tribedo tribedo tribedo

Esittelyssä: Joensuun uusi toimitila

Julkaistu 22 huhtikuun, 2022

Olemme viime vuoden puolella esitelleet viidellä paikkakunnalla sijaitsevista toimitiloistamme ensimmäisenä Joensuun pisteemme. Tilanteet muuttuvat ja nyt olemmekin asettuneet kodiksi uusiin tiloihin, pysyen kuitenkin samassa tutussa ympäristössä.

Esittelyssä: Joensuun uusi toimitila

Uuden toimitilan tribedolaiset työskentelevät mm. asiakasneuvojina OP:n asiakaspalvelutehtävissä, asiantuntija- ja esihenkilötehtävissä.

Toimistomme sijaitsee edelleen Tiedepuistolla, jossa toimii lukuisia yrityksiä ja tuhansia työntekijöitä. Tie toimitiloihimme käy useiden sivuovien lisäksi isosta pääaulastamme.

Pääoven kautta matka jatkuu henkilöstöruokalaamme Suloon. Tarjolla on useita lounasvaihtoehtoja noutopöydästä ja erikseen tilattavia ruokia grillistä päivittäin.

Sulo

 

Avarat tilat uudessa kerroksessa

Kurkataan tiloihin, joihin muutimme. Työskentelytilamme on edelleen yhtä viihtyisä ja jopa entistä himpun isompi, ja sijaitsee nykyisin ensimmäisessä kerroksessa.

 

Työskentelytilaa

 

Yleisten työskentelytilojen lisäksi tiloista löytyy tuttuun tapaan myös taukohuone sekä edellisistä tiloista poiketen yhteinen iso palaverihuone.

 

Taukohuone

 

Palaverihuone

 

Osa avaraa työskentelytilaa
Voisiko Joensuun uusi toimipisteemme olla tulevaisuuden työpaikkasi?

Kurkkaa avoimet työpaikkamme: Tribedo. Mikäli juuri nyt ei ole tarjolla tehtäviä, huomaathan että voit jättää meille myös avoimen hakemuksen!

 

Kirjoittanut: Niklas Eklund, Tribedon viestintälähettiläs


Tutustu keihin tribedolaisiin voit törmätä meille hakiessasi, osa 2

Julkaistu 13 toukokuun, 2024

Tribedossa työskentelee yhteensä viisi henkilöstökonsulttia, sekä kaksi rekrytointikonsulttia. Heihin kaikkiin saatat törmätä meille töihin hakiessasi. Tässä 2-osaisen juttusarjan 2 .osassa selviää, mitä rekrytointikonsulttiemme Heidin ja Nellyn sekä henkilöstökonsulttiemme Emmin ja Saran työpöydille kuuluu, sekä millaisia henkilöitä he ovat.
Lue lisää

Tutustu keihin tribedolaisiin voit törmätä meille hakiessasi, osa 1

Julkaistu 30 huhtikuun, 2024

Tribedossa työskentelee yhteensä viisi henkilöstökonsulttia, sekä kaksi rekrytointikonsulttia. Heihin kaikkiin saatat törmätä meille töihin hakiessasi. Tässä 2-osaisessa juttusarjassa selviää mitä henkilöstö- ja rekrytointikonsulttiemme työpöydille kuuluu, sekä millaisia henkilöitä he ovat. Tässä kirjoituksessa käydään läpi henkilöstökonsulttiemme työnkuvaa, sekä pääset tutustumaan hiukan paremmin tribedolaisistamme Jaanaan, Kaisuun ja Tanjaan.
Lue lisää

Tutustu Vuoden 2023 tribedolainen -äänestyksen sijojen 4–10 tribedolaisiin

Julkaistu 8 helmikuun, 2024

Kärkikymmenikön palautteissa korostuivat erityisesti toisten kohtaaminen arjessa, auttamisen halu ja ratkaisukeskeisyys sekä vastuullinen tapa tehdä töitä, huumoria unohtamatta. Mitalikolmikkoon olet päässyt tutustumaan tarkemmin joulukuun blogikirjoituksesta, ja nyt esittelyvuorossa ovatkin sijoilla 4–10 olevat mahtavat tribedolaiset.
Lue lisää

Avoimet työpaikat

no jobs

Pahoittelut!

Valitettavasti meillä ei juuri nyt ole tarjolla avoimia työpaikkoja.

Uusia paikkoja kuitenkin avautuu varsin usein, joten tulethan pian uudelleen.

Katso kaikki