tribedo tribedo tribedo

Esittelyssä: Joensuun uusi toimitila

Julkaistu 22 huhtikuun, 2022

Olemme viime vuoden puolella esitelleet viidellä paikkakunnalla sijaitsevista toimitiloistamme ensimmäisenä Joensuun pisteemme. Tilanteet muuttuvat ja nyt olemmekin asettuneet kodiksi uusiin tiloihin, pysyen kuitenkin samassa tutussa ympäristössä.

Esittelyssä: Joensuun uusi toimitila

Uuden toimitilan tribedolaiset työskentelevät mm. asiakasneuvojina OP:n asiakaspalvelutehtävissä, asiantuntija- ja esihenkilötehtävissä.

Toimistomme sijaitsee edelleen Tiedepuistolla, jossa toimii lukuisia yrityksiä ja tuhansia työntekijöitä. Tie toimitiloihimme käy useiden sivuovien lisäksi isosta pääaulastamme.

Pääoven kautta matka jatkuu henkilöstöruokalaamme Suloon. Tarjolla on useita lounasvaihtoehtoja noutopöydästä ja erikseen tilattavia ruokia grillistä päivittäin.

Sulo

 

Avarat tilat uudessa kerroksessa

Kurkataan tiloihin, joihin muutimme. Työskentelytilamme on edelleen yhtä viihtyisä ja jopa entistä himpun isompi, ja sijaitsee nykyisin ensimmäisessä kerroksessa.

 

Työskentelytilaa

 

Yleisten työskentelytilojen lisäksi tiloista löytyy tuttuun tapaan myös taukohuone sekä edellisistä tiloista poiketen yhteinen iso palaverihuone.

 

Taukohuone

 

Palaverihuone

 

Osa avaraa työskentelytilaa
Voisiko Joensuun uusi toimipisteemme olla tulevaisuuden työpaikkasi?

Kurkkaa avoimet työpaikkamme: Tribedo. Mikäli juuri nyt ei ole tarjolla tehtäviä, huomaathan että voit jättää meille myös avoimen hakemuksen!

 

Kirjoittanut: Niklas Eklund, Tribedon viestintälähettiläs


Tutustu Vuoden 2023 tribedolainen -äänestyksen sijojen 4–10 tribedolaisiin

Julkaistu 8 helmikuun, 2024

Kärkikymmenikön palautteissa korostuivat erityisesti toisten kohtaaminen arjessa, auttamisen halu ja ratkaisukeskeisyys sekä vastuullinen tapa tehdä töitä, huumoria unohtamatta. Mitalikolmikkoon olet päässyt tutustumaan tarkemmin joulukuun blogikirjoituksesta, ja nyt esittelyvuorossa ovatkin sijoilla 4–10 olevat mahtavat tribedolaiset.
Lue lisää

Kesätyöntekijäkokemuksia

Julkaistu 19 tammikuun, 2024

Tribedolla oli kesätöissä vuonna 2023 eri paikkakunnilla uusia kasvoja. Näitä henkilöitä olivat muun muassa Henrietta, Sanna, Henri, Nuppu, Konsta ja Samuli. Miten he viihtyivät talossa kesätöiden merkeissä, ja millaisia tehtäviä kesätöissämme pääsee esimerkiksi tekemään?
Lue lisää

Vuoden tribedolaiset TOP 3

Julkaistu 19 joulukuun, 2023

Järjestimme vuoden huipennuksena ”Vuoden tribedolainen 2023” -äänestyksen, jonka avulla löysimme työyhteisömme arvosankareita. Heitä, jotka omassa toiminnassaan toimivat arvojemme kautta ja niiden mukaisesti, arvomme arjen teoissa näkyviksi tehden. Pääset tutustumaan mitalikolmikkoon pintaraapaisua syvemmin tästä kirjoituksesta.
Lue lisää

Avoimet työpaikat

Katso kaikki