tribedo tribedo tribedo

Tervetuloa mukaani tutustumaan Helsingin toimipisteemme

Julkaistu 9 lokakuun, 2023

Tribedossa työskentelee noin 800 osaajaa viidellä eri paikkakunnalla. Tässä esittelyssä pääset tutustumaan Seidin kertomana Helsingin toimipisteemme uusiin tiloihin. Tervetuloa Tribedo Vallilaan!

Tervetuloa mukaani tutustumaan Helsingin toimipisteemme

Meidän Helsingissä ja sen lähettyvillä asustelevien tribedolaisten toimitilat sijaitsevat Päijänteentiellä kauniissa Vallilan kaupunginosassa. Alueella on erinomaiset julkiset liikenneyhteydet ja arkkitehtuurissa yhdistyy sulavasti uusi ja vanha työmatkojen aikana ihailtavaksi. Rakennus toimii myös muun muassa OP Ryhmän Vallilan pääkonttorina.

Tribedo Vallilan toimitilat ovat olleet käytössämme vuoden 2022 joulukuusta alkaen muutettuamme tiloihin Karvaamokujalta Pitäjänmäestä. Helsingin toimistolla työskentelee minun ja tiimiläisteni Liiketoimintojen tukipalveluiden lisäksi Digitoinnin, Talouspalveluiden, Digitaalisen viestinnän sekä Projektitiimin osaajia. Myös muilta paikkakunnilta saamme vierailijoita säännöllisesti Helsinkiin.

Näkymät heti tiloihin sisään tultaessa
Tauko- ja virkistystilat

Helsingin toimistomme taukotilasta avautuu näkymä Puu-Vallilan idyllisiin maisemiin. Toimistomme sijaitsee 6. kerroksessa eli näkymät kantavat pitkälle. Taukotilassa meillä on mahdollisuus nauttia virvokkeita ja tiloihin mahtuu kerralla suurempikin joukko. Vietimme esimerkiksi Tribedo Vallilan tupaantuliaisia taukotilassamme. Toimistossamme on myös jumppanurkkaus, jossa pääsen halutessani verryttelemään kroppaani hyödyntäen puolapuita, vastuskuminauhoja, jumppapalloja ja muuta välineistöä.

Lounasmahdollisuudet ovat Vallilan toimistorakennuksessa monipuoliset. Muutamaa kerrosta Tribedon tiloja alempana sijaitsee lounasravintolakeskittymä, jossa voin nauttia lounasta esimerkiksi lounasetua hyödyntäen.

Tauko-/kahvihuone

 

Virkistys-/oleskelutilaa

 

Maisemia toimiston ikkunoista
Avokonttorityöskentely ja mahdollisuus hiljaiseen työskentelyyn

Avokonttorissa käytössäni on ergonomiset työpisteet. Hiljaista työskentelyä varten käytettävissämme on myös useita äänieristettyjä pieniä työtiloja. Lisäksi kokous- ja palaveritilanteita tiloissamme minun, ja kaikkien, on mahdollista varata neljä erillistä neuvotteluhuonetta. Näitä neuvotteluhuoneita voi hyödyntää myös etäkokouksiin, joihin osallistutaan ryhmissä eri paikkakunnilta käsin.

Hiljaisia työskentelypisteitä ja yleistä työtilaa

 

Työpisteitä

 

 

 

 

 

 

 

Palaverihuone

Tribedo Vallilan työympäristössä minun ja muiden päivää piristävät useat viherkasvit sekä ääntä eristävät värikkäät taulut. Toimistolla työskentelyn parasta antia on kuitenkin eri toiminnoissa työskentelevien kollegoiden kohtaaminen kasvotusten!

Yleistä tilaa ja ääntä eristävä taulu

 

Palaveritilaa, viherkasveja ja ääntä eristävä taulu
Voisiko Tribedo Vallila olla sinun tuleva työympäristösi ja minä mahdollinen tuleva kollegasi?

Avoinna olevat työpaikkamme löydät osoitteesta https://tribedo.fi/tyopaikat/. Jos Helsingin toimipisteellämme ei ole juuri nyt avoimia tehtäviä, avoimen hakemuksen voi jättää rohkeasti!

Kirjoittanut: Seidi Lemström


Esittelyssä henkilöstön ja työnantajan välistä vuoropuhelua edistävä Noora

Julkaistu 21 marraskuun, 2023

Tämän kirjoituksen kautta pääset tutustumaan Kuopiossa asuvaan Nooraan. Vapaa-ajallaan kiireinen kahden alakouluikäisen lapsen vanhempi toimii Tribedolla asiakasneuvojana Joustavassa asiakaspalvelussa. Hänen tehtäviinsä lukeutuu lisäksi Kuopion, Joensuun ja Oulun työsuojeluvaltuutettuna oleminen.
Lue lisää

Piippolan vaarilla oli talo… Eikun Toukolla

Julkaistu 24 lokakuun, 2023

Pelikaverin suosituksesta taloon hakeneelle Toukolle Tribedo on ensimmäinen pidempiaikainen työpaikka. Miten hän on viihtynyt finanssialalla ja millaisia tehtäviä on mahdollista päästä tekemään lukion jälkeen? Tässä kirjoituksessa pääset tutustumaan Pohjois-Pohjanmaan kasvatti Toukoon.
Lue lisää

OP Kevytyrittäjä -palvelu lähellä sydäntä kahdesta eri työmaailmasta

Julkaistu 5 syyskuun, 2023

Kuopiossa koko elämänsä vaikuttanut Ida työskentelee osa-aikaisesti Tribedolla yritysasiantuntijana OP Kevytyrittäjä -palvelussa sekä toimii yrittäjänä koiratrimmaajana. Kuinka kahden eri työmaailman yhteensovittaminen luonnistuu ja millainen henkilö Ida onkaan? Sen saat selville tästä kirjoituksesta.
Lue lisää

Avoimet työpaikat

Katso kaikki