tribedo tribedo tribedo

Tribedon tuoreet viestintälähettiläät esittäytyvät

Julkaistu 7 heinäkuun, 2022

Viestintälähettiläiden työryhmän toiminnan pohjalla toimii idea viestintämme tukemisesta heidän omilla ideoillaan sekä toimipaikkakohtaisten viestintätarpeiden esiin nostamisesta. Uudet lähettiläät saimme Helsinkiin, Joensuuhun ja Tampereelle, kun alusta alkaen mukana ollut Kuopion edustajamme Jesse pysyi mukana.

Tribedon tuoreet viestintälähettiläät esittäytyvät

Ensimmäisenä esittelyssä onkin konkarimme Jesse, joka toimii Kuopiossa Digitointi-tiimin floor managerina. Viestinnän parissa itsensä tulevaisuudessa työskentelemässä näkevä Jesse on kiinnostunut viestinnän monista eri muodoista, haluaa olla mukana madaltamassa kynnystä puhua asioista ja tuottaa laadukasta sisältöä.

”Lähettiläänä on päässyt tekemään juuri niitä juttuja mitä halusikin tehtävään lähtiessä. On lisäksi ollut kiva nähdä omien ideoiden toteutuvan ja olla osana yrityksen viestintää.”

”Vapaa-ajalla aikani kuluu hyvin pitkälti jalkapallon parissa. Jalkapallomaailma kulkeekin mukanani ikuisesti; olen erittäin heittäytymiskykyinen kaveri, jonka ansiosta jalastani löytyy tatuointi joukkuekaverin nimikirjaimista ja pelinumerosta, jonka ”jouduin” erään vedon seurauksena ottamaan”, Jesse kertoo.

 

Seuraavana esittelyssä Helsingissä talouspalveluissa toimihenkilönä työskentelevä Annina. Hän kertoo odottavansa lähettilyydeltä mielenkiintoisia henkilötarinoita työyhteisössä ja uutta näkökulmaa viestinnän parissa.

”Vapaa-ajalla aika kuluu esim. harrastuksieni tanssin, kaupunkipyöräilyn ja maalaamisen parissa. Olen myös kiinnostunut erikoisista luonnonilmiöistä ja ihastelen ukkosmyrskyjä” kertoo Annina itsestään.

 

 

Joensuun uutena lähettiläänä toimii Alexandra. Tribedon kelkkaan hän hyppäsi loppukesästä 2021 päivittäispalvelun puolelle asiakasneuvojaksi.

”Toivon, että viestintälähettiläisyys toisi uutta haastetta ja jännitystä rutinoituneen puhelinlinjan rinnalle, sekä sen että pääsisi tarkemmin viestinnän maailmaan kiinni.”

”Luppoaika kuluu pitkälti avoimen väylän oikeustieteen opintoja eteenpäin rämpien, true crime – podcasteja kuluttaen ja amatööri kulinaristia leikkien, sekä koirani Albertin kanssa touhuillen.”

”Sanoisin, että olevani aika värikäs persoona, vaikka olenkin Suomen harmaimmasta kaupungista kotoisin. Janoan jatkuvasti uusia kokemuksia, ja olenkin kerennyt seikkailla vaikka ja missä; niin vapaaehtoisena Afrikassa parin viikon varoitusajalla, kuin uusimmassa Luokkakokous leffassakin”, kertoo Alexandra itsestään.

 

Viimeisenä muttei suinkaan vähäisimpänä framilla Tampereen edustajamme Mari-Anne, joka kertoo laittavansa usein aamuisin kahvikuppiin maidon ennen kahvia. Viestintälähettilyydeltä Mari-Anne odottaa, että pääsee tekemään mielekästä ja kiinnostavaa sisältöä viestinnän alustoille, sekä tutustumaan uusiin ihmisiin.

”Tällä hetkellä opiskelen Hämeen Ammattikorkeakoulussa liiketalouden tradenomiksi markkinoinnin puolelle, valmistuminen on suunniteltuna vuoden 2022 loppuun. Opintojen ohella teen täysipäiväisesti töitä asiakasneuvojana ja elokuussa siirryn taustehtäviin talousrikollisuuden torjunnan -tiimiin.”

”Vapaa-ajallani treenaan tällä hetkellä 14 viikkoisen Hollannin paimenkoira Jaden kanssa, joka onkin ensimmäinen oma harrastekoirani. Vaikka arki pyöriikin hyvin vahvasti töiden, opiskeluiden ja koiran parissa niin aina on ollut aikaa kavereiden näkemiselle ja työporukallakin on tullut vietettyä usein vapaa-ajalla aikaa kaupungilla” avaa Mari-Anne itsestään.


OP Kevytyrittäjä -palvelu lähellä sydäntä kahdesta eri työmaailmasta

Julkaistu 5 syyskuun, 2023

Kuopiossa koko elämänsä vaikuttanut Ida työskentelee osa-aikaisesti Tribedolla yritysasiantuntijana OP Kevytyrittäjä -palvelussa sekä toimii yrittäjänä koiratrimmaajana. Kuinka kahden eri työmaailman yhteensovittaminen luonnistuu ja millainen henkilö Ida onkaan? Sen saat selville tästä kirjoituksesta.
Lue lisää

Pallottelu osana arjen vapaa-aikaa kuin myös työelämää

Julkaistu 16 elokuun, 2023

Maksukuoripalveluissa toimihenkilönä toimivalle Tuomakselle pallottelu kahden toimipisteemme, Kuopion ja Tampereen, välillä on tuttua. Tässä kirjoituksessa pääset tutustumaan pintaraapaisua syvemmin reilu puoli vuotta sitten taloon tulleeseen Tuomakseen, ja hänen työnkuvaansa sekä siihen millaisia työelämätaitoja tehtävässä menestymiseen tarvitaan.
Lue lisää

Esittelyssä palautteen antamisen mestari Henrik

Julkaistu 5 heinäkuun, 2023

Tuttavallisemmin itseään Henkaksi kutsuvalle, Kuopiossa kotipesäänsä pitävälle osaajalle, kuuluu työpöydälle niin asiakasneuvojan töitä, perehdytystä kuin muiden auttamistakin. Unohtamatta muotoilun opintojen kanssa yksiin meneviä tehtäviä. Mitä tehtäviä palvelumuotoiluun kuuluu ja millainen henkilö nimen takana piilee? Sen saat selville tästä kirjoituksesta.
Lue lisää

Avoimet työpaikat

Katso kaikki