tribedo tribedo tribedo

Bravedo Opsetin toiseksi omistajaksi

Julkaistu 27 toukokuun, 2021

Monialayhtiö Bravedo Oy on ostanut ISS Palvelut Oy:n aiemmin omistaman osake-enemmistön OP Ryhmälle asiantuntija- ja tukipalveluita tuottavasta Opsetista. 

Bravedo Opsetin toiseksi omistajaksi

Bravedo tarjoaa uutena omistajana ja kumppanina Opsetille uusia kehitysnäkymiä sekä auttaa laajentamaan palvelutarjoamaa. Yhteistyön tavoitteena on kehittää Opsetista aiempaa monipuolisempi palveluyhtiö, joka kykenee tarjoamaan OP Ryhmälle täysin uusia palveluratkaisuja.  Olemassa olevan osaamisen vahvistaminen sekä uuden luominen  synnyttävät uutta kilpailukykyä.

Yrityskulttuurit kohtaavat   

– Uuden omistajamme Bravedon osaaminen kirittää ja sparraa meitä entistä parempiin suorituksiin.  Ensitapaamisista lähtien yhteisymmärrys on ollut hyvä. Bravedolaisten suoruus ja rehellisyys on meille tuttua, ja yrityskulttuurit tuntuvat menevän helposti yksiin. Näen alkavassa yhteistyössä valtavasti potentiaalia, joka siivittää meitä avaamaan seuraavan luvun Opsetin menestystarinassa, Opsetin toimitusjohtaja Outi Kauppinen sanoo.

Opset jatkaa nykyisten palvelujen tuottamista, operatiivista toimintaa sekä OP-yhteistyötä kuten tähänkin saakka. Yrityskauppa ei aiheuta muutoksia Opsetin työsuhteisiin, eikä kauppa näin ollen aiheuta meillä henkilöstövähennystarpeita.

– Opset on hienosti johdettu ja ketterä yritys, joka on kyennyt kehittymään vuosien saatossa. Bravedon henkilöstöosaamisella, liiketoimintaratkaisuilla ja teknologiayritystemme kyvykkyyksillä pystymme auttamaan Opsetia ottamaan seuraavat askeleet ja tarjoamaan OP Ryhmän liiketoiminnoille uusia sekä entistä monipuolisempia palveluja, kertoo Bravedon toimitusjohtaja Markus Oksa.

Laaja-alaisempia palveluita OP Ryhmälle  

OP Ryhmä näkee yrityskaupan tuovan mukanaan monia hyötyjä.

– Opset saa Bravedosta uuden, vahvan substanssiosaajan omistajaksi. Odotamme saavamme laaja-alaisempia ja kustannustehokkaampia palveluita, jotka tukevat OP Ryhmän strategisia tavoitteita ja kasvua. Entistä keskitetympi palvelutarjoama varmasti myös sujuvoittaa prosesseja ja työntekijäkokemusta, toteaa OP Ryhmän hankintajohtaja Kimmo Patrikainen.

Toistaiseksi toimintamme jatkuu Opset-nimen alla, mutta kesän aikana nimi vaihtuu, ja samalla myös yrityksen visuaalinen ilme uudistuu.

 

Lisätietoja: https://www.bravedo.fi/


Esittelyssä Oulun joustavan asiakaspalvelun floor manager

Julkaistu 14 maaliskuun, 2023

Kirjoituksessa itsestään ja taustoistaan avaa Anna. Kuinka neljän lapsen äiti esimerkiksi hallitsee työn, arjen ja yrittäjyyden kombinaation? Entä mitä hänen tehtäviinsä Tribedolla kuuluu?
Lue lisää

Esittelyssä Joensuun päivittäispalveluiden Team Lead

Julkaistu 21 helmikuun, 2023

Tässä kirjoituksessa pääset tutustumaan uuteen Joensuun päivittäispalveluiden Team Lead Maijuun. Millainen Tribedon tuore vahvistus onkaan ja millaisia odotuksia hänellä tehtävää kohtaa on?
Lue lisää

Töiden ja opintojen yhdistäminen henkilöstömme kertomana, osa 3

Julkaistu 27 tammikuun, 2023

Tribedolla työskentelee lukuisia opiskelijoita eri puolilla Suomea. Tässä 3-osaisen juttusarjan viimeisessä osassa pääset lukemaan kuinka töiden ja opintojen yhteensovittaminen on sujunut Aleksilla.
Lue lisää

Avoimet työpaikat

Katso kaikki