tribedo tribedo tribedo

Esittelyssä: Tampereen toimipiste

Julkaistu October 20, 2022

Tribedolla työskentelee osaajia ympäri Suomen. Miltä työskentelytilat näyttävät? Viimeisenä osana tätä sarjaa pääset tutustumaan Tampereen tiloihimme.

Esittelyssä: Tampereen toimipiste

Tribedon Tampereen toimipiste sijaitsee Visiokadulla Hermian tiedepuistossa. Hermia on yritysten ja tutkimuslaitosten keskittymä Tampereen kaupungin Hervannan alueella, josta on keskustaan alle 9 kilometriä. Kulkeminen paikan päälle onnistuu niin autolla kuin vaivattomasti julkisillakin linja-auto-, ja ratikkapysäkin sijaitessa aivan toimiston kupeessa.

Hermian viihtyisä aulatila
Hermian aulatilan oleskelualuetta
Hermian aulatila

Pääovista saapuessasi Hermiaan avautuu näyttävä aula, jonka vasemmalta puolelta alkupäästä löytyy infopiste, josta saa apua tarvittaessa esimerkiksi auton pysäköintiä koskien. Toimitilojen edestä muutaman metrin päässä on vierasparkkialue. Työntekijöille Hermia tarjoaa viihtyisän parkkihallin, johon on mahdollista varata autopaikka pysäköintisovelluksen kautta.

Hermian infopiste

Kun infopisteeltä jatketaan matkaa eteenpäin pois pääovien luota, saavutaan hissien luokse, joita vastapäätä on lounasravintola Sodexo. Lounasravintola Sodexo on moderni ja viihtyisä ruokailupaikka, jossa on paljon erilaisia lounasvaihtoehtoja. Yksi työntekijöiden suosima lounasvaihtoehto onkin ravintolan pitsaperjantai. Laajassa valikoimassa on otettu huomioon myös, jos makean nälkä yllättää kesken työpäivän ja tarjolla onkin aina suolaista, sekä makeaa naposteltavaa.

Ravintolan välipalavaihtoehtoja
Lounasravintolan ruokailutila
Työskentelyvaihtoehtoja moneen makuun

Työntekijöille Tampereen toimipiste tarjoaa avarat ja yhteisölliset työtilat. Suurin osa työntekijöistämme tekee etätöitä, joten toimistolla työskennellessä on mahdollista valita juuri itselle sopivin työskentelypaikka; läheltä työkavereita tai syrjempää omasta rauhasta. Toimistotiloistamme löytyy avoimien tilojen lisäksi äänieristettyjä työtiloja sekä yksittäisiä työhuoneita.

Yksityinen huone ja avointa tilaa

Yhteistä työskentelytilaa

Taukohuoneesta löytyy henkilöstöä varten useampi jääkaappi, mikro, pakastin sekä kahvikone. Tilan nurkkaan on asetettu sohva, johon voi käydä hetkeksi makuulle tilanteen tullen sopivassa välissä. Toimistolla ollessaan jääkaappeja kannattaakin pitää silmällä, sillä niihin ilmestyy silloin tällöin yllätysvirvokkeita tai -herkkuja toimistoväen nautittavaksi.

Taukohuone
Fun fact: kasviseinät, jotka löytyvät toimistolta ovat aitoja eivätkä tekokasveja!
Voisiko Tampereen toimipisteemme olla tulevaisuuden työpaikkasi?

Kurkkaa avoimet työpaikkamme: Tribedo. Mikäli juuri nyt ei ole tarjolla tehtäviä, huomaathan että voit jättää meille myös avoimen hakemuksen!

 

Kirjoittanut: Mari-Anne Lahtinen, Tribedon viestintälähettiläs


Tribedon asiakkuuspäivä: Arvoa asiakkaalle – Miten voin kehittää asiakaskohtaamisia?

Julkaistu November 24, 2022

Tästä kirjoituksesta pääset lukemaan 1.11. asiakkuuspäivänämme viimeisen teeman asiantuntijoiden kertomia asioita siitä, kuinka asiakaskohtaamisia on mahdollista kehittää asiakkaalle arvoa luoden.
Lue lisää

Tribedon asiakkuuspäivä: Toimintaympäristö muuttuu – Miten vastaat osaamisen vahvistamisen tarpeeseen?

Julkaistu November 24, 2022

Tämän vuoden keväällä aloitettu ’perinne’ sai jatkoa, kun vietimme asiakkuuspäivää uusin ajankohtaisin aihein. Lue mistä teemoista asiantuntijat kertoivat 1.11. koskien toimintaympäristön muutoksista syntyviä osaamisen vahvistamisen tarpeita.
Lue lisää

Tribedon asiakkuuspäivä: Näkemyksiä murroksesta – Millainen on vetovoimainen työnantaja?

Julkaistu November 24, 2022

Tämän vuoden keväällä aloitettu ’perinne’ sai jatkoa, kun vietimme asiakkuuspäivää uusin ajankohtaisin aihein. Lue mistä teemoista asiantuntijat kertoivat 1.11. koskien näkemyksiä murroksesta työnantajanäkökulmasta.
Lue lisää

Avoimet työpaikat

Katso kaikki