tribedo
tribedo

”Olen tehnyt pitkään yhteistyötä Tribedon henkilöstövuokrauksen kanssa, ja olemme saaneet Tribedolta kyvykkäitä ja motivoituneita osaajia OP:n työtehtäviin. Moni vuokratyöntekijä päätyykin myöhemmin Tribedon urapolun kautta OP:n työsuhteeseen ja sitä kautta myös mahdollisiin asiantuntijatehtäviin. Hae rohkeasti avoinna olevia työtehtäviä, mikäli sinua kiinnostaa finanssialalla työskentely. Suosittelen lämpimästi Tribedoa työnantajana ja OP Ryhmän kumppanina.”

Liisa Jormanainen, operations lead, OP Ryhmä

tribedo
tribedo

“Työskentelen Tribedolla osa-aikaisesti opintojeni ohessa. Opintoihini on suhtauduttu erittäin kannustavasti ja olen saanut tehdä joustavasti töitä siten, että opinnot etenevät suunnitelmani mukaan. Tilanteen salliessa olen voinut tehdä myös täysiä työviikkoja, minkä ansiosta voin esimerkiksi kesällä tienata enemmän rahaa tulevaa lukuvuotta varten. Työtehtävissäni olen saanut hyödyntää hyvin omia vahvuuksiani. Parempaa ja joustavampaa työpaikkaa ei opiskelijana voisi toivoa.”

Sakari Törmänen, vakuutusasiantuntija, Tribedo

tribedo
tribedo

“Aloitin Tribedolla puhelinpalvelussa koulun ohella vuonna 2019. Työtehtäviini kuului päivittäispalvelun osa-alueet. Olin jo tällöin kiinnostunut finanssialasta, joten oli mukavaa päästä oppimaan miten asiat käytännössä etenevät. Tämän työtehtävän myötä siirryin 2021 vuoden alusta Osuuspankin konttoriin töihin asiakasneuvojaksi. Puhelinpalvelun myötä olin saanut erinomaiset valmiudet tehtävään. Jokainen päivä on erilainen, mikä tekee työstä todella mukavaa ja tuo vaihtelua arkeen!”

Sini Hämäläinen, asiakasneuvoja, Pohjois-Karjalan Osuuspankki

tribedo
tribedo

”Työskentelen Tribedolla OP:n päivittäispalveluiden tehtävissä, missä aloitin vuonna 2021. Työantajana Tribedo on ymmärtäväinen ja joustava: työsopimukseni joustaa aina oman elämäntilanteeni mukaisesti. Työssäni pääsen auttamaan asiakkaita ja keskustelemaan heidän pankkiasioistaan, mistä pidän. Kaikista parasta Tribedolla on kuitenkin työyhteisö, jossa jokainen tulee nähdyksi omana itsenään, ja ihanat kollegat tuovat iloa harmaisiinkin päiviin!”

Janina Kayrouz, asiakasneuvoja, Tribedo