tribedo tribedo tribedo

Esittelyssä: Joensuun toimipiste

Julkaistu 1 joulukuun, 2021

Tribedolla työskentelee osaajia ympäri Suomen. Mitä viidellä eri toimipaikkakunnalla tehdään, ja miltä työskentelytilat näyttävät? Tässä postauksessa esittelemme Joensuun toimipisteemme.

Esittelyssä: Joensuun toimipiste

Joensuussa Tribedolla työskentelee asiakasneuvojia OP:n asiakaspalvelussa, Henkilöstöpalveluiden esihenkilöitä ja hallinnon toimihenkilöitä sekä useita vuokratyösuhteessa OP:n tiimeissä työskenteleviä toimihenkilöitä erilaisissa työtehtävissä. 

Toimistomme sijaitsee Tiedepuistolla, jossa toimii lukuisia yrityksiä ja tuhansia työntekijöitä. Tie toimitiloihimme käy useiden sivuovien lisäksi isosta pääaulastamme.

 

Ruokailutilat monipuolisilla vaihtoehdoilla

Pääoven kautta matka jatkuu henkilöstöruokalaamme Suloon. Tarjolla on useita lounasvaihtoehtoja noutopöydästä ja erikseen tilattavia ruokia grillistä päivittäin.

 

Kotoisa toimisto isoilla ikkunoilla

Sitten kurkataan toimistomme puolelle. Työskentelytilamme on viihtyisä ja valoisa, ja se sijaitsee Tiedepuiston kolmannessa kerroksessa. Näkymä tilasta on suoraan Joensuun keskuskentälle.

Maisemat toimitilan ikkunoista

 

Avaran toimistotilamme lisäksi tiloista löytyy myös viihtyisä taukohuone.

Taukohuone

 

Naulakkotila

 


Voisiko Joensuun toimipisteemme olla tulevaisuuden työpaikkasi?

Kurkkaa avoimet työpaikkamme: Tribedo. Mikäli juuri nyt ei ole tarjolla tehtäviä, huomaathan että voit jättää meille myös avoimen hakemuksen!

 

Kirjoittanut: Niklas Eklund, Tribedon viestintälähettiläs


Tutustu Vuoden 2023 tribedolainen -äänestyksen sijojen 4–10 tribedolaisiin

Julkaistu 8 helmikuun, 2024

Kärkikymmenikön palautteissa korostuivat erityisesti toisten kohtaaminen arjessa, auttamisen halu ja ratkaisukeskeisyys sekä vastuullinen tapa tehdä töitä, huumoria unohtamatta. Mitalikolmikkoon olet päässyt tutustumaan tarkemmin joulukuun blogikirjoituksesta, ja nyt esittelyvuorossa ovatkin sijoilla 4–10 olevat mahtavat tribedolaiset.
Lue lisää

Kesätyöntekijäkokemuksia

Julkaistu 19 tammikuun, 2024

Tribedolla oli kesätöissä vuonna 2023 eri paikkakunnilla uusia kasvoja. Näitä henkilöitä olivat muun muassa Henrietta, Sanna, Henri, Nuppu, Konsta ja Samuli. Miten he viihtyivät talossa kesätöiden merkeissä, ja millaisia tehtäviä kesätöissämme pääsee esimerkiksi tekemään?
Lue lisää

Vuoden tribedolaiset TOP 3

Julkaistu 19 joulukuun, 2023

Järjestimme vuoden huipennuksena ”Vuoden tribedolainen 2023” -äänestyksen, jonka avulla löysimme työyhteisömme arvosankareita. Heitä, jotka omassa toiminnassaan toimivat arvojemme kautta ja niiden mukaisesti, arvomme arjen teoissa näkyviksi tehden. Pääset tutustumaan mitalikolmikkoon pintaraapaisua syvemmin tästä kirjoituksesta.
Lue lisää

Avoimet työpaikat

Katso kaikki