Etsimme ainutlaatuiseen seitsemän vuoden urakkaan uusia tähtiä säännöllisesti!


Haluaisitko sinä olla osana digitointiprojektia, ja rakentaa toimivaa työyhteisöä sekä toimintatapoja?
Rekrytoimme tämän kevään aikana kymmeniä henkilöitä osaksi Arkistojen digitointipalvelua. Etsimme vaihtelevasti niin toimihenkilöitä, Team Leadeja kuin asiantuntijoitakin.

Arvostamme monimuotoisuutta ja pyrimme tarjoamaan tasa-arvoiset sekä esteettömät mahdollisuudet kaikille työntekijöille – siksi rohkaisemme erilaisia ihmisiä hakemaan näitä tehtäviä. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä tutustumaan kiehtovaan finanssialan maailmaan paraatipaikalta. Lue lisää Arkistojen digitointipalvelusta ja hae mukaan! 🌟

Arkistojen digitointipalvelun avoimet työpaikat

Toimihenkilö Arkistojen digitointipalveluun

Haemme useita toimihenkilöitä liittymään Arkistojen digitointipalveluun. Tehtäviisi kuuluu arvokkaan tiedon muuntaminen digitaaliseen muotoon.

Hakuaika kevään rekrytointiin on päättynyt 31.3.2024

Tribedon työntekijät istuvat vierekkäin ja juttelevat.

Team Lead Arkistojen digitointipalveluun

Haemme Team Leadia Arkistojen digitointipalveluun. Esihenkilönä vastaat oman tiimisi päivittäisjohtamisesta valmentavalla otteella.

Haku aukeaa myöhemmin

 

Arkistojen digitointipalvelu pähkinänkuoressa

OP:lle on kertynyt vuosien aikana satoja miljoonia paperisia dokumentteja, joiden digitoimiseen palvelumme keskittyy. Modernit toimitilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksin päässä Helsingissä OP Vallilassa.

Tavoitteenamme on tallentaa arkistoidut asiakirjat digitaaliseen muotoon, hävittää paperidokumentteja sekä minimoida syntyvä arkistointia vaativa paperimäärä. Kumppanimme OP:n asiakkaille tarjotaan jatkossa sujuvampaa palvelua tarvittavien dokumenttien ollessa digitaalisessa muodossa paremmin saatavilla.

Tutustu tuleviin kollegoihisi

Tribedo työpaikkana

Mitä teemme

Perustehtävämme ei ole 23-vuotisen historiamme aikana muuttunut: tuemme OP Ryhmän menestystä saattamalla yhteen osuvat työt osaavien tekijöiden kanssa.

Meillä Tribedossa työskentelee niin kokeneita ammattilaisia kuin uransa alussa olevia harjoittelijoitakin. Tarjoamme työtehtäviä erilaisiin elämäntilanteisiin, myös osa-aikaisesti, sekä mahdollisuuden kehittyä finanssialan osaajaksi.

Kaksi työntekijää hymyilevät ja juttelevat toisilleen

Mihin uskomme

Välitämme paitsi työtä ja tekijöitä myös työstä ja tekijöistä.Tekemisemme on meidän, Tribedon, näköistä samalla identiteettiämme kirkastaen ja ammattiylpeyttä tärkeästä tehtävästämme kantaen.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä tutustumaan kiehtovaan finanssialan maailmaan paraatipaikalta. Henkilöstömme arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä, hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä sekä kehittymismahdollisuuksia. Toivomme myös sinun arvostavan näitä asioita.

Meille Tribedolaisille työhyvinvointi on erityisen tärkeää, joten lupaamme, että tulet osaksi välittävää työyhteisöä. Lisäksi Tribedo tarjoaa monipuolisesti työhyvinvointia tukevia henkilöstöetuja kuten laajat työterveyspalvelut Mehiläisessä, Pohjolan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, ePassi lounasedun, ePassi Flex hyvinvointiedun sekä polkupyöräedun.

Hyvinvoiva työyhteisö

Kehittymis- ja etenemismahdollisuuksia

Hyvinvointia tukevat henkilöstöedut

Mihin olemme sitoutuneet?

Arvomme, yhdessä, joustavasti ja rohkeasti, kuvaavat ydinolemistamme tribedolaisina.

Yhdessä arvoon sisältyy tekemisen meininkimme toisiamme auttaen, tukien ja toisiimme luottaen. Toimimme joustavasti: nopeasti, mukautuvasti ja inhimillisesti. Kolmas toimintaamme ohjaava arvo on rohkeasti. Tavoitellemme parasta tosissamme, mutta emme totisesti vaan kepeästi. Kehitymme ja kasvamme, niin yksilöinä kuin yhteisönäkin kunnianhimoisesti.

Arvostamme monimuotoisuutta ja pyrimme tarjoamaan tasa-arvoiset sekä esteettömät mahdollisuudet kaikille työntekijöille – siksi rohkaisemme erilaisia ihmisiä hakemaan Arkistojen digitointipalvelun tehtäviä!

Tutustu tarjoamiimme mahdollisuuksiin!

Tulemme palkkaamaan vuoden 2024 aikana kymmeniä uusia henkilöitä osaksi Arkistojen digitointipalvelua.