tribedo tribedo tribedo

Esittelyssä: Joensuun uusi toimitila

Julkaistu April 22, 2022

Olemme viime vuoden puolella esitelleet viidellä paikkakunnalla sijaitsevista toimitiloistamme ensimmäisenä Joensuun pisteemme. Tilanteet muuttuvat ja nyt olemmekin asettuneet kodiksi uusiin tiloihin, pysyen kuitenkin samassa tutussa ympäristössä.

Esittelyssä: Joensuun uusi toimitila

Uuden toimitilan tribedolaiset työskentelevät mm. asiakasneuvojina OP:n asiakaspalvelutehtävissä, asiantuntija- ja esihenkilötehtävissä.

Toimistomme sijaitsee edelleen Tiedepuistolla, jossa toimii lukuisia yrityksiä ja tuhansia työntekijöitä. Tie toimitiloihimme käy useiden sivuovien lisäksi isosta pääaulastamme.

Pääoven kautta matka jatkuu henkilöstöruokalaamme Suloon. Tarjolla on useita lounasvaihtoehtoja noutopöydästä ja erikseen tilattavia ruokia grillistä päivittäin.

Sulo

 

Avarat tilat uudessa kerroksessa

Kurkataan tiloihin, joihin muutimme. Työskentelytilamme on edelleen yhtä viihtyisä ja jopa entistä himpun isompi, ja sijaitsee nykyisin ensimmäisessä kerroksessa.

 

Työskentelytilaa

 

Yleisten työskentelytilojen lisäksi tiloista löytyy tuttuun tapaan myös taukohuone sekä edellisistä tiloista poiketen yhteinen iso palaverihuone.

 

Taukohuone

 

Palaverihuone

 

Osa avaraa työskentelytilaa
Voisiko Joensuun uusi toimipisteemme olla tulevaisuuden työpaikkasi?

Kurkkaa avoimet työpaikkamme: Tribedo. Mikäli juuri nyt ei ole tarjolla tehtäviä, huomaathan että voit jättää meille myös avoimen hakemuksen!

 

Kirjoittanut: Niklas Eklund, Tribedon viestintälähettiläs


Esittelyssä kahden johtoryhmäläisemme kasvot

Julkaistu June 28, 2022

Tässä kirjoituksessa pääset tutustumaan kahteen johtajaamme, Piiaan ja Miitriin. Lue mm. missä merkeissä heihin voi törmätä ja millaiset taustat osaajilta löytyy.
Lue lisää

Mitkä osa-alueet vaikuttavat yrityksen työnantajamielikuvaan?

Julkaistu May 25, 2022

Tässä 3-osaisessa sarjassa käymme läpi puheenvuoroja teemoittain, ja sitä mitä ne pitivät sisällään. Viimeisenä käsittelyssä teema markkinoinnin ja viestinnän nykypalveluista, tarjoomasta ja työnantajamielikuvasta sekä rekrytointimarkkinoinnista.
Lue lisää

Työelämä on murroksessa; työkaluja osaamisen, henkilöstöhankinnan ja -pysyvyyden varmistamiseksi

Julkaistu May 25, 2022

Kirjoitimme tämän 3-osaisen sarjan, joka käsittelee järjestämiemme asiakkuuspäivien monipuolisia puheenvuoroja teemoittain. Tämän kirjoituksen sisällöstä löydät otsikon mukaisen aihealueen.
Lue lisää

Avoimet työpaikat

Katso kaikki