tribedo tribedo tribedo

Esittelyssä: Kuopion toimipiste

Julkaistu 7 helmikuun, 2022

Tribedolla työskentelee osaajia ympäri Suomen. Mitä viidellä eri toimipaikkakunnalla tehdään, ja miltä työskentelytilat näyttävät? On aika siirtyä itärajalta Savon sydämeen, eli Kuopioon.

Esittelyssä: Kuopion toimipiste

Kuopiossa Tribedolla työskennellään mm. asiakasneuvojana OP:n henkilö- ja yritysasiakkaiden asiakaspalvelussa, erilaissa taustatehtävissä,  esihenkilöinä ja hallinnon toimihenkilöinä. Toimipisteellä työskentelee myös useita toimihenkilöitä vuokratyösuhteessa OP:n ja Pohjola Vakuutuksen tiimeissä erilaisissa työtehtävissä.  ­­­Kuopion toimisto sijaitsee Tietoteknialla Savilahdessa.

 

Ravintola, josta löytyy jokaiselle jotakin

Tietoteknian pääovistasisään tultaessa, on ensimmäisenä vastassa lounasravintola. Ravintolassa on hyvän ruuan ja monipuolisten vaihtoehtojen lisäksi kokemusten mukaan mahtava henkilökunta.

Ravintola on opiskelijaravintola, sillä rakennuksessa sijaitsee myös Itä-Suomen yliopiston tiloja.

 

Mukavat, yhteisölliset tilat

Seuraavaksi kurkataan toimiston puolelle, joka sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa. Itse toimisto on neliön muotoinen. Työpisteet sijaitsevat neliön ”ulkoreunoilla”, ja käytävä kiertää koko tilan ympäri.

Työskentelytilaa

 

Kaiken keskellä on valoisa korkeakattoinen taukohuone ja keittiö, josta on ostettavissa välipalaa.

Taukohuone

 

Taukohuoneen katon yksityiskohtia

 

Keittiö

 

Olisiko Kuopion toimipisteemme tulevaisuuden työpaikkasi?

Katso avoimet työpaikkamme: Tribedo. Juuri nyt avoinna on mahdollisuuksia asiakasneuvojan ja projektitoimihenkilön tehtäviin.

 

Kirjoittanut: Jesse Haaranen, Tribedon viestintälähettiläs


Esittelyssä henkilöstön ja työnantajan välistä vuoropuhelua edistävä Noora

Julkaistu 21 marraskuun, 2023

Tämän kirjoituksen kautta pääset tutustumaan Kuopiossa asuvaan Nooraan. Vapaa-ajallaan kiireinen kahden alakouluikäisen lapsen vanhempi toimii Tribedolla asiakasneuvojana Joustavassa asiakaspalvelussa. Hänen tehtäviinsä lukeutuu lisäksi Kuopion, Joensuun ja Oulun työsuojeluvaltuutettuna oleminen.
Lue lisää

Piippolan vaarilla oli talo… Eikun Toukolla

Julkaistu 24 lokakuun, 2023

Pelikaverin suosituksesta taloon hakeneelle Toukolle Tribedo on ensimmäinen pidempiaikainen työpaikka. Miten hän on viihtynyt finanssialalla ja millaisia tehtäviä on mahdollista päästä tekemään lukion jälkeen? Tässä kirjoituksessa pääset tutustumaan Pohjois-Pohjanmaan kasvatti Toukoon.
Lue lisää

Tervetuloa mukaani tutustumaan Helsingin toimipisteemme

Julkaistu 9 lokakuun, 2023

Tribedossa työskentelee noin 800 osaajaa viidellä eri paikkakunnalla. Tässä esittelyssä pääset tutustumaan Seidin kertomana Helsingin toimipisteemme uusiin tiloihin. Tervetuloa Tribedo Vallilaan!
Lue lisää

Avoimet työpaikat

Katso kaikki