tribedo
tribedo

”Kokemuksemme Tribedon henkilöstövuokrauksesta on erinomainen, koska sillä tavoin saimme sijaisen asiakkuusneuvojan tehtävään pankkiimme. Toteutus onnistui yhteistyössä Tribedon kanssa hienosti läpi koko prosessin, aina rekrytoinnista työsuhdeasioiden hallinnointiin, ja arjen päivittäiseen työskentelyyn. Henkilö oli osa työyhteisöämme siinä missä muutkin. Kokonaisuutta kuvaavat erinomaisesti sanat sujuvuus ja helppous, niin meidän, kuin työntekijänkin näkökulmista.”

Tuomas Uppsala, toimitusjohtaja, Korpilahden Osuuspankki

tribedo
tribedo

”Olen ollut osa Tribedon tiimiä maaliskuusta 2023 lähtien Digitaalisen viestinnän tiimissä. Vaikka keskitynkin paljon verkkosivujen päivitykseen, videoiden tuottamiseen sekä sosiaaliseen mediaan, olen oppinut paljon finanssialasta ja hyödynnän varmasti uutta osaamistani myös tulevaisuudessa. Opiskelen myös työni ohella, ja Tribedo tarjoaa joustavuutta, mikä mahdollistaa työn ja opiskelun yhteensovittamisen erinomaisesti. Arvostan myös hyviä työkavereita ja työyhteisön tukea, mikä tekee työskentelystä Tribedolla erityisen mukavaa.”

Ksenia Onoprienko, asiantuntija, Tribedo Oy

tribedo
tribedo

”Yli kymmenen vuoden urani saman työnantajan palveluksessa on ollut kunnia ja ilo. Alunperin aloitin Operaatioiden palvelupäällikkönä, jossa sain kokea yrityksen arvot käytännössä. Työnantajani on aina tukensa avulla kannustanut henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen. Siirtyessäni henkilöstövuokrauksen ja myöhemmin nykyisen kumppanuuspäällikön rooleihin ymmärsin yhteistyön merkityksen oman organisaation ja kumppaneiden välillä. Aktiivinen verkostoituminen sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa on ollut olennainen osa työtäni. Näiden suhteiden kautta olen saanut syvällisen käsityksen liiketoiminnan monista näkökulmista ja oppinut arvokkaita taitoja. Uskon, että tämä monipuolinen kokemus ja jatkuva oppiminen ovat olleet avain menestykseen finanssialalla. Rohkaisen kaikkia hakeutumaan monipuolisia tehtäviä sisältävälle finanssi- ja vakuutusalalle, sillä kun uskaltaa yrittää, työnantaja luottaa ja antaa mahdollisuuden sekä tukee onnistumista. Olen ylpeästi tribedolainen!”

Lea Fabritius, kumppanuuspäällikkö, Tribedo Oy