tribedo

Liity kasvavaan joukkoomme!

Meillä Tribedossa työskentelee niin kokeneita ammattilaisia kuin uransa alussa olevia junioreitakin. Meillä on tarjolla IT-alan osaajille monipuolisesti erilaisia työtehtäviä, myös osa-aikaisesti sekä omalla toiminimellä työskenteleville.

Kauttamme työllistyt asiakkaamme OP Ryhmän projekteihin.

Hae mukaan!

Yhteistyössä OP Ryhmä

Male smiling

Mitä teemme?

Perustehtävämme ei ole 23-vuotisen historiamme aikana muuttunut: tuemme OP Ryhmän menestystä saattamalla yhteen osuvat työt osaavien osaajien kanssa.

Toimintakenttämme koostuu laaja-alaisesti erilaisista IT-alan asiantuntijatehtävistä, joita tarjoamme resursointipalveluna OP Ryhmälle.

Konsulttimme työskentelevät asiakkaan työntekijöiden kanssa, asiakkaan toimitiloissa, pääasiassa Helsingin Vallilassa tai Oulussa.

Mitä tarjoamme?

Kilpailukykyinen palkkaus ja monipuoliset työntekomahdollisuudet

  • Olemme valmiita maksamaan reilun korvauksen vastineeksi osaamisestasi
  • Meillä voit työskennellä vakituisessa , osa-aikaisessa tai määräaikaisessa työsuhteessa

Kehittymis- ja etenemismahdollisuuksia

  • Paljon uramahdollisuuksia  asiakkaallamme OP Ryhmässä tai Bravedo konsernissa
  • Maksuton osallistuminen asiakkaan järjestämiin koulutuksiin

Hyvinvointia tukevat henkilöstöedut

  • ePassi Flex -hyvinvointietu
  • Mehiläisen laaja työterveyspalvelu
  • Pohjola Vakuutuksen vapaa-ajan tapaturmavakuutus
  • ePassi lounasetu

Haemme jatkuvasti seuraavia osaajia:

Automaatiotestaajia

Etsimme automaatio- ja ohjelmistotestaajia, joilla on kokemusta CI-työkaluista, kuten Jenkins sekä automaatiotyökaluista, kuten Selenium ja Robot Framework.

Hae tästä >>

Määrittelijöitä / Solution analysteja

Etsimme määrittelijöitä, joilla on usean vuoden kokemus määrittelystä, tietomallinnuksesta ja informaatiohallinnon projekteista. Roolissa vaaditaan kokemusta tietovirtojen kuvaamisesta, ketterän työvälineen tuntemusta sekä hyviä viestintä- ja yhteistyötaitoja.

Projektipäälliköitä / Product ownereita

Haemme kokeneita projektipäälliköitä, joilla on kokemusta finanssialalta. Vaatimuksena Scrum Master ja projektipäällikköosaaminen sekä kokemusta erittäin haasteellisten kehityshankkeiden ja/tai projektien läpiviennistä.

tribedo tribedo

Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2023 liikevaihtomme oli 42 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 900 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-, IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Liity joukkoomme!

Voit lähettää avoimen hakemuksen mikko.laine@op.fi.