkyyksillä pystymme auttamaan Opsetia ottamaan seuraavat askeleet ja tarjoamaan OP Ryhmän liiketoiminnoille uusia sekä entistä monipuolisempia palveluja, kertoo Bravedon toimitusjohtaja Markus Oksa.

Laaja-alaisempia palveluita OP Ryhmälle  

OP Ryhmä näkee yrityskaupan tuovan mukanaan monia hyötyjä.

– Opset saa Bravedosta uuden, vahvan substanssiosaajan omistajaksi. Odotamme saavamme laaja-alaisempia ja kustannustehokkaampia palveluita, jotka tukevat OP Ryhmän strategisia tavoitteita ja kasvua. Entistä keskitetympi palvelutarjoama varmasti myös sujuvoittaa prosesseja ja työntekijäkokemusta, toteaa OP Ryhmän hankintajohtaja Kimmo Patrikainen.

Toistaiseksi toimintamme jatkuu Opset-nimen alla, mutta kesän aikana nimi vaihtuu, ja samalla myös yrityksen visuaalinen ilme uudistuu.

 

Lisätietoja: https://www.bravedo.fi/


OP Kevytyrittäjä -palvelu lähellä sydäntä kahdesta eri työmaailmasta

Julkaistu 5 syyskuun, 2023

Kuopiossa koko elämänsä vaikuttanut Ida työskentelee osa-aikaisesti Tribedolla yritysasiantuntijana OP Kevytyrittäjä -palvelussa sekä toimii yrittäjänä koiratrimmaajana. Kuinka kahden eri työmaailman yhteensovittaminen luonnistuu ja millainen henkilö Ida onkaan? Sen saat selville tästä kirjoituksesta.
Lue lisää

Pallottelu osana arjen vapaa-aikaa kuin myös työelämää

Julkaistu 16 elokuun, 2023

Maksukuoripalveluissa toimihenkilönä toimivalle Tuomakselle pallottelu kahden toimipisteemme, Kuopion ja Tampereen, välillä on tuttua. Tässä kirjoituksessa pääset tutustumaan pintaraapaisua syvemmin reilu puoli vuotta sitten taloon tulleeseen Tuomakseen, ja hänen työnkuvaansa sekä siihen millaisia työelämätaitoja tehtävässä menestymiseen tarvitaan.
Lue lisää

Esittelyssä palautteen antamisen mestari Henrik

Julkaistu 5 heinäkuun, 2023

Tuttavallisemmin itseään Henkaksi kutsuvalle, Kuopiossa kotipesäänsä pitävälle osaajalle, kuuluu työpöydälle niin asiakasneuvojan töitä, perehdytystä kuin muiden auttamistakin. Unohtamatta muotoilun opintojen kanssa yksiin meneviä tehtäviä. Mitä tehtäviä palvelumuotoiluun kuuluu ja millainen henkilö nimen takana piilee? Sen saat selville tästä kirjoituksesta.
Lue lisää

Avoimet työpaikat

Katso kaikki