tribedo tribedo tribedo

Esittelyssä: Kuopion toimipiste

Julkaistu 7 helmikuun, 2022

Tribedolla työskentelee osaajia ympäri Suomen. Mitä viidellä eri toimipaikkakunnalla tehdään, ja miltä työskentelytilat näyttävät? On aika siirtyä itärajalta Savon sydämeen, eli Kuopioon.

Esittelyssä: Kuopion toimipiste

Kuopiossa Tribedolla työskennellään mm. asiakasneuvojana OP:n henkilö- ja yritysasiakkaiden asiakaspalvelussa, erilaissa taustatehtävissä,  esihenkilöinä ja hallinnon toimihenkilöinä. Toimipisteellä työskentelee myös useita toimihenkilöitä vuokratyösuhteessa OP:n ja Pohjola Vakuutuksen tiimeissä erilaisissa työtehtävissä.  ­­­Kuopion toimisto sijaitsee Tietoteknialla Savilahdessa.

 

Ravintola, josta löytyy jokaiselle jotakin

Tietoteknian pääovistasisään tultaessa, on ensimmäisenä vastassa lounasravintola. Ravintolassa on hyvän ruuan ja monipuolisten vaihtoehtojen lisäksi kokemusten mukaan mahtava henkilökunta.

Ravintola on opiskelijaravintola, sillä rakennuksessa sijaitsee myös Itä-Suomen yliopiston tiloja.

 

Mukavat, yhteisölliset tilat

Seuraavaksi kurkataan toimiston puolelle, joka sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa. Itse toimisto on neliön muotoinen. Työpisteet sijaitsevat neliön ”ulkoreunoilla”, ja käytävä kiertää koko tilan ympäri.

Työskentelytilaa

 

Kaiken keskellä on valoisa korkeakattoinen taukohuone ja keittiö, josta on ostettavissa välipalaa.

Taukohuone

 

Taukohuoneen katon yksityiskohtia

 

Keittiö

 

Olisiko Kuopion toimipisteemme tulevaisuuden työpaikkasi?

Katso avoimet työpaikkamme: Tribedo. Juuri nyt avoinna on mahdollisuuksia asiakasneuvojan ja projektitoimihenkilön tehtäviin.

 

Kirjoittanut: Jesse Haaranen, Tribedon viestintälähettiläs


Esittelyssä Oulun joustavan asiakaspalvelun floor manager

Julkaistu 14 maaliskuun, 2023

Kirjoituksessa itsestään ja taustoistaan avaa Anna. Kuinka neljän lapsen äiti esimerkiksi hallitsee työn, arjen ja yrittäjyyden kombinaation? Entä mitä hänen tehtäviinsä Tribedolla kuuluu?
Lue lisää

Esittelyssä Joensuun päivittäispalveluiden Team Lead

Julkaistu 21 helmikuun, 2023

Tässä kirjoituksessa pääset tutustumaan uuteen Joensuun päivittäispalveluiden Team Lead Maijuun. Millainen Tribedon tuore vahvistus onkaan ja millaisia odotuksia hänellä tehtävää kohtaa on?
Lue lisää

Töiden ja opintojen yhdistäminen henkilöstömme kertomana, osa 3

Julkaistu 27 tammikuun, 2023

Tribedolla työskentelee lukuisia opiskelijoita eri puolilla Suomea. Tässä 3-osaisen juttusarjan viimeisessä osassa pääset lukemaan kuinka töiden ja opintojen yhteensovittaminen on sujunut Aleksilla.
Lue lisää

Avoimet työpaikat

Katso kaikki