tribedo tribedo tribedo

Esittelyssä: Tampereen toimipiste

Julkaistu 20 lokakuun, 2022

Tribedolla työskentelee osaajia ympäri Suomen. Miltä työskentelytilat näyttävät? Viimeisenä osana tätä sarjaa pääset tutustumaan Tampereen tiloihimme.

Esittelyssä: Tampereen toimipiste

Tribedon Tampereen toimipiste sijaitsee Visiokadulla Hermian tiedepuistossa. Hermia on yritysten ja tutkimuslaitosten keskittymä Tampereen kaupungin Hervannan alueella, josta on keskustaan alle 9 kilometriä. Kulkeminen paikan päälle onnistuu niin autolla kuin vaivattomasti julkisillakin linja-auto-, ja ratikkapysäkin sijaitessa aivan toimiston kupeessa.

Hermian viihtyisä aulatila
Hermian aulatilan oleskelualuetta
Hermian aulatila

Pääovista saapuessasi Hermiaan avautuu näyttävä aula, jonka vasemmalta puolelta alkupäästä löytyy infopiste, josta saa apua tarvittaessa esimerkiksi auton pysäköintiä koskien. Toimitilojen edestä muutaman metrin päässä on vierasparkkialue. Työntekijöille Hermia tarjoaa viihtyisän parkkihallin, johon on mahdollista varata autopaikka pysäköintisovelluksen kautta.

Hermian infopiste

Kun infopisteeltä jatketaan matkaa eteenpäin pois pääovien luota, saavutaan hissien luokse, joita vastapäätä on lounasravintola Sodexo. Lounasravintola Sodexo on moderni ja viihtyisä ruokailupaikka, jossa on paljon erilaisia lounasvaihtoehtoja. Yksi työntekijöiden suosima lounasvaihtoehto onkin ravintolan pitsaperjantai. Laajassa valikoimassa on otettu huomioon myös, jos makean nälkä yllättää kesken työpäivän ja tarjolla onkin aina suolaista, sekä makeaa naposteltavaa.

Ravintolan välipalavaihtoehtoja
Lounasravintolan ruokailutila
Työskentelyvaihtoehtoja moneen makuun

Työntekijöille Tampereen toimipiste tarjoaa avarat ja yhteisölliset työtilat. Suurin osa työntekijöistämme tekee etätöitä, joten toimistolla työskennellessä on mahdollista valita juuri itselle sopivin työskentelypaikka; läheltä työkavereita tai syrjempää omasta rauhasta. Toimistotiloistamme löytyy avoimien tilojen lisäksi äänieristettyjä työtiloja sekä yksittäisiä työhuoneita.

Yksityinen huone ja avointa tilaa

Yhteistä työskentelytilaa

Taukohuoneesta löytyy henkilöstöä varten useampi jääkaappi, mikro, pakastin sekä kahvikone. Tilan nurkkaan on asetettu sohva, johon voi käydä hetkeksi makuulle tilanteen tullen sopivassa välissä. Toimistolla ollessaan jääkaappeja kannattaakin pitää silmällä, sillä niihin ilmestyy silloin tällöin yllätysvirvokkeita tai -herkkuja toimistoväen nautittavaksi.

Taukohuone
Fun fact: kasviseinät, jotka löytyvät toimistolta ovat aitoja eivätkä tekokasveja!
Voisiko Tampereen toimipisteemme olla tulevaisuuden työpaikkasi?

Kurkkaa avoimet työpaikkamme: Tribedo. Mikäli juuri nyt ei ole tarjolla tehtäviä, huomaathan että voit jättää meille myös avoimen hakemuksen!

 

Kirjoittanut: Mari-Anne Lahtinen, Tribedon viestintälähettiläs


Esittelyssä Oulun joustavan asiakaspalvelun floor manager

Julkaistu 14 maaliskuun, 2023

Kirjoituksessa itsestään ja taustoistaan avaa Anna. Kuinka neljän lapsen äiti esimerkiksi hallitsee työn, arjen ja yrittäjyyden kombinaation? Entä mitä hänen tehtäviinsä Tribedolla kuuluu?
Lue lisää

Esittelyssä Joensuun päivittäispalveluiden Team Lead

Julkaistu 21 helmikuun, 2023

Tässä kirjoituksessa pääset tutustumaan uuteen Joensuun päivittäispalveluiden Team Lead Maijuun. Millainen Tribedon tuore vahvistus onkaan ja millaisia odotuksia hänellä tehtävää kohtaa on?
Lue lisää

Töiden ja opintojen yhdistäminen henkilöstömme kertomana, osa 3

Julkaistu 27 tammikuun, 2023

Tribedolla työskentelee lukuisia opiskelijoita eri puolilla Suomea. Tässä 3-osaisen juttusarjan viimeisessä osassa pääset lukemaan kuinka töiden ja opintojen yhteensovittaminen on sujunut Aleksilla.
Lue lisää

Avoimet työpaikat

Katso kaikki