tribedo tribedo tribedo

Esittelyssä: Joensuun uusi toimitila

Julkaistu April 22, 2022

Olemme viime vuoden puolella esitelleet viidellä paikkakunnalla sijaitsevista toimitiloistamme ensimmäisenä Joensuun pisteemme. Tilanteet muuttuvat ja nyt olemmekin asettuneet kodiksi uusiin tiloihin, pysyen kuitenkin samassa tutussa ympäristössä.

Esittelyssä: Joensuun uusi toimitila

Uuden toimitilan tribedolaiset työskentelevät mm. asiakasneuvojina OP:n asiakaspalvelutehtävissä, asiantuntija- ja esihenkilötehtävissä.

Toimistomme sijaitsee edelleen Tiedepuistolla, jossa toimii lukuisia yrityksiä ja tuhansia työntekijöitä. Tie toimitiloihimme käy useiden sivuovien lisäksi isosta pääaulastamme.

Pääoven kautta matka jatkuu henkilöstöruokalaamme Suloon. Tarjolla on useita lounasvaihtoehtoja noutopöydästä ja erikseen tilattavia ruokia grillistä päivittäin.

Sulo

 

Avarat tilat uudessa kerroksessa

Kurkataan tiloihin, joihin muutimme. Työskentelytilamme on edelleen yhtä viihtyisä ja jopa entistä himpun isompi, ja sijaitsee nykyisin ensimmäisessä kerroksessa.

 

Työskentelytilaa

 

Yleisten työskentelytilojen lisäksi tiloista löytyy tuttuun tapaan myös taukohuone sekä edellisistä tiloista poiketen yhteinen iso palaverihuone.

 

Taukohuone

 

Palaverihuone

 

Osa avaraa työskentelytilaa
Voisiko Joensuun uusi toimipisteemme olla tulevaisuuden työpaikkasi?

Kurkkaa avoimet työpaikkamme: Tribedo. Mikäli juuri nyt ei ole tarjolla tehtäviä, huomaathan että voit jättää meille myös avoimen hakemuksen!

 

Kirjoittanut: Niklas Eklund, Tribedon viestintälähettiläs


Tribedon asiakkuuspäivä: Arvoa asiakkaalle – Miten voin kehittää asiakaskohtaamisia?

Julkaistu November 24, 2022

Tästä kirjoituksesta pääset lukemaan 1.11. asiakkuuspäivänämme viimeisen teeman asiantuntijoiden kertomia asioita siitä, kuinka asiakaskohtaamisia on mahdollista kehittää asiakkaalle arvoa luoden.
Lue lisää

Tribedon asiakkuuspäivä: Toimintaympäristö muuttuu – Miten vastaat osaamisen vahvistamisen tarpeeseen?

Julkaistu November 24, 2022

Tämän vuoden keväällä aloitettu ’perinne’ sai jatkoa, kun vietimme asiakkuuspäivää uusin ajankohtaisin aihein. Lue mistä teemoista asiantuntijat kertoivat 1.11. koskien toimintaympäristön muutoksista syntyviä osaamisen vahvistamisen tarpeita.
Lue lisää

Tribedon asiakkuuspäivä: Näkemyksiä murroksesta – Millainen on vetovoimainen työnantaja?

Julkaistu November 24, 2022

Tämän vuoden keväällä aloitettu ’perinne’ sai jatkoa, kun vietimme asiakkuuspäivää uusin ajankohtaisin aihein. Lue mistä teemoista asiantuntijat kertoivat 1.11. koskien näkemyksiä murroksesta työnantajanäkökulmasta.
Lue lisää

Avoimet työpaikat

Katso kaikki