tribedo tribedo tribedo

Esittelyssä: Kuopion toimipiste

Julkaistu 7 helmikuun, 2022

Tribedolla työskentelee osaajia ympäri Suomen. Mitä viidellä eri toimipaikkakunnalla tehdään, ja miltä työskentelytilat näyttävät? On aika siirtyä itärajalta Savon sydämeen, eli Kuopioon.

Esittelyssä: Kuopion toimipiste

Kuopiossa Tribedolla työskennellään mm. asiakasneuvojana OP:n henkilö- ja yritysasiakkaiden asiakaspalvelussa, erilaissa taustatehtävissä,  esihenkilöinä ja hallinnon toimihenkilöinä. Toimipisteellä työskentelee myös useita toimihenkilöitä vuokratyösuhteessa OP:n ja Pohjola Vakuutuksen tiimeissä erilaisissa työtehtävissä.  ­­­Kuopion toimisto sijaitsee Tietoteknialla Savilahdessa.

 

Ravintola, josta löytyy jokaiselle jotakin

Tietoteknian pääovistasisään tultaessa, on ensimmäisenä vastassa lounasravintola. Ravintolassa on hyvän ruuan ja monipuolisten vaihtoehtojen lisäksi kokemusten mukaan mahtava henkilökunta.

Ravintola on opiskelijaravintola, sillä rakennuksessa sijaitsee myös Itä-Suomen yliopiston tiloja.

 

Mukavat, yhteisölliset tilat

Seuraavaksi kurkataan toimiston puolelle, joka sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa. Itse toimisto on neliön muotoinen. Työpisteet sijaitsevat neliön ”ulkoreunoilla”, ja käytävä kiertää koko tilan ympäri.

Työskentelytilaa

 

Kaiken keskellä on valoisa korkeakattoinen taukohuone ja keittiö, josta on ostettavissa välipalaa.

Taukohuone

 

Taukohuoneen katon yksityiskohtia

 

Keittiö

 

Olisiko Kuopion toimipisteemme tulevaisuuden työpaikkasi?

Katso avoimet työpaikkamme: Tribedo. Juuri nyt avoinna on mahdollisuuksia asiakasneuvojan ja projektitoimihenkilön tehtäviin.

 

Kirjoittanut: Jesse Haaranen, Tribedon viestintälähettiläs


Tutustu keihin tribedolaisiin voit törmätä meille hakiessasi, osa 2

Julkaistu 13 toukokuun, 2024

Tribedossa työskentelee yhteensä viisi henkilöstökonsulttia, sekä kaksi rekrytointikonsulttia. Heihin kaikkiin saatat törmätä meille töihin hakiessasi. Tässä 2-osaisen juttusarjan 2 .osassa selviää, mitä rekrytointikonsulttiemme Heidin ja Nellyn sekä henkilöstökonsulttiemme Emmin ja Saran työpöydille kuuluu, sekä millaisia henkilöitä he ovat.
Lue lisää

Tutustu keihin tribedolaisiin voit törmätä meille hakiessasi, osa 1

Julkaistu 30 huhtikuun, 2024

Tribedossa työskentelee yhteensä viisi henkilöstökonsulttia, sekä kaksi rekrytointikonsulttia. Heihin kaikkiin saatat törmätä meille töihin hakiessasi. Tässä 2-osaisessa juttusarjassa selviää mitä henkilöstö- ja rekrytointikonsulttiemme työpöydille kuuluu, sekä millaisia henkilöitä he ovat. Tässä kirjoituksessa käydään läpi henkilöstökonsulttiemme työnkuvaa, sekä pääset tutustumaan hiukan paremmin tribedolaisistamme Jaanaan, Kaisuun ja Tanjaan.
Lue lisää

Tutustu Vuoden 2023 tribedolainen -äänestyksen sijojen 4–10 tribedolaisiin

Julkaistu 8 helmikuun, 2024

Kärkikymmenikön palautteissa korostuivat erityisesti toisten kohtaaminen arjessa, auttamisen halu ja ratkaisukeskeisyys sekä vastuullinen tapa tehdä töitä, huumoria unohtamatta. Mitalikolmikkoon olet päässyt tutustumaan tarkemmin joulukuun blogikirjoituksesta, ja nyt esittelyvuorossa ovatkin sijoilla 4–10 olevat mahtavat tribedolaiset.
Lue lisää

Avoimet työpaikat

Katso kaikki