tribedo tribedo tribedo

Esittelyssä: Joensuun uusi toimitila

Julkaistu 22 huhtikuun, 2022

Olemme viime vuoden puolella esitelleet viidellä paikkakunnalla sijaitsevista toimitiloistamme ensimmäisenä Joensuun pisteemme. Tilanteet muuttuvat ja nyt olemmekin asettuneet kodiksi uusiin tiloihin, pysyen kuitenkin samassa tutussa ympäristössä.

Esittelyssä: Joensuun uusi toimitila

Uuden toimitilan tribedolaiset työskentelevät mm. asiakasneuvojina OP:n asiakaspalvelutehtävissä, asiantuntija- ja esihenkilötehtävissä.

Toimistomme sijaitsee edelleen Tiedepuistolla, jossa toimii lukuisia yrityksiä ja tuhansia työntekijöitä. Tie toimitiloihimme käy useiden sivuovien lisäksi isosta pääaulastamme.

Pääoven kautta matka jatkuu henkilöstöruokalaamme Suloon. Tarjolla on useita lounasvaihtoehtoja noutopöydästä ja erikseen tilattavia ruokia grillistä päivittäin.

Sulo

 

Avarat tilat uudessa kerroksessa

Kurkataan tiloihin, joihin muutimme. Työskentelytilamme on edelleen yhtä viihtyisä ja jopa entistä himpun isompi, ja sijaitsee nykyisin ensimmäisessä kerroksessa.

 

Työskentelytilaa

 

Yleisten työskentelytilojen lisäksi tiloista löytyy tuttuun tapaan myös taukohuone sekä edellisistä tiloista poiketen yhteinen iso palaverihuone.

 

Taukohuone

 

Palaverihuone

 

Osa avaraa työskentelytilaa
Voisiko Joensuun uusi toimipisteemme olla tulevaisuuden työpaikkasi?

Kurkkaa avoimet työpaikkamme: Tribedo. Mikäli juuri nyt ei ole tarjolla tehtäviä, huomaathan että voit jättää meille myös avoimen hakemuksen!

 

Kirjoittanut: Niklas Eklund, Tribedon viestintälähettiläs


Esittelyssä Oulun joustavan asiakaspalvelun floor manager

Julkaistu 14 maaliskuun, 2023

Kirjoituksessa itsestään ja taustoistaan avaa Anna. Kuinka neljän lapsen äiti esimerkiksi hallitsee työn, arjen ja yrittäjyyden kombinaation? Entä mitä hänen tehtäviinsä Tribedolla kuuluu?
Lue lisää

Esittelyssä Joensuun päivittäispalveluiden Team Lead

Julkaistu 21 helmikuun, 2023

Tässä kirjoituksessa pääset tutustumaan uuteen Joensuun päivittäispalveluiden Team Lead Maijuun. Millainen Tribedon tuore vahvistus onkaan ja millaisia odotuksia hänellä tehtävää kohtaa on?
Lue lisää

Töiden ja opintojen yhdistäminen henkilöstömme kertomana, osa 3

Julkaistu 27 tammikuun, 2023

Tribedolla työskentelee lukuisia opiskelijoita eri puolilla Suomea. Tässä 3-osaisen juttusarjan viimeisessä osassa pääset lukemaan kuinka töiden ja opintojen yhteensovittaminen on sujunut Aleksilla.
Lue lisää

Avoimet työpaikat

Katso kaikki