tribedo tribedo tribedo

Esittelyssä kahden johtoryhmäläisemme kasvot

Julkaistu 28 kesäkuun, 2022

Tässä kirjoituksessa pääset tutustumaan kahteen johtajaamme, Piiaan ja Miitriin. Lue mm. missä merkeissä heihin voi törmätä ja millaiset taustat osaajilta löytyy.

Esittelyssä kahden johtoryhmäläisemme kasvot
TRIBEDON JOHTORYHMÄN TUORE VAHVISTUS

Uutta osaamisen energiaa

Ensimmäisenä esittelyssä henkilöstöpalveluiden johtajana 1.6. aloittanut Piia Laitila. Hänen kasvonsa tulevat tutuiksi etenkin henkilöstövuokrauksen ja henkilöstöpalveluiden tehtävien parissa työskenteleville.

Piialta löytyy aiempaa työkokemusta rekrytoinnin lisäksi myynnin- ja asiakaspalvelun kehittämiseen, henkilöstöhallintoon ja valmentavaan johtamiseen liittyen. Nämä ovatkin hyvät lähtökohdat uudessa tehtävässä menestymiseen.

”Tehtävässä yhdistyvät ne ominaisuudet, jotka luovat minulle merkitystä työssäni. Minulle ihmiset, jatkuva kehittäminen sekä uuden oppiminen ovat asioita, jotka pitävät minut liikkeellä.”

”Haluan kannustaa tiimissämme osaamisen kehittämiseen ja erinomaisen asiakaskokemuksen saavuttamiseen. Tiimini tavoite on tukea ja kehittää OP:n talent management -prosesseja saavuttamaan heidän strategiset tavoitteensa”, kertoo Piia  innokkaasti.

Asiakaspalvelu ja ihmiset ovat olleet aina Piian sydäntä lähellä, ja hän onkin tehnyt koko työuransa lähellä asiakasta erilaisissa rooleissa ja työtehtävissä. Ennen Tribedoa, hänelle on kertynyt kokemusta 12 vuoden ajalta Elisa Oyj:n erilaisista henkilöasiakaspalvelun rooleissa, joista viimeisimmät 10 vuotta esihenkilötehtävissä. Elisalla Piia pääsi mukaan laajaan päivittäisjohtamisen muutoshankkeeseen, jossa tavoitteena oli saada valmentava esihenkilötyö vahvasti mukaan tiimien arkeen.

”Sain olla ensimmäisten joukossa jalkauttamassa päivittäisjohtamisen käytäntöjä. Olen näitä oppeja kantanut mukanani siitä asti, ja koen tämän olleen tärkeimpiä etappeja työhistoriani aikana” kertoo Piia.

Tribedoa ja OP:ta yhdistävät samat arvot: yhdessä menestyminen ja eteenpäin katsominen

Yhteistyö OPn kanssa on Piialle tuttua jo entuudestaan. Erityisen ylpeä hän onkin siitä, millaista yhteistyötä hän on saanut tehdä OP:n kanssa jo vuodesta 2018 alkaen.

”Olemme yhdessä rakentaneet vielä toimivampaa rekrytointikumppanuutta useiden eri ammattilaisten kanssa OP:lta. Olemme rakentaneet mm. asiakaspalvelukeskuksia yhteistyön alussa, ja matkan varrella kehittäneet yhdessä erilaisia rekrytoinnin malleja.”

”On ollut mahtava seurata OPn kehitystä ja panostusta entistä parempaan ehdokas- ja työntekijäkokemukseen. Tärkeimpiä tavoitteitamme tulee olemaan yhteistyömme edelleen vahvistaminen. Emme tyydy vakiintuneisiin toimintamalleihin, vaan luomme uusia ja ennennäkemättömiä palvelukokonaisuuksia yhdessä; haluamme varmistaa, että OP on houkuttava työnantaja jatkossakin!”, Piia toteaa innokkaasti.

 

4 faktaa Piiasta

  • 36-vuotias Kokkolan kasvatti, nykyisin asuu Helsingissä
  • Opinnot ammattikorkeakoulussa painottuneet henkilöstöjohtamiseen + käynyt työroolien kautta johtamisen valmennuksia
  • Vapaa-ajalla viettää perheen lisäksi aikaa liikunnan parissa ja lukee säännöllisesti johtamiseen liittyvää kirjallisuutta
  • Lempiharrastukset: spinning ja uinti sekä talvisin avannossa käynti

 

JOHTORYHMÄMME KASVOT OPERAATIOIDEN TAKAA

Monien polkujen summana vahva ammattilainen

Toisena esittelyssä Tribedon johtoryhmässä toimiva johtaja Miitri Sivonen. Hänen kasvonsa ovat tulleet tutuiksi viime vuosien aikana etenkin pankkitoiminnan, talouden ja nykyisin operaatioiden parissa työskenteleville.

Miitrin aiempi tausta ennen vuotta 2010 löytyy opintojen ohella tehdyistä töistä mm. ravintola- ja opetusalalta, jonka jälkeen urapolku toi ystävien suosituksesta OP:lle. Myös aiemmista työkuvioistaan Miitri kertoo oppineensa paljon; mm. työmoraali, yleissivistys, johtamis- ja yhteistyötaidot ovat saaneet kotikasvatuksen lisäksi alkunsa jo näistä töistä.

OP ja Tribedo ovat toimineet Miitrin kotipaikkana jo 12 vuoden ajan. Kaikki sai alkunsa kesätöistä Joensuusta myynnin ja asiakaspalvelun parista. Kesäpestin jälkeen on ehtinyt tapahtua paljon ja Miitri on työskennellyt eri tehtävissä mm. myyntineuvottelijana, myyntivalmentajana, esihenkilönä eri palveluissa, asiakkuuspäällikkönä ja sittemmin liiketoiminnan vetäjänä sekä talousjohtajana. Nykyisessä tehtävässään Tribedon Operaatioiden johtajana hän aloitti marraskuussa 2021.

