tribedo tribedo tribedo

Esittelyssä Tampereen moniosaaja Oskari

Julkaistu 21 huhtikuun, 2023

Tämän kirjoituksen kautta pääset tutustumaan Tampereen osaajaamme Oskariin, joka myös juuri pääsi edustamaan Tribedoa OP:n Hoksaamo-gaalaan.

Esittelyssä Tampereen moniosaaja Oskari

Jämsästä kotoisin oleva Oskari on saatu Tribedon vahvistukseksi pari vuotta sitten. Montaa pakkaa samaan aikaan hallitsevan Oskarin nykyinen kotipesä viimeisen kuuden vuoden ajalta on kuitenkin löytynyt Tampereelta. Kaupunkiin hän muutti puolisonsa mukana yhden kiertoreitin kautta.

”Olin itse vielä armeijassa, kun puolisoni muutto koulun perässä Tampereelle. Armeijasta päästyäni tiesin, että haluan lähteä itse opiskelemaan taloushallintoa ja siihen liittyvä koulu aukesikin ensin polkuopintojen kautta. Tällä hetkellä tradenomitutkinnon opinnot ovat viimeistä ryhtiliikettä vaille valmiit. Tekemättä on ainoastaan muutama kurssi ja opinnäytetyön viimeiset silaukset” avaa Oskari.

 

Kattava osaamispakki

Tribedolla Oskari työskentelee päivittäisissä palveluissa asiakasneuvojana täysipäiväisesti, aivan kuten läpi koko opintojen ajankin. Tehtävä pitää sisällään asiakaspalvelua puhelinpalvelusta eli käytännössä niin sanottua perusopastusta tilanteissa, joissa Osuuspankin asiakkaat soittavat asiakaspalveluun. Suurimman osan kohtaamisista Oskari kertoo olevan yksinkertaista, mutta kyllä mukaan mahtuu myös haastavuutta päivittäin. Puhelinpalvelun lisäksi hänen osaamistontillaan on erilaisia projekteja, ulossoittokampanjoita, kuolinpesäasioiden hoito sekä Omistaja Plus -linja.

”Puolisoni työskenteli taloon tullessani täällä, joten hain Tribedolle alun alkaen hänen suosituksestaan. Ehdin ennen Tribedolle tuloa työskennellä erilaisissa myynnin ja asiakaspalvelun tehtävissä aina kenttämyynnistä vakuutuksiin ja lainatarjouksien konsultointiin. Niiden jälkeen totesin, että haluan johonkin muualle, ja nyt olen täällä.”

”Alun alkaen hain vakuutuspuolen tehtävään, mutta en tullut siihen valituksi. Sain kuitenkin sen rekrytoinnin esihenkilöltä hetken päästä yhteydenoton, että tämä nykyinen paikkani on avoinna, ja että olisi tähän juuri passeli, ja näin on ollutkin” Oskari kertoo taustoistaan.

Muiden tehtävien lisäksi Oskari on juuri reilu kuukausi sitten valittu floor manageriksi, jolloin omien tehtäviensä lisäksi hän auttaa kollegoitaan heidän työssään.

”Työyhteisössä koen erityisen tärkeäksi tasa-arvoisuuden. Tähän pyrin myös floor managerina toimiessani kollegoita opastaessani. Kysyn myös usein, että haluaako henkilö, että etsitään ratkaisu yhdessä vai että kerronko suoran vastauksen. Tällä pyrin siihen, ettei samaa asiaa tarvitsisi kysyä kahta kertaa, vaan että homma katsottaisiin kerralla yhdessä niin hyvin kuntoon, että se olisi selvää juttua jatkossakin.”

 

Kaksi persoonaa yhdessä paketissa

Vapaa-ajallaan Oskari kertoo olevansa tarkkailijaluonne. Työpersoona on kuitenkin aivan tämän vastakohta sillä puheliaisuus ja ekstroverttiys on osa Oskarin työidentiteettiä. Tämä ilmeni esimerkiksi Hoksaamo-gaalaan rohkeasti yksin osallistumisessa.

”Vapaa-ajalla minulla ei tulisi kuuloonkaan mennä yksin johonkin tilaisuuteen, mutta nyt kun oli kyse työpaikan tilaisuudesta, oli tilaisuuteen ok mennä myös yksin edustamaan Tribedoa. Ja oli tosi mukavaa nautiskellen hyvästä ruoasta ja uusiin ihmisiin tutustuessa. Gaalasta jäi tosi hyvä fiilis” toteaa Oskari.

Tarjottu jälkiruoka.
Pääruoka.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoksaamossa on kyse kehitysehdotuksien jättämisestä. Erinomaisia hoksaamisia jätettyään, sai Oskari kutsun Hoksaamo-gaalaan. Hoksaamo Gaalaa juhlittiin Restaurant Pörssissä torstaina 23.3.2023. Gaalassa juhlistetaan mm. edellisen vuoden merkittävimpiä saavutuksia sekä innovointialusta Hoksaamon toiminnassa ansioituneita OP:laisia.

Gaalan tunnelmia pääset kurkkaamaan esimerkiksi tästä OP:n twiittauksesta.


Esittelyssä Joensuun päivittäispalveluiden monitaituri

Julkaistu 2 kesäkuun, 2023

Heinäkuussa 2021 Tribedon Joensuun päivittäispalveluiden tiimiin liittyi rento ja huumorintajuinen Julia. Millainen hän onkaan ja minkälaisia tehtäviä asiakasneuvojan tehtävään voikaan kuulua?
Lue lisää

Esittelyssä Oulun joustavan asiakaspalvelun floor manager

Julkaistu 14 maaliskuun, 2023

Kirjoituksessa itsestään ja taustoistaan avaa Anna. Kuinka neljän lapsen äiti esimerkiksi hallitsee työn, arjen ja yrittäjyyden kombinaation? Entä mitä hänen tehtäviinsä Tribedolla kuuluu?
Lue lisää

Esittelyssä Joensuun päivittäispalveluiden Team Lead

Julkaistu 21 helmikuun, 2023

Tässä kirjoituksessa pääset tutustumaan uuteen Joensuun päivittäispalveluiden Team Lead Maijuun. Millainen Tribedon tuore vahvistus onkaan ja millaisia odotuksia hänellä tehtävää kohtaa on?
Lue lisää

Avoimet työpaikat

Katso kaikki