tribedo
tribedo

"Olimme Pohjois-Savon Osuuspankkina mukana pilotoimassa kuolinpesän maksujen digitaalista palvelua. Saimme esitettyä palvelumalliin kehityskohteita, jotka sittemmin toteutuivatkin. Mielipiteitämme kuunneltiin ja toteutus eteni hyvässä yhteistyössä Tribedon ja OP:n Keskusyhteisön kanssa. Kuolinpesän digitaalisten maksujen palvelu sujuvoitti arkeamme konttorilla ja saimme kohdennettua kuolinpesäosaajien työaikaa paremmin niihin asioihin, joissa heidän osaamista tarvitaan. Tämä helpottaa matkaamme kohti Suomen parasta asiakaskokemusta kuolinpesäasioinnissa."

Satu Martikainen, myyntijohtaja, Pohjois-Savon Osuuspankki

tribedo
tribedo

"Tribedo tuli tutuksi ensimmäisen kerran kesällä 2022, kun pääsin kesätöihin projektitiimiin. Kokemus oli positiivinen ja päätin keväällä 2023 hakea uudelleen, tällä kertaa sijoituin maksukuoripalveluun. Ennen vuotta 2022 minulla ei ollut aikaisempaa työkokemusta finanssialalta, mutta olen iloinen, että minuun on silti luotettu ja olen päässyt tekemään paljon erilaisia työtehtäviä ja osaaminen on päässyt kehittymään. Tällä hetkellä teen töitä opintojen ohella ja olen saanut tehdä töitä juuri minulle sopivassa määrin. Joustoa on löytynyt työnantajan puolelta ja työ toimii hyvin osana arkeani. Kivat työkaverit ja työ Tribedolla on hyvää vastapainoa opiskelulle!"

Siiri Vaistila, toimihenkilö, Tribedo Oy

tribedo
tribedo

”Työurani finanssialalla on alkanut OP:n työsuhteessa myynnin ja asiakaspalvelun rajapinnassa, josta tie on vienyt mukanaan 14‑vuoden aikana monipuolisiin valmennus- ja esihenkilötehtäviin. Kaikissa rooleissa yhteistyö Tribedon kanssa on ollut keskeinen osa palvelutuotantoa ja tämän yhteistyön kautta mielikuva Tribedosta vahvana, joustavana ja uudistumiskykyisenä palveluyhtiönä on vahvistunut. Vuonna 2023 minulle avautui mahdollisuus hakeutua Tribedon työsuhteeseen Operations Area Manager -rooliin operaatioalueen vetäjäksi. Yritysmielikuva ja positiiviset kokemukset yhteistyöstä, mahdollisuus osaamiseni kasvattamiselle ja yhteistyö OP:n kanssa saivat minut hakeutumaan tehtävään. Tribedolla minut on otettu erittäin hyvin vastaan ja on ilo tehdä töitä tässä yhteistyökykyisessä, asiantuntevassa, joustavassa ja rohkeasti uudistuvassa työyhteisössä. Kiitos, että saan olla mukana ja ylpeästi tribedolainen!"

Simo Lipponen, Operations Area Manager, Tribedo Oy