”Asiakaspalvelu ja myynti ovat edelleen lähellä sydäntäni, vaikka nykyisin vastuullani on paljon muutakin. Olen ylpeä siitä, että olen saanut tehdä työurallani töitä eri tehtävissä OP:n asiakkaiden palveluiden eteen oppien joka päivä uutta jatkuvasti muuttuvasta ja kehittyvästä finanssisektorista. Vuodet ovat opettaneet minulle paljon siitä, miten ihmisiä kohdataan, asiakkaita palvellaan ja asioita ratkaistaan asiakaslähtöisesti varmistaen samalla kannattava ja vastuullinen liiketoiminta. Arvostan suuresti jokaista, joka laittaa päivittäin oman osaamisensa ja persoonansa peliin asiakkaiden asioiden parissa” summaa Miitri.

Nykyisessä tehtävässään Miitri haluaa panostaa henkilöstöön ja palveluihin, joista on OP:n asiakkaille selkeää lisäarvoa, olipa kyseessä sitten taustatehtävät tai asiakasrajapinnan työtehtävät. Hän haluaa edistää myös uusien teknologioiden käyttöönottoa ja prosessien kehittämistä.

”Tavoitteenani on tehdä Tribedosta tribedolaisten näköinen työpaikka ja -yhteisö, jolla on työmarkkinoilla kova vetovoima”, kertoo Miitri ylpeästi.

Jatkuvaa, opettavaista yhteistyötä

Yhteistyö OP:n kanssa on Miitrin mukaan sujunut erittäin hyvässä yhteishengessä. Olemme yhdessä tehneet ja saavuttaneet paljon. Vuosien varrella olemme myös yhteistyössä onnistuneet ratkomaan vastaan tulleet haasteet oppien niistä, ja luoden samalla pohjan jatkuvalle kehittämiselle. ”Olen saanut valtavasti oppia ja vastavuoroisesti annan aina itsekin jokaisessa hetkessä kaiken osaamiseni peliin. Olen saanut yhteistyömme aikana lisää arvokasta osaamista finanssialasta, johtamisesta sekä palvelutuotannon organisoinnista”, Miitri kertoo.

”Hienoa yhteistyössä on myös sen jatkuvuus, ja kun yhteistyötä tehdään tavoitteellisesti ja aina asiakkaat edellä. Kuvailisinkin Tribedon ja OP:n yhteistyötä sanoilla yhdessä menestyminen, ihmisläheisyys ja luottamus. Vaikka nämä sanat ovatkin hyvin OP:n arvojen mukaiset, koen että ne kyllä oikeasti kuvaavat yhteistyötämme”, toteaa Miitri iloisesti.

 

4 faktaa Miitristä

  • 36-vuotias Kontiolahdelta kotoisin oleva, kuopiolaistunut isä, joka rakastaa urheilla ja viettää aikaa tyttärensä kanssa
  • Harrastanut lukuisia lajeja, joista useimpia kilpailumielessä; hiihtoa, tanssia, kuvataidetta, ammuntaa ja jalkapalloa. Nykyisin lempilajeina ovat juoksu ja salibandy sekä seurapelinä golf
  • Tunnettu aamulenkeistään, jotka hän tekee vuoden jokaisena arkipäivänä
  • Unelmana yrittäjyys

 

Kaikki yhteystietomme sekä johtoryhmäläistemme kasvot, mukaan lukien Piian ja Miitrin, löydät täältä: Tribedo


Tutustu keihin tribedolaisiin voit törmätä meille hakiessasi, osa 2

Julkaistu 13 toukokuun, 2024

Tribedossa työskentelee yhteensä viisi henkilöstökonsulttia, sekä kaksi rekrytointikonsulttia. Heihin kaikkiin saatat törmätä meille töihin hakiessasi. Tässä 2-osaisen juttusarjan 2 .osassa selviää, mitä rekrytointikonsulttiemme Heidin ja Nellyn sekä henkilöstökonsulttiemme Emmin ja Saran työpöydille kuuluu, sekä millaisia henkilöitä he ovat.
Lue lisää

Tutustu keihin tribedolaisiin voit törmätä meille hakiessasi, osa 1

Julkaistu 30 huhtikuun, 2024

Tribedossa työskentelee yhteensä viisi henkilöstökonsulttia, sekä kaksi rekrytointikonsulttia. Heihin kaikkiin saatat törmätä meille töihin hakiessasi. Tässä 2-osaisessa juttusarjassa selviää mitä henkilöstö- ja rekrytointikonsulttiemme työpöydille kuuluu, sekä millaisia henkilöitä he ovat. Tässä kirjoituksessa käydään läpi henkilöstökonsulttiemme työnkuvaa, sekä pääset tutustumaan hiukan paremmin tribedolaisistamme Jaanaan, Kaisuun ja Tanjaan.
Lue lisää

Tutustu Vuoden 2023 tribedolainen -äänestyksen sijojen 4–10 tribedolaisiin

Julkaistu 8 helmikuun, 2024

Kärkikymmenikön palautteissa korostuivat erityisesti toisten kohtaaminen arjessa, auttamisen halu ja ratkaisukeskeisyys sekä vastuullinen tapa tehdä töitä, huumoria unohtamatta. Mitalikolmikkoon olet päässyt tutustumaan tarkemmin joulukuun blogikirjoituksesta, ja nyt esittelyvuorossa ovatkin sijoilla 4–10 olevat mahtavat tribedolaiset.
Lue lisää

Avoimet työpaikat

Katso kaikki