tribedo tribedo tribedo

Tribedon tuoreet viestintälähettiläät esittäytyvät

Julkaistu July 7, 2022

Viestintälähettiläiden työryhmän toiminnan pohjalla toimii idea viestintämme tukemisesta heidän omilla ideoillaan sekä toimipaikkakohtaisten viestintätarpeiden esiin nostamisesta. Uudet lähettiläät saimme Helsinkiin, Joensuuhun ja Tampereelle, kun alusta alkaen mukana ollut Kuopion edustajamme Jesse pysyi mukana.

Tribedon tuoreet viestintälähettiläät esittäytyvät

Ensimmäisenä esittelyssä onkin konkarimme Jesse, joka toimii Kuopiossa Digitointi-tiimin floor managerina. Viestinnän parissa itsensä tulevaisuudessa työskentelemässä näkevä Jesse on kiinnostunut viestinnän monista eri muodoista, haluaa olla mukana madaltamassa kynnystä puhua asioista ja tuottaa laadukasta sisältöä.

“Lähettiläänä on päässyt tekemään juuri niitä juttuja mitä halusikin tehtävään lähtiessä. On lisäksi ollut kiva nähdä omien ideoiden toteutuvan ja olla osana yrityksen viestintää.”

“Vapaa-ajalla aikani kuluu hyvin pitkälti jalkapallon parissa. Jalkapallomaailma kulkeekin mukanani ikuisesti; olen erittäin heittäytymiskykyinen kaveri, jonka ansiosta jalastani löytyy tatuointi joukkuekaverin nimikirjaimista ja pelinumerosta, jonka “jouduin” erään vedon seurauksena ottamaan”, Jesse kertoo.

 

Seuraavana esittelyssä Helsingissä talouspalveluissa toimihenkilönä työskentelevä Annina. Hän kertoo odottavansa lähettilyydeltä mielenkiintoisia henkilötarinoita työyhteisössä ja uutta näkökulmaa viestinnän parissa.

“Vapaa-ajalla aika kuluu esim. harrastuksieni tanssin, kaupunkipyöräilyn ja maalaamisen parissa. Olen myös kiinnostunut erikoisista luonnonilmiöistä ja ihastelen ukkosmyrskyjä” kertoo Annina itsestään.

 

 

Joensuun uutena lähettiläänä toimii Alexandra. Tribedon kelkkaan hän hyppäsi loppukesästä 2021 päivittäispalvelun puolelle asiakasneuvojaksi.

“Toivon, että viestintälähettiläisyys toisi uutta haastetta ja jännitystä rutinoituneen puhelinlinjan rinnalle, sekä sen että pääsisi tarkemmin viestinnän maailmaan kiinni.”

“Luppoaika kuluu pitkälti avoimen väylän oikeustieteen opintoja eteenpäin rämpien, true crime – podcasteja kuluttaen ja amatööri kulinaristia leikkien, sekä koirani Albertin kanssa touhuillen.”

“Sanoisin, että olevani aika värikäs persoona, vaikka olenkin Suomen harmaimmasta kaupungista kotoisin. Janoan jatkuvasti uusia kokemuksia, ja olenkin kerennyt seikkailla vaikka ja missä; niin vapaaehtoisena Afrikassa parin viikon varoitusajalla, kuin uusimmassa Luokkakokous leffassakin”, kertoo Alexandra itsestään.

 

Viimeisenä muttei suinkaan vähäisimpänä framilla Tampereen edustajamme Mari-Anne, joka kertoo laittavansa usein aamuisin kahvikuppiin maidon ennen kahvia. Viestintälähettilyydeltä Mari-Anne odottaa, että pääsee tekemään mielekästä ja kiinnostavaa sisältöä viestinnän alustoille, sekä tutustumaan uusiin ihmisiin.

“Tällä hetkellä opiskelen Hämeen Ammattikorkeakoulussa liiketalouden tradenomiksi markkinoinnin puolelle, valmistuminen on suunniteltuna vuoden 2022 loppuun. Opintojen ohella teen täysipäiväisesti töitä asiakasneuvojana ja elokuussa siirryn taustehtäviin talousrikollisuuden torjunnan -tiimiin.”

“Vapaa-ajallani treenaan tällä hetkellä 14 viikkoisen Hollannin paimenkoira Jaden kanssa, joka onkin ensimmäinen oma harrastekoirani. Vaikka arki pyöriikin hyvin vahvasti töiden, opiskeluiden ja koiran parissa niin aina on ollut aikaa kavereiden näkemiselle ja työporukallakin on tullut vietettyä usein vapaa-ajalla aikaa kaupungilla” avaa Mari-Anne itsestään.


Esittelyssä kahden johtoryhmäläisemme kasvot

Julkaistu June 28, 2022

Tässä kirjoituksessa pääset tutustumaan kahteen johtajaamme, Piiaan ja Miitriin. Lue mm. missä merkeissä heihin voi törmätä ja millaiset taustat osaajilta löytyy.
Lue lisää

Mitkä osa-alueet vaikuttavat yrityksen työnantajamielikuvaan?

Julkaistu May 25, 2022

Tässä 3-osaisessa sarjassa käymme läpi puheenvuoroja teemoittain, ja sitä mitä ne pitivät sisällään. Viimeisenä käsittelyssä teema markkinoinnin ja viestinnän nykypalveluista, tarjoomasta ja työnantajamielikuvasta sekä rekrytointimarkkinoinnista.
Lue lisää

Työelämä on murroksessa; työkaluja osaamisen, henkilöstöhankinnan ja -pysyvyyden varmistamiseksi

Julkaistu May 25, 2022

Kirjoitimme tämän 3-osaisen sarjan, joka käsittelee järjestämiemme asiakkuuspäivien monipuolisia puheenvuoroja teemoittain. Tämän kirjoituksen sisällöstä löydät otsikon mukaisen aihealueen.
Lue lisää

Avoimet työpaikat

Katso kaikki