tribedo tribedo tribedo

”Tampereen Juliat” kertovat työarjestaan Opsetilla

Julkaistu 26 maaliskuun, 2021

Erilaisia töitä erilaisille ihmisille. Tampereella työskentelevät nuoret osaajat kertovat tekemisen keskiössä olevan asiakkaat, aitous ja lämminhenkisyys.

”Tampereen Juliat” kertovat työarjestaan Opsetilla

Parikymppinen Julia Bährend työskentelee Opsetilla korvausneuvojana Tampereen tiimissä.

Julia pitää työssään siitä, että saa olla ihmisten kanssa paljon tekemisissä sekä toisaalta myös työn ajoittaisesta itsenäisyydestä. Parasta kuitenkin ovat työkaverit sekä mahdollisuus oppia joka päivä uutta.

”Joka päivä on erilainen”, Julia kertoo iloiseen sävyyn.

Julian mukaan korvausneuvojan työssä palkitsevinta on se, että saa auttaa ihmisiä erilaisten ongelmien kanssa. Työ sopii siis hyvin ihmisten kanssa toimeentuleville, sosiaalisille persoonille.

”Opsetlaisen ehdottomasti paras ominaisuus on aitous ja se, että on oma itsensä – ja luottaa itseensä”, Julia sanoo.

Julian mielestä vakuutusalalla on tarpeettoman mutkikas maine. Moni tuntuu ajattelevan työn olevan hirveän monimutkaista tai vaikeaa, vaikka tosiasiassa asenne ratkaisee.

”Täällä kyllä pärjää ihan kuka vain. Koulutuksilla ei ole sen enempää merkitystä, tänne vaan” Julia kikattaa.


”Suosittelen jos finanssiala vaan yhtään kiinnostaa!”

Julia Räsänen aloitti Tampereen Opsetilla keväällä 2019 chat-neuvojana. Nykyisin palvelukoordinaattorina toimiva Julia kertoo Opsetilla työskentelyn olevan lämminhenkistä, ja työn asiakkaiden parissa palkitsevan tekijäänsä.

”Ehkä yleisesti parhaita asiakaskokemuksia ovat sellaiset kun asiakas sanoo kiitos, pelastit mun päivän tai kiitos, säästit tosi paljon mun aikaa. Siitä jää aina tosi hieno fiilis”, Julia pohtii.

”Täältä kyllä saa tukea omilta esimiehiltä ja kollegoilta, kun sitä vaan tarvitsee. Työntekijöiden toiveet otetaan oikeasti huomioon ja myös urakehitystä tuetaan”, Julia iloitsee.

Etenemismahdollisuuksia löytyy, ja toisaalta myös omaa tehtäväkenttää pääsee laajentamaan kiinnostusten mukaan. Julia suositteleekin Opsetia työpaikkana kaikille finanssialaa harkitseville.

”Mukaan vaan, jos yhtään löytyy kiinnostusta tänne suuntaan”, Julia toivottaa uudet kollegat tervetulleeksi.

 


Tutustu Vuoden 2023 tribedolainen -äänestyksen sijojen 4–10 tribedolaisiin

Julkaistu 8 helmikuun, 2024

Kärkikymmenikön palautteissa korostuivat erityisesti toisten kohtaaminen arjessa, auttamisen halu ja ratkaisukeskeisyys sekä vastuullinen tapa tehdä töitä, huumoria unohtamatta. Mitalikolmikkoon olet päässyt tutustumaan tarkemmin joulukuun blogikirjoituksesta, ja nyt esittelyvuorossa ovatkin sijoilla 4–10 olevat mahtavat tribedolaiset.
Lue lisää

Kesätyöntekijäkokemuksia

Julkaistu 19 tammikuun, 2024

Tribedolla oli kesätöissä vuonna 2023 eri paikkakunnilla uusia kasvoja. Näitä henkilöitä olivat muun muassa Henrietta, Sanna, Henri, Nuppu, Konsta ja Samuli. Miten he viihtyivät talossa kesätöiden merkeissä, ja millaisia tehtäviä kesätöissämme pääsee esimerkiksi tekemään?
Lue lisää

Vuoden tribedolaiset TOP 3

Julkaistu 19 joulukuun, 2023

Järjestimme vuoden huipennuksena ”Vuoden tribedolainen 2023” -äänestyksen, jonka avulla löysimme työyhteisömme arvosankareita. Heitä, jotka omassa toiminnassaan toimivat arvojemme kautta ja niiden mukaisesti, arvomme arjen teoissa näkyviksi tehden. Pääset tutustumaan mitalikolmikkoon pintaraapaisua syvemmin tästä kirjoituksesta.
Lue lisää

Avoimet työpaikat

Katso kaikki