tribedo

Liity osaavaan joukkoomme

Värikkääseen joukkoomme kuuluu noin 900 finanssialan asiakaspalvelu-, toimistotyö-, IT- ja taloushallinnon osaajaa ja asiantuntijaa. Henkilöstömme arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia.

Meillä Tribedossa työskentelee niin kokeneita ammattilaisia kuin uransa alussa olevia harjoittelijoitakin. Tarjoamme työtehtäviä erilaisiin elämäntilanteisiin, myös osa-aikaisesti, sekä mahdollisuuden kehittyä finanssialan osaajaksi. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa, mutta tribedolaiset työskentelevät useilla alueilla kautta Suomen.

Kiinnostuitko? Liity osaavaan seuraamme! 

Katso avoimet työpaikkamme Lue lisää blogistamme

Mitä teemme?

Perustehtävämme ei ole 23-vuotisen historiamme aikana muuttunut: tuemme OP Ryhmän menestystä saattamalla yhteen osuvat työt osaavien tekijöiden kanssa.

Toimintakenttäämme kuuluvat esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, erilaiset selvittely- ja tukitehtävät, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena OP Ryhmälle ja Osuuspankeille.

Välitämme paitsi työtä ja tekijöitä myös työstä ja tekijöistä. Tarjoamme eri elämäntilanteisiin sopivia uramahdollisuuksia. Katso avoimet työpaikkamme tästä.

Mitä tarjoamme?


Hyvinvoiva työyhteisö

Tribedossa voidaan tutkitusti hyvin: olemme saaneet henkilöstön työhyvinvointikyselyssä erinomaisen tuloksen useana vuonna peräkkäin. Työajan joustojen lisäksi tuemme tribedolaisten hyvinvointia mm. tiimien tyhy-toiminnalla ja -tapahtumilla.

Lisäksi arvostamme ja palkitsemme henkilöstöämme erinomaisista työsuorituksista.

Kehittymis- ja
etenemismahdollisuuksia

Tribedossa voit kehittää osaamistasi ja luoda omanlaista työuraa. Isossa talossa on mahdollista siirtyä tehtävästä toiseen liiketoiminnan tarpeiden mukaisesti ja työurasi voi johtaa myös OP Ryhmään.

Monet meillä toimihenkilönä aloittaneet työskentelevätkin nyt esihenkilönä tai asiantuntijana Tribedossa tai OP Ryhmässä.

Hyvinvointia
tukevat henkilöstöedut

Meillä saat käyttöösi ePassi Flex -hyvinvointiedun, polkupyöräedun sekä Mehiläisen laajan työterveyspalvelun, joka sisältää tarpeen vaatiessa myös sairaanhoidon. Henkilöstöetuihimme kuuluu myös Pohjola Vakuutuksen vapaa-ajan tapaturmavakuutus.

Kannustamme myös terveelliseen lounasruokailuun ePassin lounasedun avulla.

tribedo tribedo