tribedo tribedo tribedo

Bravedo Opsetin toiseksi omistajaksi

Julkaistu 27 toukokuun, 2021

Monialayhtiö Bravedo Oy on ostanut ISS Palvelut Oy:n aiemmin omistaman osake-enemmistön OP Ryhmälle asiantuntija- ja tukipalveluita tuottavasta Opsetista. 

Bravedo Opsetin toiseksi omistajaksi

Bravedo tarjoaa uutena omistajana ja kumppanina Opsetille uusia kehitysnäkymiä sekä auttaa laajentamaan palvelutarjoamaa. Yhteistyön tavoitteena on kehittää Opsetista aiempaa monipuolisempi palveluyhtiö, joka kykenee tarjoamaan OP Ryhmälle täysin uusia palveluratkaisuja.  Olemassa olevan osaamisen vahvistaminen sekä uuden luominen  synnyttävät uutta kilpailukykyä.

Yrityskulttuurit kohtaavat   

– Uuden omistajamme Bravedon osaaminen kirittää ja sparraa meitä entistä parempiin suorituksiin.  Ensitapaamisista lähtien yhteisymmärrys on ollut hyvä. Bravedolaisten suoruus ja rehellisyys on meille tuttua, ja yrityskulttuurit tuntuvat menevän helposti yksiin. Näen alkavassa yhteistyössä valtavasti potentiaalia, joka siivittää meitä avaamaan seuraavan luvun Opsetin menestystarinassa, Opsetin toimitusjohtaja Outi Kauppinen sanoo.

Opset jatkaa nykyisten palvelujen tuottamista, operatiivista toimintaa sekä OP-yhteistyötä kuten tähänkin saakka. Yrityskauppa ei aiheuta muutoksia Opsetin työsuhteisiin, eikä kauppa näin ollen aiheuta meillä henkilöstövähennystarpeita.

– Opset on hienosti johdettu ja ketterä yritys, joka on kyennyt kehittymään vuosien saatossa. Bravedon henkilöstöosaamisella, liiketoimintaratkaisuilla ja teknologiayritystemme kyvykkyyksillä pystymme auttamaan Opsetia ottamaan seuraavat askeleet ja tarjoamaan OP Ryhmän liiketoiminnoille uusia sekä entistä monipuolisempia palveluja, kertoo Bravedon toimitusjohtaja Markus Oksa.

Laaja-alaisempia palveluita OP Ryhmälle  

OP Ryhmä näkee yrityskaupan tuovan mukanaan monia hyötyjä.

– Opset saa Bravedosta uuden, vahvan substanssiosaajan omistajaksi. Odotamme saavamme laaja-alaisempia ja kustannustehokkaampia palveluita, jotka tukevat OP Ryhmän strategisia tavoitteita ja kasvua. Entistä keskitetympi palvelutarjoama varmasti myös sujuvoittaa prosesseja ja työntekijäkokemusta, toteaa OP Ryhmän hankintajohtaja Kimmo Patrikainen.

Toistaiseksi toimintamme jatkuu Opset-nimen alla, mutta kesän aikana nimi vaihtuu, ja samalla myös yrityksen visuaalinen ilme uudistuu.

 

Lisätietoja: https://www.bravedo.fi/


Tutustu Vuoden 2023 tribedolainen -äänestyksen sijojen 4–10 tribedolaisiin

Julkaistu 8 helmikuun, 2024

Kärkikymmenikön palautteissa korostuivat erityisesti toisten kohtaaminen arjessa, auttamisen halu ja ratkaisukeskeisyys sekä vastuullinen tapa tehdä töitä, huumoria unohtamatta. Mitalikolmikkoon olet päässyt tutustumaan tarkemmin joulukuun blogikirjoituksesta, ja nyt esittelyvuorossa ovatkin sijoilla 4–10 olevat mahtavat tribedolaiset.
Lue lisää

Kesätyöntekijäkokemuksia

Julkaistu 19 tammikuun, 2024

Tribedolla oli kesätöissä vuonna 2023 eri paikkakunnilla uusia kasvoja. Näitä henkilöitä olivat muun muassa Henrietta, Sanna, Henri, Nuppu, Konsta ja Samuli. Miten he viihtyivät talossa kesätöiden merkeissä, ja millaisia tehtäviä kesätöissämme pääsee esimerkiksi tekemään?
Lue lisää

Vuoden tribedolaiset TOP 3

Julkaistu 19 joulukuun, 2023

Järjestimme vuoden huipennuksena ”Vuoden tribedolainen 2023” -äänestyksen, jonka avulla löysimme työyhteisömme arvosankareita. Heitä, jotka omassa toiminnassaan toimivat arvojemme kautta ja niiden mukaisesti, arvomme arjen teoissa näkyviksi tehden. Pääset tutustumaan mitalikolmikkoon pintaraapaisua syvemmin tästä kirjoituksesta.
Lue lisää

Avoimet työpaikat

Katso kaikki