tribedo tribedo

Avoin hakemus Tribedolle

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. OP ryhmässä työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista.

Tribedo on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisten asiakaspalvelu-, tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta ympäri Suomen. Lisäksi tuotamme monipuolisia henkilöstöpalveluita ja olemme OP:n rekrytointikumppani.

Haemme aktiivisesti finanssitoimialasta kiinnostuneita uusia osaajia mm. Helsinkiin, Tampereelle, Kuopioon, Joensuuhun ja Ouluun.

Tehtävämme koostuvat monipuolisesti esimerkiksi

  • myynti- ja asiakaspalvelutehtävistä
  • erilaisista back office -rooleista
  • finanssialan asiantuntijatehtävistä
  • IT-kokonaisuuksista
  • vakuutusalan asiakaspalvelu, korvauskäsittely ja asiantuntijatehtävät

Voit sijoittua osaamisesi perusteella erilaisiin tiimeihimme, joissa asiantuntevat ja innostuneet työkaverit auttavat sinua ja tukevat kehittymistäsi. Tarjoamme urapolun myös muihin OP:n monipuolisiin tehtäväkokonaisuuksiin.

Työsuhteemme ovat joustavia; voit työskennellä meillä esim. kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti.
Tarjoamme työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut.

Jätäthän avoimen hakemuksesi oheisen linkin kautta.

Lisätietoja voit kysellä sähköpostitse: tribedo.rekrytointi@op.fi

Tehtävässä edellytetään erityistä luottamusta, joten luottotietosi täytyy olla kunnossa. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin.

Työsuhteen tyyppi: sopimuksen mukaan

Ota yhteyttä:

 


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Avoin hakemus Tribedolle
Sijainti: Helsinki, Tampere, Joensuu, Kuopio ja Oulu
Toimeksiantaja: Tribedo
Työ alkaa:
Työsuhde:
Työaika:
Haku alkoi: 20240101
Haku päättyy: 31.12.2024


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2023 liikevaihtomme oli 42 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 900 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki