tribedo
tribedo

"Tehtävässäni OP Vähittäisasiakkaat Oyj:ssä, PK yritysasiakkaiden myynninjohdon tiimissä, minulle tärkeää on olla tukena osuuspankeille ja auttaa heidän haasteissaan. Tästä alkoi tiivis yhteistyöni Tribedon kanssa, mikä on ollut aivan uskomattoman hienoa. Olemme yhdessä kehittäneet ja laajentaneet tukifunktioita ja suunnitelleet palvelukokonaisuuksia, joissa Tribedo voi tukea pankkeja. Työ on ollut erittäin hedelmällistä ja saanut paljon kiitosta myös osuuspankeilta. Erittäin kiitollinen olen siitä avarakatseisuudesta ja uusiin haasteisiin tarttumisesta, mitä yhteistyömme on edellyttänyt. Olen vakuuttunut että yhteistyömme jatkuu ja syvenee entisestään."

Tea Ranta, Business Developer, OP Vähittäisasiakkaat Oyj

tribedo
tribedo

"Olen työskennellyt Tribedolla kohta vuoden, ja suurimman osan tästä ajasta osa-aikaisena. Opiskelen samanaikaisesti yliopistolla ja olen saanut hyvin yhdistettyä opinnot töiden kanssa. Tribedolla on aina oltu ymmärtäväisä opintojeni suhteen työvuoroja suunnitellessa. Olen päässyt Tribedolla työskentelemään monien erilaisten projektien ja työtehtävien parissa. Olen myös itse saanut vaikuttaa siihen, millaisia työtehtäviä teen. Koen, että olen oppinut paljon täällä työskennellessäni finanssialasta. Työkaverit ovat olleet mahtavia ja aina tarvittaessa auttamassa."

Amanda Tuomi, toimihenkilö, Digitointipalvelut, Tribedo Oy

tribedo
tribedo

”Ponnistin finanssialan työuralleni Tribedon kautta! Aloitin alun perin opintojeni ohella osa-aikaisena asiakasneuvojana pankin henkilöasiakkaiden päivittäispalveluissa vuonna 2019. Työni lähti sujumaan hyvin ja ilmeisesti se myös huomattiin, kun minut valittiin runsaan vuoden jälkeen tiimin valmentajaksi ja pian sen jälkeen palveluvastaavaksi, josta lopulta etenin Team Leadiksi. Tribedolla huomasin, että vahvuuksiani hyödynnettiin aina erittäin hyvin ja pääsin tekemään itselle mielekkäitä työtehtäviä. Sain valtavan laajaa osaamista ja kokemusta Tribedo-urani aikana, jollaista en usko, että missään muulla voisi saada vain runsaan kolmen vuoden aikana. Vuoden 2022 lopussa minut valittiin OP:lle Operations Leadin tehtävään, jossa olen päässyt hyödyntämään todella hyvin ja monipuolisesti Tribedolla saamiani oppeja ja kokemuksia. Mainittakoon myös, että mikään tästä ei olisi ollut mahdollista ilman erinomaisia työkavereita ja esihenkilöstöä, jotka tukivat aina tarpeen vaatiessa! Yhteistyö Tribedon kanssa jatkuu edelleen mainiosti erilaisten työtehtävien hoitamisen merkeissä.”

Niklas Eklund, Operations Lead, OP Vähittäisasiakkaat Oyj