tribedo tribedo tribedo

Bravedo Opsetin toiseksi omistajaksi

Julkaistu May 27, 2021

Monialayhtiö Bravedo Oy on ostanut ISS Palvelut Oy:n aiemmin omistaman osake-enemmistön OP Ryhmälle asiantuntija- ja tukipalveluita tuottavasta Opsetista. 

Bravedo Opsetin toiseksi omistajaksi

Bravedo tarjoaa uutena omistajana ja kumppanina Opsetille uusia kehitysnäkymiä sekä auttaa laajentamaan palvelutarjoamaa. Yhteistyön tavoitteena on kehittää Opsetista aiempaa monipuolisempi palveluyhtiö, joka kykenee tarjoamaan OP Ryhmälle täysin uusia palveluratkaisuja.  Olemassa olevan osaamisen vahvistaminen sekä uuden luominen  synnyttävät uutta kilpailukykyä.

Yrityskulttuurit kohtaavat   

– Uuden omistajamme Bravedon osaaminen kirittää ja sparraa meitä entistä parempiin suorituksiin.  Ensitapaamisista lähtien yhteisymmärrys on ollut hyvä. Bravedolaisten suoruus ja rehellisyys on meille tuttua, ja yrityskulttuurit tuntuvat menevän helposti yksiin. Näen alkavassa yhteistyössä valtavasti potentiaalia, joka siivittää meitä avaamaan seuraavan luvun Opsetin menestystarinassa, Opsetin toimitusjohtaja Outi Kauppinen sanoo.

Opset jatkaa nykyisten palvelujen tuottamista, operatiivista toimintaa sekä OP-yhteistyötä kuten tähänkin saakka. Yrityskauppa ei aiheuta muutoksia Opsetin työsuhteisiin, eikä kauppa näin ollen aiheuta meillä henkilöstövähennystarpeita.

– Opset on hienosti johdettu ja ketterä yritys, joka on kyennyt kehittymään vuosien saatossa. Bravedon henkilöstöosaamisella, liiketoimintaratkaisuilla ja teknologiayritystemme kyvykkyyksillä pystymme auttamaan Opsetia ottamaan seuraavat askeleet ja tarjoamaan OP Ryhmän liiketoiminnoille uusia sekä entistä monipuolisempia palveluja, kertoo Bravedon toimitusjohtaja Markus Oksa.

Laaja-alaisempia palveluita OP Ryhmälle  

OP Ryhmä näkee yrityskaupan tuovan mukanaan monia hyötyjä.

– Opset saa Bravedosta uuden, vahvan substanssiosaajan omistajaksi. Odotamme saavamme laaja-alaisempia ja kustannustehokkaampia palveluita, jotka tukevat OP Ryhmän strategisia tavoitteita ja kasvua. Entistä keskitetympi palvelutarjoama varmasti myös sujuvoittaa prosesseja ja työntekijäkokemusta, toteaa OP Ryhmän hankintajohtaja Kimmo Patrikainen.

Toistaiseksi toimintamme jatkuu Opset-nimen alla, mutta kesän aikana nimi vaihtuu, ja samalla myös yrityksen visuaalinen ilme uudistuu.

 

Lisätietoja: https://www.bravedo.fi/


Esittelyssä kahden johtoryhmäläisemme kasvot

Julkaistu June 28, 2022

Tässä kirjoituksessa pääset tutustumaan kahteen johtajaamme, Piiaan ja Miitriin. Lue mm. missä merkeissä heihin voi törmätä ja millaiset taustat osaajilta löytyy.
Lue lisää

Mitkä osa-alueet vaikuttavat yrityksen työnantajamielikuvaan?

Julkaistu May 25, 2022

Tässä 3-osaisessa sarjassa käymme läpi puheenvuoroja teemoittain, ja sitä mitä ne pitivät sisällään. Viimeisenä käsittelyssä teema markkinoinnin ja viestinnän nykypalveluista, tarjoomasta ja työnantajamielikuvasta sekä rekrytointimarkkinoinnista.
Lue lisää

Työelämä on murroksessa; työkaluja osaamisen, henkilöstöhankinnan ja -pysyvyyden varmistamiseksi

Julkaistu May 25, 2022

Kirjoitimme tämän 3-osaisen sarjan, joka käsittelee järjestämiemme asiakkuuspäivien monipuolisia puheenvuoroja teemoittain. Tämän kirjoituksen sisällöstä löydät otsikon mukaisen aihealueen.
Lue lisää

Avoimet työpaikat

Katso kaikki