tribedo tribedo tribedo

Tervetuloa mukaani tutustumaan Helsingin toimipisteemme

Julkaistu 9 lokakuun, 2023

Tribedossa työskentelee noin 800 osaajaa viidellä eri paikkakunnalla. Tässä esittelyssä pääset tutustumaan Seidin kertomana Helsingin toimipisteemme uusiin tiloihin. Tervetuloa Tribedo Vallilaan!

Tervetuloa mukaani tutustumaan Helsingin toimipisteemme

Meidän Helsingissä ja sen lähettyvillä asustelevien tribedolaisten toimitilat sijaitsevat Päijänteentiellä kauniissa Vallilan kaupunginosassa. Alueella on erinomaiset julkiset liikenneyhteydet ja arkkitehtuurissa yhdistyy sulavasti uusi ja vanha työmatkojen aikana ihailtavaksi. Rakennus toimii myös muun muassa OP Ryhmän Vallilan pääkonttorina.

Tribedo Vallilan toimitilat ovat olleet käytössämme vuoden 2022 joulukuusta alkaen muutettuamme tiloihin Karvaamokujalta Pitäjänmäestä. Helsingin toimistolla työskentelee minun ja tiimiläisteni Liiketoimintojen tukipalveluiden lisäksi Digitoinnin, Talouspalveluiden, Digitaalisen viestinnän sekä Projektitiimin osaajia. Myös muilta paikkakunnilta saamme vierailijoita säännöllisesti Helsinkiin.

Näkymät heti tiloihin sisään tultaessa
Tauko- ja virkistystilat

Helsingin toimistomme taukotilasta avautuu näkymä Puu-Vallilan idyllisiin maisemiin. Toimistomme sijaitsee 6. kerroksessa eli näkymät kantavat pitkälle. Taukotilassa meillä on mahdollisuus nauttia virvokkeita ja tiloihin mahtuu kerralla suurempikin joukko. Vietimme esimerkiksi Tribedo Vallilan tupaantuliaisia taukotilassamme. Toimistossamme on myös jumppanurkkaus, jossa pääsen halutessani verryttelemään kroppaani hyödyntäen puolapuita, vastuskuminauhoja, jumppapalloja ja muuta välineistöä.

Lounasmahdollisuudet ovat Vallilan toimistorakennuksessa monipuoliset. Muutamaa kerrosta Tribedon tiloja alempana sijaitsee lounasravintolakeskittymä, jossa voin nauttia lounasta esimerkiksi lounasetua hyödyntäen.

Tauko-/kahvihuone

 

Virkistys-/oleskelutilaa

 

Maisemia toimiston ikkunoista
Avokonttorityöskentely ja mahdollisuus hiljaiseen työskentelyyn

Avokonttorissa käytössäni on ergonomiset työpisteet. Hiljaista työskentelyä varten käytettävissämme on myös useita äänieristettyjä pieniä työtiloja. Lisäksi kokous- ja palaveritilanteita tiloissamme minun, ja kaikkien, on mahdollista varata neljä erillistä neuvotteluhuonetta. Näitä neuvotteluhuoneita voi hyödyntää myös etäkokouksiin, joihin osallistutaan ryhmissä eri paikkakunnilta käsin.

Hiljaisia työskentelypisteitä ja yleistä työtilaa

 

Työpisteitä

 

 

 

 

 

 

 

Palaverihuone

Tribedo Vallilan työympäristössä minun ja muiden päivää piristävät useat viherkasvit sekä ääntä eristävät värikkäät taulut. Toimistolla työskentelyn parasta antia on kuitenkin eri toiminnoissa työskentelevien kollegoiden kohtaaminen kasvotusten!

Yleistä tilaa ja ääntä eristävä taulu

 

Palaveritilaa, viherkasveja ja ääntä eristävä taulu
Voisiko Tribedo Vallila olla sinun tuleva työympäristösi ja minä mahdollinen tuleva kollegasi?

Avoinna olevat työpaikkamme löydät osoitteesta https://tribedo.fi/tyopaikat/. Jos Helsingin toimipisteellämme ei ole juuri nyt avoimia tehtäviä, avoimen hakemuksen voi jättää rohkeasti!

Kirjoittanut: Seidi Lemström


Tutustu keihin tribedolaisiin voit törmätä meille hakiessasi, osa 2

Julkaistu 13 toukokuun, 2024

Tribedossa työskentelee yhteensä viisi henkilöstökonsulttia, sekä kaksi rekrytointikonsulttia. Heihin kaikkiin saatat törmätä meille töihin hakiessasi. Tässä 2-osaisen juttusarjan 2 .osassa selviää, mitä rekrytointikonsulttiemme Heidin ja Nellyn sekä henkilöstökonsulttiemme Emmin ja Saran työpöydille kuuluu, sekä millaisia henkilöitä he ovat.
Lue lisää

Tutustu keihin tribedolaisiin voit törmätä meille hakiessasi, osa 1

Julkaistu 30 huhtikuun, 2024

Tribedossa työskentelee yhteensä viisi henkilöstökonsulttia, sekä kaksi rekrytointikonsulttia. Heihin kaikkiin saatat törmätä meille töihin hakiessasi. Tässä 2-osaisessa juttusarjassa selviää mitä henkilöstö- ja rekrytointikonsulttiemme työpöydille kuuluu, sekä millaisia henkilöitä he ovat. Tässä kirjoituksessa käydään läpi henkilöstökonsulttiemme työnkuvaa, sekä pääset tutustumaan hiukan paremmin tribedolaisistamme Jaanaan, Kaisuun ja Tanjaan.
Lue lisää

Tutustu Vuoden 2023 tribedolainen -äänestyksen sijojen 4–10 tribedolaisiin

Julkaistu 8 helmikuun, 2024

Kärkikymmenikön palautteissa korostuivat erityisesti toisten kohtaaminen arjessa, auttamisen halu ja ratkaisukeskeisyys sekä vastuullinen tapa tehdä töitä, huumoria unohtamatta. Mitalikolmikkoon olet päässyt tutustumaan tarkemmin joulukuun blogikirjoituksesta, ja nyt esittelyvuorossa ovatkin sijoilla 4–10 olevat mahtavat tribedolaiset.
Lue lisää

Avoimet työpaikat

Katso kaikki