tribedo tribedo tribedo

Esittelyssä: Kuopion toimipiste

Julkaistu February 7, 2022

Tribedolla työskentelee osaajia ympäri Suomen. Mitä viidellä eri toimipaikkakunnalla tehdään, ja miltä työskentelytilat näyttävät? On aika siirtyä itärajalta Savon sydämeen, eli Kuopioon.

Esittelyssä: Kuopion toimipiste

Kuopiossa Tribedolla työskennellään mm. asiakasneuvojana OP:n henkilö- ja yritysasiakkaiden asiakaspalvelussa, erilaissa taustatehtävissä,  esihenkilöinä ja hallinnon toimihenkilöinä. Toimipisteellä työskentelee myös useita toimihenkilöitä vuokratyösuhteessa OP:n ja Pohjola Vakuutuksen tiimeissä erilaisissa työtehtävissä.  ­­­Kuopion toimisto sijaitsee Tietoteknialla Savilahdessa.

 

Ravintola, josta löytyy jokaiselle jotakin

Tietoteknian pääovistasisään tultaessa, on ensimmäisenä vastassa lounasravintola. Ravintolassa on hyvän ruuan ja monipuolisten vaihtoehtojen lisäksi kokemusten mukaan mahtava henkilökunta.

Ravintola on opiskelijaravintola, sillä rakennuksessa sijaitsee myös Itä-Suomen yliopiston tiloja.

 

Mukavat, yhteisölliset tilat

Seuraavaksi kurkataan toimiston puolelle, joka sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa. Itse toimisto on neliön muotoinen. Työpisteet sijaitsevat neliön “ulkoreunoilla”, ja käytävä kiertää koko tilan ympäri.

Työskentelytilaa

 

Kaiken keskellä on valoisa korkeakattoinen taukohuone ja keittiö, josta on ostettavissa välipalaa.

Taukohuone

 

Taukohuoneen katon yksityiskohtia

 

Keittiö

 

Olisiko Kuopion toimipisteemme tulevaisuuden työpaikkasi?

Katso avoimet työpaikkamme: Tribedo. Juuri nyt avoinna on mahdollisuuksia asiakasneuvojan ja projektitoimihenkilön tehtäviin.

 

Kirjoittanut: Jesse Haaranen, Tribedon viestintälähettiläs


Esittelyssä kahden johtoryhmäläisemme kasvot

Julkaistu June 28, 2022

Tässä kirjoituksessa pääset tutustumaan kahteen johtajaamme, Piiaan ja Miitriin. Lue mm. missä merkeissä heihin voi törmätä ja millaiset taustat osaajilta löytyy.
Lue lisää

Mitkä osa-alueet vaikuttavat yrityksen työnantajamielikuvaan?

Julkaistu May 25, 2022

Tässä 3-osaisessa sarjassa käymme läpi puheenvuoroja teemoittain, ja sitä mitä ne pitivät sisällään. Viimeisenä käsittelyssä teema markkinoinnin ja viestinnän nykypalveluista, tarjoomasta ja työnantajamielikuvasta sekä rekrytointimarkkinoinnista.
Lue lisää

Työelämä on murroksessa; työkaluja osaamisen, henkilöstöhankinnan ja -pysyvyyden varmistamiseksi

Julkaistu May 25, 2022

Kirjoitimme tämän 3-osaisen sarjan, joka käsittelee järjestämiemme asiakkuuspäivien monipuolisia puheenvuoroja teemoittain. Tämän kirjoituksen sisällöstä löydät otsikon mukaisen aihealueen.
Lue lisää

Avoimet työpaikat

Katso kaikki