tribedo tribedo tribedo

Esittelyssä: Kuopion toimipiste

Julkaistu February 7, 2022

Tribedolla työskentelee osaajia ympäri Suomen. Mitä viidellä eri toimipaikkakunnalla tehdään, ja miltä työskentelytilat näyttävät? On aika siirtyä itärajalta Savon sydämeen, eli Kuopioon.

Esittelyssä: Kuopion toimipiste

Kuopiossa Tribedolla työskennellään mm. asiakasneuvojana OP:n henkilö- ja yritysasiakkaiden asiakaspalvelussa, erilaissa taustatehtävissä,  esihenkilöinä ja hallinnon toimihenkilöinä. Toimipisteellä työskentelee myös useita toimihenkilöitä vuokratyösuhteessa OP:n ja Pohjola Vakuutuksen tiimeissä erilaisissa työtehtävissä.  ­­­Kuopion toimisto sijaitsee Tietoteknialla Savilahdessa.

 

Ravintola, josta löytyy jokaiselle jotakin

Tietoteknian pääovistasisään tultaessa, on ensimmäisenä vastassa lounasravintola. Ravintolassa on hyvän ruuan ja monipuolisten vaihtoehtojen lisäksi kokemusten mukaan mahtava henkilökunta.

Ravintola on opiskelijaravintola, sillä rakennuksessa sijaitsee myös Itä-Suomen yliopiston tiloja.

 

Mukavat, yhteisölliset tilat

Seuraavaksi kurkataan toimiston puolelle, joka sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa. Itse toimisto on neliön muotoinen. Työpisteet sijaitsevat neliön “ulkoreunoilla”, ja käytävä kiertää koko tilan ympäri.

Työskentelytilaa

 

Kaiken keskellä on valoisa korkeakattoinen taukohuone ja keittiö, josta on ostettavissa välipalaa.

Taukohuone

 

Taukohuoneen katon yksityiskohtia

 

Keittiö

 

Olisiko Kuopion toimipisteemme tulevaisuuden työpaikkasi?

Katso avoimet työpaikkamme: Tribedo. Juuri nyt avoinna on mahdollisuuksia asiakasneuvojan ja projektitoimihenkilön tehtäviin.

 

Kirjoittanut: Jesse Haaranen, Tribedon viestintälähettiläs


Tribedon asiakkuuspäivä: Arvoa asiakkaalle – Miten voin kehittää asiakaskohtaamisia?

Julkaistu November 24, 2022

Tästä kirjoituksesta pääset lukemaan 1.11. asiakkuuspäivänämme viimeisen teeman asiantuntijoiden kertomia asioita siitä, kuinka asiakaskohtaamisia on mahdollista kehittää asiakkaalle arvoa luoden.
Lue lisää

Tribedon asiakkuuspäivä: Toimintaympäristö muuttuu – Miten vastaat osaamisen vahvistamisen tarpeeseen?

Julkaistu November 24, 2022

Tämän vuoden keväällä aloitettu ’perinne’ sai jatkoa, kun vietimme asiakkuuspäivää uusin ajankohtaisin aihein. Lue mistä teemoista asiantuntijat kertoivat 1.11. koskien toimintaympäristön muutoksista syntyviä osaamisen vahvistamisen tarpeita.
Lue lisää

Tribedon asiakkuuspäivä: Näkemyksiä murroksesta – Millainen on vetovoimainen työnantaja?

Julkaistu November 24, 2022

Tämän vuoden keväällä aloitettu ’perinne’ sai jatkoa, kun vietimme asiakkuuspäivää uusin ajankohtaisin aihein. Lue mistä teemoista asiantuntijat kertoivat 1.11. koskien näkemyksiä murroksesta työnantajanäkökulmasta.
Lue lisää

Avoimet työpaikat

Katso kaikki