tribedo
tribedo

”Yhteistyö Tribedon kanssa on ollut erittäin helppoa ja saumatonta, jonka johdosta olemmekin hyödyntäneet Tribedon asiantuntemusta laaja-alaisesti. Henkilökohtaisesti Tribedo on minulle tuttu sekä entisenä työnantajana että nykyisenä yhteistyökumppanina, ja voinkin varauksetta suositella Tribedoa OP Ryhmän kumppanina.”

Teemu Mannila, Business Developer, Pohjola Vakuutus Oy

tribedo
tribedo

"Aloitin Tribedolla vuoden 2021 syksyllä osa-aikaisena. Koko työsuhteen ajan olen tehnyt samanaikaisesti avoimen väylän opintoja yliopistolla. Tribedo on joustanut erinomaisesti työvuoroissa lyhyelläkin varoitusajalla ja opintoihini on suhtauduttu positiivisesti. Työtunteja on saanut tehdä oma jaksamiseni huomioon ottaen enemmän tai vähemmän. Myös etätyöskentely on tuonut kohdalleni mahdollisuuden työskennellä ympäri Suomea, mikä on helpottanut opintojen suunnittelua entisestään. Tribedolla olen päässyt kehittämään puhetaitojani, vastuun ottamista ja itsenäistä päätöksentekoa, jotka kaikki ovat mielestäni työelämässä tärkeitä taitoja."

Alexandra Lemmetti, asiakasneuvoja, Tribedo Oy

tribedo
tribedo

"Olen ollut tyytyväinen tribedolainen jo kohta kymmenen vuotta. Moninaiset vastuulliset työtehtävät, joita olen Tribedon urani aikana päässyt tekemään, tukevat kiinnostustani elinikäiseen oppimiseen. Erilaisten henkilöstö- ja asiakasvastuullisten tehtäväroolien myötä olen päässyt kartuttamaan osaamistani ja omalta osaltani edistänyt yrityksen liiketoiminnallisia tavoitteita. Koen tekeväni merkityksellistä työtä, kun voin tribedolaisena olla osaltani tukemassa OP Ryhmän onnistumista."

Lea Fabritius, kumppanuuspäällikkö, Tribedo Oy

tribedo
tribedo

"Tribedon kautta olen saanut valtavasti osaamisen eväitä selkäreppuun, joita hyödynnän vieläkin jokapäiväisessä tekemisessä. Siirryin OP:lta myyntivalmentajan tehtävästä Tribedolle palvelupäälliköksi v. 2016 alusta. Jo ensimmäinen työtehtäväni oli monipuolinen vakuutusten myyntitiimin tulosvastuullisena esihenkilönä. Myöhemmin pääsin työskentelemään yhtiötasoisesti myynnin kehittämisen eri tehtävissä, mm. myynnin kehityspäällikkönä, josta sitten siirryinkin myynnin johtamisen ja kehittämisen tehtäviin Pohjola Vakuutukselle vuonna 2020. Vaikka tiet erkanivat eri työtehtäviin OP:n puolelle, on upeaa, että yhteistyö Tribedon kanssa on jatkunut saumattomasti."

Sanna Tuomainen, Business Developer, OP Henkivakuutus Oy