tribedo tribedo tribedo

Kumppanimme OP mukana #enter2020fi-kampanjassa

Julkaistu 28 toukokuun, 2020

EK ja 10 alansa johtavaa yritystä kokoavat voimansa auttaakseen Suomea palaamaan arkeen mahdollisimman turvallisesti. OP edustaa Enter2020-kampanjassa finanssialaa.

Kumppanimme OP mukana #enter2020fi-kampanjassa

Elinkeinoelämän Keskusliiton ja yritysten yhdessä suunnittelema, Enter2020 -nimellä kulkeva kampanja kokoaa avoimelle alustalle yritysten käytännöt asteittaiselle ja turvalliselle paluulle työpaikoille, kauppoihin, ravintoloihin, kahviloihin, lääkärin vastaanotolle ja julkisiin liikennevälineisiin sekä monelle muulle arjen toiminnalle.  

”Tavoitteena on auttaa suomalaista yhteiskuntaa palauttamaan toimintakykynsä, parantaa valmiutta toimia uudessa tilanteessa sekä lisätä ihmisten toimeliaisuutta ja hyvinvointia”, EK:n uutisessa kerrotaan. 

”Paluu kohti arkea on tärkeä askel koko Suomelle.”  
-Timo Ritakallio 

OP on halunnut lähteä mukaan Enter 2020 -kampanjaan, koska paluu kohti normaalimpaa tilaa nähdään OP:ssa merkittävänä askeleena Suomen elpymiselle koronapandemian aiheuttamasta talouskriisistä. OP on tehnyt useita toimia suomalaisten ja suomalaisten yritysten tukemiseksi talouskriisin aikana. 

”Olemme tehneet OP:ssa tarkat suunnitelmat siitä, miten toimitaan, kun alamme ottaa askelia kohti normaalimpaa arkea. Uskomme, että näistä suunnitelmista voi olla hyötyä muillekin yrityksille Suomessa. Meidän suunnitelmissamme keskeistä on, että paluu työpaikalle on asteittainen, hallittu ja että lähikontakteja vältetään jatkossakin.”, Timo Ritakallio kertoo OP Mediassa

”Kaikkein tärkeintä koronapandemian jatkuessa on tietenkin turvallisuus, ja sen eteen teemme nyt työtä!”  
-Timo Ritakallio 

Kampanja alkoi 25. toukokuuta, jolloin EK:n toimitusjohtaja Jyri Häkämies ja OP Ryhmän pääjohtaja Timo Ritakallio olivat Ylen Aamu-tv:ssä haastateltavana aiheesta. Lisää tietoa kampanjan nettisivuilla 

 
Lähteet: 
OP Media 
Elinkeinoelämän Keskusliitto 

Kuva:  
OP / enter2020.fi 

Lue Opsetin urapolkutarinat:
Askel askeleelta kohti urahaavetta
Aito kiinnostus arvostettuun alaan vei mukanaan
Ammattiurheilijan asenteesta vauhtia pankkialan toimiin
Opset työpaikkana – näin urkenee ura Opsetilla


Tutustu Vuoden 2023 tribedolainen -äänestyksen sijojen 4–10 tribedolaisiin

Julkaistu 8 helmikuun, 2024

Kärkikymmenikön palautteissa korostuivat erityisesti toisten kohtaaminen arjessa, auttamisen halu ja ratkaisukeskeisyys sekä vastuullinen tapa tehdä töitä, huumoria unohtamatta. Mitalikolmikkoon olet päässyt tutustumaan tarkemmin joulukuun blogikirjoituksesta, ja nyt esittelyvuorossa ovatkin sijoilla 4–10 olevat mahtavat tribedolaiset.
Lue lisää

Kesätyöntekijäkokemuksia

Julkaistu 19 tammikuun, 2024

Tribedolla oli kesätöissä vuonna 2023 eri paikkakunnilla uusia kasvoja. Näitä henkilöitä olivat muun muassa Henrietta, Sanna, Henri, Nuppu, Konsta ja Samuli. Miten he viihtyivät talossa kesätöiden merkeissä, ja millaisia tehtäviä kesätöissämme pääsee esimerkiksi tekemään?
Lue lisää

Vuoden tribedolaiset TOP 3

Julkaistu 19 joulukuun, 2023

Järjestimme vuoden huipennuksena ”Vuoden tribedolainen 2023” -äänestyksen, jonka avulla löysimme työyhteisömme arvosankareita. Heitä, jotka omassa toiminnassaan toimivat arvojemme kautta ja niiden mukaisesti, arvomme arjen teoissa näkyviksi tehden. Pääset tutustumaan mitalikolmikkoon pintaraapaisua syvemmin tästä kirjoituksesta.
Lue lisää

Avoimet työpaikat

Katso kaikki